TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 361 страница 380 из 856

361

dubults neplīst... :D
cravey, es Tev jau sms rakstīju... varbūt ir vēl kādi linki? Man šitais visai bremzīgi strādā, kaitinoši skatīīties :/

0

362

pag.. tam uzbekam bija mūzika ar dziesmu, like... vārdiem??? o.O Kā viņš to dabūja cauri?

0

363

Ehhh.. Āronam plusiņš par mūziku vien :love: tas otrais fragmentiņš... mūsu kāzu valsis :love: Tik skaista dziesma... :)

0

364

Oh, wow, negaidīts noslēgums. APSVEICU, KEVINU! Juzuru biš piezemēja, bet Daiss  :'(  :'(  :'(
EČ džekiem kopsummā likās iespaidīgāks  8-)

0

365

urrā. es Kevinu jau sen minēju pie nākotnes zvaigznēs. Un viņš apliecina manas prognozes par pareizām. Kas ar Daisu???

Un Ārona izvēles man kā riebās, tā riebjas. Nu programmas komponentes tās, kas ir, ir briesmīgas. Neestētiska programma un mana izpratnē viņam nemaz nepiestāv. Bet prieks, ka kopumā Eiropas augstāks līmenis gan spēcīgajam, gan vājajam galam. Un jauna zvaigzne Han yan.

0

366

albalonga написал(а):

Un Ārona izvēles man kā riebās, tā riebjas. Nu programmas komponentes tās, kas ir, ir briesmīgas. Neestētiska programma un mana izpratnē viņam nemaz nepiestāv.

Es pēc otrā mūzikas fragmenta sākšanās programmu nemaz vairs īsti neredzēju :rofl:

Jāaa, Kevins bija iespaidīgs. Pasaules čempis būs aizraujošs!
Un nezinu, kas man par problēmu ar aziātiem, redzu, ka it kā forši slido, bet nu nekādi nepaķer pie sirds. Un vsjo... Laikam man vajag, lai man arī ne kā slidotājs šķistu pievilcīgs, un aziātiem tas nav pa spēkam kkā.

0

367

albalonga написал(а):

Kas ar Daisu???

Nezinu, bet baigi neveiksmīgi. Viņš par tehniku saņēma vien 58 punktus :(

BTW, ISU samazināja nepieciešamo punktu skaitu kvalifikācijai PČ:
http://www2.isu.org/vsite/vnavsite/page … ml?id=1255

Aplauzās :D Bet nu bija jau ar nenormāli tie punkti uzskrūvēti. Tagad vismaz, piem, džekiem samazināja no 65 uz 60 par tehinku.

0

368

cravey написал(а):

BTW, ISU samazināja nepieciešamo punktu skaitu kvalifikācijai PČ:
http://www2.isu.org/vsite/vnavsite/page … ml?id=1255
Aplauzās  Bet nu bija jau ar nenormāli tie punkti uzskrūvēti. Tagad vismaz, piem, džekiem samazināja no 65 uz 60 par tehinku.

oo :D Nu ta vismaz.... 60 jau ir reālāk. 65 bija kkas nenormāls.

0

369

Vakar un šodien pārliecinos, ka Čaplina tēma man joprojām krīt uz nerviem. Izņemot Havija programmu. To vajag mācēt panākt. :D

0

370

Paloma написал(а):

Vakar un šodien pārliecinos, ka Čaplina tēma man joprojām krīt uz nerviem. Izņemot Havija programmu. To vajag mācēt panākt.

:yep: Miša Ge, kad slidoja, varēja redzēt, ka nu nav tas. Havijam tā programma ir tik ļoti skaista, teatrāla, baudāma, ka brīžiem liekas pats Čaplins slido uz ledus. Mišam, piemēram, tā bija vnk fona mūzika programmai, neslikta, bet i ne tuvu nestāv Havija Čaplinam.

0

371

jā, to punktu samazināsanu jau lasīju un ierēcu. hahaha.

Kas Tesai notiks? Izskatījās, ka tuvu ģībonim. Kā vēl tomēr izturēja un noslidoja līdz galam. Žēl. Bet nu priekš par Merilu un Čārliju. Bet tā Skotam un Tesai programma ideāla.Sevišķi otrā programmas daļa.

0

372

Merilai un Čārlijam fantastiska programma - man ļoti patika! :)

Man šķiet visi tagad uzdod jautājumu, kas Tesai notikās? Izskatījās nelabi... Bet izcīnījās līdz galam, malacis.
Kas tas visiem ir ar Karmenu tikai? :D Lai gan šī programma man patika krietni labāk par itāļiem EČ, tādā pavisam citā stilā un noskaņā, melnajos tērpos... :)

0

373

Paloma написал(а):

Man šķiet visi tagad uzdod jautājumu, kas Tesai notikās? Izskatījās nelabi... Bet izcīnījās līdz galam, malacis.

Twitteris arī nekā nezin vēl. Gaidam :(

0

374

jā, kopumā Četru kontinetu čempionāts joprojām ir stipri vājāks, kā Eiropas. Jā, te ir eksotika - meksikāņi uz ledus, filipīnieši, austrālieši. Bet tas leja gala līmenis ir ļoti, ļoti vājš - vājāks, nekā Eiropas vajajam galam. Un redz Osakā, kur mīl daiļslidošanu un ir pieredze čempionātu rīkošanā - skumji, ka tomēr nebija laicīgi padomāts un kas mainīts, lai hallē varētu arī elpot. Nav labi, kad ir auksti, bet nav arī labi, ja ir tik sutīgs, ka skābekļa trūkst.

Pēc Kevina uzvaras sāk jau runāt, ka viņš pasaulē varētu pie medaļas tikt. Man tas lika pasmaidīt. Jo arī te ar visu to, ka Kevins ideāli noslidoja izvēles programmu, viņš tomēr izgāža īso un viņs nevis uzvarēja, bet vienkārsi favorīti zaudēja un deva viņam iespēju. Yuzuriks ar savu naturālo talantu, bet pieredzes trūkumu reizēm vienkārši zaudē koncentrāciju. Daisa vispār - es nez, kas viņam bet liekas, ka varētu būt kaut kādas emocionalas problēmas. Moš arī veselība. Un Pasaulē ta būs Havjērs, Brezina, Flo, Čans. Jā, Reinoldsam un Havijam vienīgajiem ir trīs četru apgriezienu izveles programmā bet ar to arī viņu pielīdzināšana beidzas. Ja Reinolds grib pārspēt tīri izpildītu Havjēra šīs sezonas programmu, tad viņam principā jālec pieci četrkāršie, kas diezin vai fiziski ir vispār iespējams šobrīd. Jo komponentēs un tehnikā kopā (ne tikai lēcienos) Kevins nevar nemaz savākt tik daudz, kā Havijs. PČ atkal būs nervu spēle. Un atkal saku - Havjērs pasaulē neuvarēs tikai šādu apstākļu dēļ - vai nu viņam būs trauma vai arī viņš pats zaudēs - kritīs. Ja viņs noslido tīri vai tuvu tīrajam un ja viņš neizgaža īso - ir vismaz trešajā vietā un punktu ziņā tālu neatpaliek no pirmās - tad viņš uzvarēs. Viņu nevar uzvarēt, ja viņš pat neatdod uzvaru. Šajā sezonā tehniski un arī programmas komponentēs viņam ir spēcīgāka programma. Čanam ar spēcīga, bet viņs mocās psiholoģiski. Nez, ko tiesneši atkal - var kaut ko mistisku salikt, ko neviens nesapratīs, bet ta Čanam ar jāizlec tīri vismaz divi četrkāršie.

0

375

Jā, piekrītu, PČ būs riktīgi interesants un nervus kutinošs. Ļoti interesanta cīņa par medaļām mūs gaida  :flirt: Un ne tikai par medaļām :D

0

376

Ai, es jau cenšos morāli sagatavoties nervu bojāšanai, kad Havijs slidos :D Jo jā, ja noslido tīri vai gandrīz tīri, tad visticamāk uzvarēs, bet tas vēl ir jāizdara! :S

albalonga написал(а):

jā, kopumā Četru kontinetu čempionāts joprojām ir stipri vājāks, kā Eiropas.

Šobrīd kāreiz britu Eurosport 2 komentētāji kaut ko teica, ka Eiropas čempionāts tuvu nestāvot :D bet man šķiet tas bija attecībā uz sieviešu kategoriju... nemācēšu īsti teikt.. bet kko tādu teica. Man šķiet, ka tas bija, kad ledus liešanas laikā atkārtojumu rādīja labākajām sieviešu slidotajām.

0

377

skatos hokeju un fanoju par francūžiem... :D

0

378

Paloma написал(а):

Šobrīd kāreiz britu Eurosport 2 komentētāji kaut ko teica, ka Eiropas čempionāts tuvu nestāvot  bet man šķiet tas bija attecībā uz sieviešu kategoriju... nemācēšu īsti teikt.. bet kko tādu teica. Man šķiet, ka tas bija, kad ledus liešanas laikā atkārtojumu rādīja labākajām sieviešu slidotajām.

jā, sievietes ir vaairāk spēcīgās 4 kontinentos, bet tikai viena kategorija - visas pārējās spēcīgākas Eiropas. Dejās spēcīgāki ir divi pāri, bet kopumā vissu dalībnieku līmenis Eiropas stiprāks. Pāros un vīriešies īsti izteikti. Pēc punktiem ar labi redzams.

Dāmas redz - nav jau noslēpums, ka Āzijas dāmas vienmēr bijušas stiprākas - kaut kas tajā visā ir - viņas ir īsiņas, svara ziņā vieglas, ļoti smagi strāda, nav tik emocionālas, kā Eiropietes - es to tā vispārinu. bet kaut kas ir tajās rasu un nacionālajās atšķirībās. ;)

Vēl man ļoti liek pasmaidīt USA preses slavinājumi Greisijai Goldai, kurai Amīšu Sočos zeltu paredz...

Un vēl - Miki Ando jau sen neesam redzējuši. Info ir tāds, ka viņa dzīvo Japānā, viņai šobrīd nav trenera. Strpsezonā 2011. viņa izšķīrās no Morozova (mamma tipa iebilda pret attiecībā, bet kas zin). Pēc šķiršanās drīz viņas suns nomira un tad viņai bija gruzons - twitterī gruzīgas ziņas esot rakstījusi. Tagad viņai jauns suns, jauns draugs un meklē trenerus, lai gatavotos Olimpiādei. Ja viņa uzstājas nākamās sezonas Japanas nacionalajā čempī, tad varēs tikt uz Olimpiādi. Bet drosi vien viņai būs arī oficiāli jāpiesaka sava dalība Grand Prix sērijā nākamajā sezona. Bet diezin vai viņa tur piedalīsies - pieteiksiesn un formāla iemesla dēļ atkal izstāsies, kā šosezon.

0

379

nu prieks jau prieks tomēr, ka vairāk Olimpiešu būs no Latvijas...

0

380

albalonga написал(а):

nu prieks jau prieks tomēr, ka vairāk Olimpiešu būs no Latvijas...

lielāks bars vismaz uz tā pārējo valstu fona :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule