TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 381 страница 400 из 856

381

Stjopka ir uztaisījis instagram

Es mīlu šito bildi

http://instagram.com/p/VgMZtFoCbw/

0

382

Awwwwwww  :flirt:

0

383

Awwww, intervija ar Namiņu. Es te darbā izkusu - kolēģi par mani smejas.

http://www.ctvnews.ca/video?clipId=869613

0

384

Va vellos, nebiju piefiksējusi, ka šogad PČ ir stipri ātrāk kā citus gadus - jau aiznākamnedēļ  o.O UN LTV7 VISU RĀDA TIEŠRAIDĒS!!! ALLELUJAH  :crazyfun:
http://www.ltv7.lv/raidijumi/430/Spelu-kalendars/

Vēlāk ielikšu daiļslidošanas lapā :)

0

385

es biju piefiksējusi un skatījos, ka vīriešu izvēles ir piektdien - ņemot vērā, ka man piektdienās tagad darbs līdz vieniem naktī - jau pirms pāris nedēļām paprasīju brīvu - sarunāju un būs - varēsu vismaz vīriešu izvēles redzēt, ha.

0

386

albalonga написал(а):

es biju piefiksējusi un skatījos, ka vīriešu izvēles ir piektdien

Super :D

0

387

Es ar zināju, kad ir. Bet laiki daudz sakarīgāki, nekā es baidījos! Tiesa, neesmu droša, ka vīriešu un deju īsās noskatīšos, bet kaut ko vismaz varēs redzēt :)

Man ir piedāvājums piektdien savākties un vīriešu izvēles skatīties kopā, ko sakat? :)

0

388

ņemot vērā, ka man sestdien uz darbu - laikam atteikšos.

0

389

Nu tie, kas var, var mēģināt pie manis savākties :)

0

390

Es labprāt. :) Būtu jautrāk kopā skatīties un just līdzi! (Un es, protams, nemaz neiebilstu pret normālu televizoru datora ekrāna vietā :D )

0

391

Paloma написал(а):

Būtu jautrāk kopā skatīties un just līdzi! (Un es, protams, nemaz neiebilstu pret normālu televizoru datora ekrāna vietā :D )

jautājums - kad tu beidzot TV nopirksi vai arī tas ir kaut kāds tāds princips jums - TV nepirkt????

0

392

albalonga написал(а):

jautājums - kad tu beidzot TV nopirksi vai arī tas ir kaut kāds tāds princips jums - TV nepirkt????

Nav jēga pirkt TV priekš divām nedēļām gadā, kad iet daiļslidošana. :D

0

393

Paloma написал(а):

Nav jēga pirkt TV priekš divām nedēļām gadā, kad iet daiļslidošana. :D

nu nez. TV var arī ievilkt uz filmas uz lielāka ekrāna skatīties. Un gan jau vēl ko skatītos, kad tv būtu. Sevišķi tu tagad dekrētā būsi. Un nav jau tas tik dārgi tagad.

0

394

albalonga написал(а):

nu nez. TV var arī ievilkt uz filmas uz lielāka ekrāna skatīties. Un gan jau vēl ko skatītos, kad tv būtu. Sevišķi tu tagad dekrētā būsi. Un nav jau tas tik dārgi tagad.

Filmām mums ir Pāvela datora lielais monitors. :) Kaut kā arī nejūtam vajadzību pēc TV - nu, ja neskaita daiļslidošanas čempjus :D Turklāt mēs esam divus soļus no mašīnas iegādes, tā ka par tv iegādi noteikti nedomājam. Un ir lietas, ko vairāk gribu - piemēram, spoguļkamera. :D

0

395

Es ar labprāt pievienotos skatīšanās pasākumam.. tikai tagad jāsabīdās, kas kā un cikos.. :)

0

396

Siikaa написал(а):

Es ar labprāt pievienotos skatīšanās pasākumam.. tikai tagad jāsabīdās, kas kā un cikos..

:) Nu večus sāk rādīt 23:45. Pie manis tad variet ierasties uz kādiem 19:00 maybe? Paskatīsim kko pirms tam, patarkšķēsim :) Pēc večiem var tad vai nu pa taisno, jebšu var arī pie manis palikt pagulēt. Kā gribēsies :)

Paloma написал(а):

Turklāt mēs esam divus soļus no mašīnas iegādes, tā ka par tv iegādi noteikti nedomājam. Un ir lietas, ko vairāk gribu - piemēram, spoguļkamera.

Es, piem, arī TV izmantoju tikai lai DVD vai no fleškas seriālus/filmas skatītos :) Mammuks gan vairāk, protams, izmanto kā vnk TV :D Lai arī, ja tomēr kko gribas vairāk, tad ir forši, ka var tā salikt pa prioritātēm :)

0

397

variet ierasties uz kādiem 19:00 maybe?

Fine with me.. :)

0

398

Man arī der. :)

0

399

Es arī pievienojos :)

0

400

etansy написал(а):

Es arī pievienojos

Ooo, pavisam jauki :)

Lūk LTV7 programma un live stream linki: http://dailslidosanalv.ucoz.com/blog/pasaules_cempionats_dailslidosana_2013_ltv7_kanala_tiesraide_interneta/2013-03-06-241

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule