Un es ar it kā neplānoju Zagrebu nemaz, bet Budapeštu savā galvā plānoju - tad jau mana sunim būs divi gadi un viņš varbūt beidzot pratīs uzvesties un varēs viņu kādam uzticēt, bet nākamgad janvārī viņam tik gads paliks un viņš noteikti vēl uzvedīsies kā kucēns.
he he, un man ir plāns uz Budapeštu braukt ar busu, jo ceļš ir jauks, cauri kalniem utt. Baigi sen nav nekur ar busu braukts. Un runājot par Vinčiju, var izpētīt viesnīcas, kur atļauts uzturēties ar dzīvniekiem, moš Vinčiju varēs pat ņemt līdzi
P.S - ieskicēt varu nedaudz izdevumus. Uz šo brīdi ceļs ar busu turp-atpakaļ maksā 100Ls (1 nakts autobusā). Dzīvošana (no cilvēka) uz, piemēram, 7 naktīm, vidēji 60 - 100Ls (viesnīca, kur pets are allowed). Rezultātā bez čempja biļetēm (kas noteikti būs lētākas kā Nicā, bet dārgākas kā Zagrebā LOL), janorēķina apm 160 - 200Ls par ceļu un dzīvošanu Es pieļauju ka biļetēm varēs iekļauties kādos 150Ls. Rezultātā bez līdzi ņemšanas naudas, brauciens varētu izmaksāt kkur uz 300 - 350Ls ļooti pieņemami, manuprāt