TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 281 страница 300 из 856

281

LOL sitīšu...

Ev, kā maniem spāņu mīluļiem gāja - Sārai un Adrijam?

0

282

Vot tagad Iļjiniha un Katsalapovs tev patiks, a man nepotiks.

0

283

o, mani spāņi tagad 11., beigās būs 14.

0

284

haha, Tev taisnība - šis krievu pāris man labāk patika :D eh, gaumes, gaumes... :) Bobrovai (kā lai es tādu uzvārdu neatcerētos??? :D ) man mūzikā laikam bija problēma...ne priekš manis kaut kā.

0

285

viņi labāk noslidoja, ka Grand Prix posmos un finālā - tie ir tie video, ko es biju redzējusi, Vienalga man šī programma nepatīk. Un tomēr mani mīluļi uzvarēja - biki aplauzās Jeļena un Ņikita tikko. Oki, tagad itāļiem jūtam līdz.

0

286

Paloma написал(а):

haha, Tev taisnība - šis krievu pāris man labāk patika  eh, gaumes, gaumes...  Bobrovai (kā lai es tādu uzvārdu neatcerētos???  ) man mūzikā laikam bija problēma...ne priekš manis kaut kā.

a vot man tieši patīk. Ļoti. Un Ghost tā runāšana visa tur mūzikā mani katina. Tagad viņi izjustāk noslidoja un bija labāk. Jeļena un Ņikita Grand Prix fināla daudz vājāk emocionāli noslidoja, bet nu tur Jeļena ar temperatūru slidoja.

0

287

Vispār man Karmenas ir tik ļoti piebesījušas, bet savās analīzēs DaiļslidošanaLV jau rakstīju, ka šī man patīk.

0

288

Nu, man arī muzikālais ne ideāli patika, arī runāšana traucēja, bet kopumā patikās :)

Es nespēju domāt kategorijās 1./2. vieta, jo tā starpība ir tik absurdi smieklīga, ka man ir 2 zelta medaļas :D

Un šī Karmena... Es nespēju nesalīdzināt ar Navkas/Kostomarova Karmenu. Un man tā deja ir kaut kas ļooooti grūti pārspējams! :love:

0

289

un vot šitas krievu pāris man nepatī, stils nepatīk utt.

0

290

Yay, itālīši visaz 3ie palika :) Alby, man ar ILINYKH/KATSALAPOV pāris labāk patīk  8-) Soree  :blush:  Dammit tikai 0.11 šķirba  :disappointed:

0

291

hihihihihihi, mani pareģojumi piepildās par pirmo vietu.... *ļuano smiekliņi*. Jā, protams, ka gaumes lieta. Vot man mežonīgi tā deja patīk - netradicionāla, it kā smaga, bet nav smaga, visi akcentiņi mūzikas ideāli, mana mūzika - es pat varētu novilkt un klausītis. Ābele tur fanoja par Jeļenas un Ņikitas tērpiem - vienkāršību. Nu ziniet arī uzvarētājiem vienkārši tērpi un bez spīdumīm, tik biki vairāk sexīgums Bobrovai.

0

292

Es tad tā saprotu, ka mēs rīt tik trijatā būsim, ja????

Jūs večus skatītiesites pie cravey?

Es no darba pārnākšu un labākaja gadījumā redzēšu pēdējo grupu. Dāmas sākas astoņos šķiet. Tad jūs uz to laiku brauciet - kā jums sanāk.

0

293

albalonga написал(а):

Es tad tā saprotu, ka mēs rīt tik trijatā būsim, ja????

Laikam :)

albalonga написал(а):

Tad jūs uz to laiku brauciet - kā jums sanāk.

Nu mēs uzreiz pēc džekiem brauksim Tad pēc 19iem kkur arī varētu ierasties.

0

294

cravey написал(а):

Nu mēs uzreiz pēc džekiem brauksim Tad pēc 19iem kkur arī varētu ierasties.

oki

0

295

Braiena vakardienas treniņš, ar visu tērpu  :love:

0

296

hahahnjā, viņam jau sen vajadzēja sākt pašam sevi horeografēt. Our baby`s all grown up...

0

297

Šaize. Šorīt atklājies, ka Brī nomainījis tērpu. Tas iepriekšējais tomēr traucējot lēkt četrīšus un trīskāršo akseli :( Lūk "jaunais" tērps:

https://pbs.twimg.com/media/BBhnDzSCQAA2Tld.jpg

Es biju starā par iepriekšējo tērpu, bet ok, kā es twitterī rakstīju, ja maiņa palīdz lēcienos, then I'm all for it! Es nez vai sakarā ar to, ka LP viņam tagad Gladiators, vai viņam Ex gala ir cita programma, bet ja tā paliek arī Gladiators, tad viņs Ex gala varēs ar to īsto tērpu slidot :D

0

298

ev, esu klāt. Havijs labi noslidoja? Jūs tāpat te neesat... hahahah

0

299

yeye, dzīve ir skaista. Ideāli. Mana iespējams visu laiku vismīļākā programma - ČAPLINS. HAVIJA. urrrrrrāāāāāāāāāāāāāāāāāa

0

300

Kāda piefiksēja Floriana paraugdemonstrējumu mūzikas noformējuma nosaukumu? Baigi labs bija.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule