TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 421 страница 440 из 856

421

oh my... Ok, puišu īsā man atkrīt.. :( Pa lielam laikam tad viss atkrīt izņemot vīŗiešu un deju izvēles. Kādam tomēr jāstrādā :D Un vīŗs laikam neatbalstītu celšanos naktī :D

0

422

es būšu augšā un skatīšos. No pāru īsās neko neredzēju, puišus visus, protams, skatīšos.

0

423

tik smuks kiss`n`cry un arī čempja emblēma.

0

424

ak, dies, Taņas un Maksa Bring me to Life - biju jau aizmirsusi, cik skaisti.

0

425

es zinu, ka ļauna es, jo man ļauns prieks par Kovtuna īso programmu. Nevis konkrēti viņa dēļ, bet krievu dēļ kopumā...

0

426

vot nepatīk man Arons un viss. īsā vēl oki, kaut cik, garā riebjas.

0

427

hahaha, awww, Misha. Viņš man sāk patik, mīlulīts. Starp cit, uzbehi pastmarku izlaiduši Mišas Ge Čārlijam Čaplinam (izvēles pr) veltītu.

0

428

Esmu klāt :)

0

429

bāc, Havij... :(

0

430

Njā, žēl. Bet man izskatījās, ka Havijam nervi šon patraucēja. Varēja redzēt satraukumu reāli :(

0

431

go, Kevin!!!!

0

432

cravey написал(а):

Njā, žēl. Bet man izskatījās, ka Havijam nervi šon patraucēja. Varēja redzēt satraukumu reāli

jā, tagad tik jāskatās, kurā viņs pēc īsās paliks. Tas, ka īsā viņam vājāka, kā tuvākajiem konkurentiem, tas jau bij skaidrs. Bet vienalga izskatās, ka tas akselis viņam zeltu maksās. Ja paliks piecieniekā, tad uz pjedestala vienalga noteikti būs.

0

433

ak, dies, mani nabaga kaimiņi

0

434

morozova voodoo

0

435

NU MALACIS BRAJANUŠA  :crazyfun:

0

436

o.O

0

437

fuck

0

438

es jutu. es te sēdēju, svīdu, gaidīju, ka visu izleks. Izleca, nenokrita, nomierinājos. Un tad pēkšņi negaidīti un likās, ka nepiecelsies. Bāc, man te asaras birst.

0

439

Man ar likās, ka viņš vairs neslidos :( Tas bija vnk šausmīgi sāpīgi, to redzēt :(

0

440

Izskatās, ka šai grupai, izņemot Kevinu un Brī, uzlikts kāds mojo, kāds figļi migļi. Kas notiekās, ka katram kkas nesanāk?  %-)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule