TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 341 страница 360 из 856

341

Pārsteidzoši, bet ieraudzīju ar daiļslidošanu saistītu rakstu apollo.lv :D

Pļuščenko pēc operācijas nepiedalīsies pasaules čempionātā

Leģendārais krievu daiļslidotājs Jevgēņijs Pļuščenko pārcietis muguras operāciju un izlaidīs nākammēnes plānoto pasaules čempionātu.
Pļuščenko operācijas laikā nomainīts traumētais muguras disks.

Kā ziņots, janvāra beigās traumas dēļ Pļuščenko pēc īsās programmas izstājās no Eiropas čempionāta. Pagaidām nav zināms, cik ilgu laiku prasīs atveseļošanās, bet viņa treneris Aleksejs Mišins atzinis, ka tas var būt «diezgan ilgi».

Pļuščenko ir 2006. gada Turīnas olimpisko spēļu čempions, kā arī 2002. gada un 2010. gada Olimpiādes vicečempions.

Pēc Turīnas Olimpiādes viņš pārtrauca karjeru, bet vēlāk atgriezās, lai gatavotos startam Vankūverā. Tagad Pļuščenko plāno beigt startēt pēc 2014. gada Soču olimpiskajām spēlēm.

Pagājušajā gadā Pļuščenko septīto reizi triumfēja Eiropas čempionātā, bet vēlāk traumas dēļ nepiedalījās pasaules meistarsacīkstēs.

Decembra beigās Pļuščenko jau desmito reizi karjerā kļuva par Krievijas čempionu.

0

342

ai, sasmējos par vienu komentāru pie šī raksta :rofl:

Pļuščenko operācijas laikā esot uz galda izpildīõjis 2 dubultos lucus, 1 akseļu un finālā pat salto mortale, izsitot ķirurgam zobu kronīti un medicīniskā spirta glāzīti no asistentes rokām.

0

343

Tā ar sanāks gaidīt līdz Sočiem. Es jau tā cerēju uz Čana, Pļuškina un Havija trueli :D

0

344

Nē, nu labi vismaz, ka viņam pietikās prāta attiekties no PČ šogad... Beigās sačakarētu tā veselību, ka nekāda slidošana vairs mūžam nespīdētu.

0

345

Paloma написал(а):

Beigās sačakarētu tā veselību, ka nekāda slidošana vairs mūžam nespīdētu.

Tas gan.

0

346

Nu viņš jau pērnā gada nogalē teica, ka PČ nepiedalīsies. ZIņas vecas. Jaunākās tādas, ka viņam vispār mēnesi nedrīkst nekādā veidā trenēties. Un vēl ilgāku laiku ierobežojumi. Mišins gan teica, ka treniņu grafiku Sočiem tas neietekmēšot.

0

347

Twitterī Pļuškins rakstīja, ka 1. martā atsākšot treniņus.

0

348

cravey написал(а):

Twitterī Pļuškins rakstīja, ka 1. martā atsākšot treniņus.

nu vismaz šoreiz tad laikam ārstu noteikto laiku bez treniņiem ievēros.

0

349

Karoč veču īsā 4KČ vienkārši wow.

0

350

Es diemžēl neredzēju :( Rīt izvēles gan skatīšos  :crazy:

Btw, kam nav TV mājā, lūk var netā Eurosport 2 skatīties: http://www.time4tv.com/2011/09/british-eurosport-2.html

0

351

Rīt jāmēģina atcerēties, būs vismaz kā nogalināt dažas stundas laika.....

0

352

es savukārt rīt neko neredzēšu...

0

353

Pēc īsās programmas rezultātiem Havijs "vinnē" Juzuru, ja salīdzina ar mūsu EČ :D

0

354

bet daisas 92 GP finālā vienalga sezonas labākais, lai gan šķiet Juzikam HKH Trofejā bija 95.

0

355

Tda sajūta, ka pirmā grupa sacenšas, kuram garlaicīgāka programma...

0

356

albalonga написал(а):

Tda sajūta, ka pirmā grupa sacenšas, kuram garlaicīgāka programma...

Njā. Man šķiet EČ pirmā grupa bija interesantāka  ^^ Es ar šorīt skatos  :flag: Pēdējās divas spēcīgās grupas sāks slidot 13:00 pēc LV laika ;)

0

357

Gribu pateikt, ka man ārkārtīgi patīk kiss & cry stūrītis :love: Tāds harmonisks, gaišs, mierīgs  :love:

0

358

Šim puisietim šorīt ir īpaši intīmas un tuvas attiecības ar ledu.

0

359

hahaha

elldj Balde bija tīri interesants - no visiem kas slidojuši, viss interesantākās. Es pēc pusstundas - 12 uz darbu bizošu - es tik sākuma murgu redzu.

0

360

Izlasīju cravey tvītu un arī pieslēdzos :D protams, jau biju aizmirsusi par slidošanu un rītu pavadīju lasot "Frostbite" :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule