LOL sitīšu...
Ev, kā maniem spāņu mīluļiem gāja - Sārai un Adrijam?
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule
LOL sitīšu...
Ev, kā maniem spāņu mīluļiem gāja - Sārai un Adrijam?
Vot tagad Iļjiniha un Katsalapovs tev patiks, a man nepotiks.
o, mani spāņi tagad 11., beigās būs 14.
haha, Tev taisnība - šis krievu pāris man labāk patika eh, gaumes, gaumes... Bobrovai (kā lai es tādu uzvārdu neatcerētos??? ) man mūzikā laikam bija problēma...ne priekš manis kaut kā.
viņi labāk noslidoja, ka Grand Prix posmos un finālā - tie ir tie video, ko es biju redzējusi, Vienalga man šī programma nepatīk. Un tomēr mani mīluļi uzvarēja - biki aplauzās Jeļena un Ņikita tikko. Oki, tagad itāļiem jūtam līdz.
haha, Tev taisnība - šis krievu pāris man labāk patika eh, gaumes, gaumes... Bobrovai (kā lai es tādu uzvārdu neatcerētos??? ) man mūzikā laikam bija problēma...ne priekš manis kaut kā.
a vot man tieši patīk. Ļoti. Un Ghost tā runāšana visa tur mūzikā mani katina. Tagad viņi izjustāk noslidoja un bija labāk. Jeļena un Ņikita Grand Prix fināla daudz vājāk emocionāli noslidoja, bet nu tur Jeļena ar temperatūru slidoja.
Vispār man Karmenas ir tik ļoti piebesījušas, bet savās analīzēs DaiļslidošanaLV jau rakstīju, ka šī man patīk.
Nu, man arī muzikālais ne ideāli patika, arī runāšana traucēja, bet kopumā patikās
Es nespēju domāt kategorijās 1./2. vieta, jo tā starpība ir tik absurdi smieklīga, ka man ir 2 zelta medaļas
Un šī Karmena... Es nespēju nesalīdzināt ar Navkas/Kostomarova Karmenu. Un man tā deja ir kaut kas ļooooti grūti pārspējams!
un vot šitas krievu pāris man nepatī, stils nepatīk utt.
Yay, itālīši visaz 3ie palika Alby, man ar ILINYKH/KATSALAPOV pāris labāk patīk Soree Dammit tikai 0.11 šķirba
hihihihihihi, mani pareģojumi piepildās par pirmo vietu.... *ļuano smiekliņi*. Jā, protams, ka gaumes lieta. Vot man mežonīgi tā deja patīk - netradicionāla, it kā smaga, bet nav smaga, visi akcentiņi mūzikas ideāli, mana mūzika - es pat varētu novilkt un klausītis. Ābele tur fanoja par Jeļenas un Ņikitas tērpiem - vienkāršību. Nu ziniet arī uzvarētājiem vienkārši tērpi un bez spīdumīm, tik biki vairāk sexīgums Bobrovai.
Es tad tā saprotu, ka mēs rīt tik trijatā būsim, ja????
Jūs večus skatītiesites pie cravey?
Es no darba pārnākšu un labākaja gadījumā redzēšu pēdējo grupu. Dāmas sākas astoņos šķiet. Tad jūs uz to laiku brauciet - kā jums sanāk.
Es tad tā saprotu, ka mēs rīt tik trijatā būsim, ja????
Laikam
Tad jūs uz to laiku brauciet - kā jums sanāk.
Nu mēs uzreiz pēc džekiem brauksim Tad pēc 19iem kkur arī varētu ierasties.
Nu mēs uzreiz pēc džekiem brauksim Tad pēc 19iem kkur arī varētu ierasties.
oki
Braiena vakardienas treniņš, ar visu tērpu
hahahnjā, viņam jau sen vajadzēja sākt pašam sevi horeografēt. Our baby`s all grown up...
Šaize. Šorīt atklājies, ka Brī nomainījis tērpu. Tas iepriekšējais tomēr traucējot lēkt četrīšus un trīskāršo akseli Lūk "jaunais" tērps:
Es biju starā par iepriekšējo tērpu, bet ok, kā es twitterī rakstīju, ja maiņa palīdz lēcienos, then I'm all for it! Es nez vai sakarā ar to, ka LP viņam tagad Gladiators, vai viņam Ex gala ir cita programma, bet ja tā paliek arī Gladiators, tad viņs Ex gala varēs ar to īsto tērpu slidot
ev, esu klāt. Havijs labi noslidoja? Jūs tāpat te neesat... hahahah
yeye, dzīve ir skaista. Ideāli. Mana iespējams visu laiku vismīļākā programma - ČAPLINS. HAVIJA. urrrrrrāāāāāāāāāāāāāāāāāa
Kāda piefiksēja Floriana paraugdemonstrējumu mūzikas noformējuma nosaukumu? Baigi labs bija.
Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule