TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 461 страница 480 из 856

461

Eu, cravey, davai neslimo! :s Negribu baidīties Tev tuvumā rādīties (man jau galvā skan dakteres pārmetumi) :D
Ja es smuki sarautu ar darbiem (haha), varbūt varētu tikties ar jums 17:30 centrā rīt. Bet tad jau padošu ziņu :) Hm, lai gan man jebkurā gadījumā no šejienes izdevīgāk iesēsties un nekāpt ārā - ar 21.braukt. Tur jau tālu nebija no pieturas līdz Tevīm, ne? Kaut kā atradīšu ceļu? :D Tikai kurējā man jākāpj ārā?

Tā, tagad pastāstiet, lūdzu, kāda, kas īsti notikās vakarnakt? Sapratu, ka Havijs nolažoja SP? :/
Kurš tur sāpīgi nožāvās?

0

462

cravey написал(а):

Īstenībā, mēs pat varam runāt 17:30 tikties centrā - Aijuc? Asnāt? :)

Kur tā garumzīmīte pieklīda? :P
Jā, varam tā darīt, tikai jāprecizē kur :)

0

463

Paloma

Sāpīgi krita Florāns - ielecienā uz piruetēm. Sāpīgi krita un pret bortu Juzuru. Havijs nolažoja akseli - izleca div apgriezienu un vizuāli nesmuku, ar reālām kļūdām. Tomašs, protams, arī gāzās. Kad Florāns nokrita, viņš ar muti uz leju gulēja uz ledus kādu laiku - tad ar mokām piecēlās. Piruetēm vairs laika nebija un domāju, viņš tobrīd nemaz nevarētu viņas uztaisīt. Viņš biki padejoja, līdz mūzika beidzās. Es apraudājos.

0

464

Ujjjj... Izklausās baigi traks šis PČ... :S
Piektdien būs ko pastresot...

0

465

LOL

Bijušais Turcijas futbola izlases futbolists centīsies kā daiļslidotājs piedalīties Soču Olimpiādē
http://www.delfi.lv/sports/news/winter_ … d=43144376

0

466

Siikaa написал(а):

Es jau domāju.. kā gan mēs ieradīsimies citā laikā, ka pati būsi centrā..

Nu es jau uzreiz pēc 6iem būtu atpakaļ, mammukam atliktu jūs tikai ielaist un nosēdināt pie TV :D

Bet jap, davaj tad 17:30 tiekamies pieturā. Man kā reiz 17:02 ir buss, kas tieši pusē ir centrā :)

Paloma написал(а):

Eu, cravey, davai neslimo! :s Negribu baidīties Tev tuvumā rādīties (man jau galvā skan dakteres pārmetumi)

Naah, šon viss ok. Es domāju tas bij tāds dienas vājums. Vakar vnk slikta pašsajūta bij. Iedzēru fervex un šon ir ok :) Man nav ne iesnu, ne klepus, nez kapē tā temperatūra vakar uzleca.

Paloma написал(а):

ar 21.braukt. Tur jau tālu nebija no pieturas līdz Tevīm, ne? Kaut kā atradīšu ceļu?

īzī :) Brauc līdz pašam galiņam, kas ir "Airītes iela". Pie Maximas izkāpsi laukā. Tad būs jāpanāk atpakaļ, līdz lielajai ielai, kas nogriežas pa labi "Dammes iela". Un tad tik taaaaisni uz priekšu un tad jau atpazīsi 41. busa pieturu un manu māju :)

etansy написал(а):

Jā, varam tā darīt, tikai jāprecizē kur

Pretī katedrālei, pieturā kur tiekamies, kad braucam pie Alby ;) Kur troļi piestāj.

Lūk smuks playlists ar džeku īsajām programmām:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL … p2zoM15Yhd

Un Brī īsā ideālā kvalitātē no krievu Eurosport:

0

467

AWWWWWW, DEŅISKA TIK JAUKS  ^^ Džeku post-SP preses konference:

0

468

cravey написал(а):

Pretī katedrālei, pieturā kur tiekamies, kad braucam pie Alby ;) Kur troļi piestāj.

Es uz turieni tik uz kādiem 17:45 tieku :(

0

469

etansy написал(а):

Es uz turieni tik uz kādiem 17:45 tieku

Mēs tevi tad sagaidīsim līdz tam laikam :)

0

470

Mans rakstiņš par vakardienas puiku īso:
http://dailslidosanalv.ucoz.com/blog/ci … -03-14-246

0

471

Alīna šodien slido 17:44 pēc LV laika ;)
http://dailslidosanalv.ucoz.com/blog/st … -03-14-247

0

472

ak, šausmas, Alīna. tik žēl

0

473

nJĀ, šī galīgi nebija Alīnas diena :(

0

474

nekur neesmu lasījusi, kas noteik privātajā dzīvē Jeļēnai Gedevanišvili - Eiropā nevedās, te ar tik smagi - cilvēks mocās. Šķiet sāpes un joprojām trauma, bet arī liekas, ka kaut kādas privātās dzīves traģēdijas. Tik žēl.

0

475

Kas notiek??? Tas lidus tiešām pārāk slidens vai kas? Šodien Jeļizavetai taqs pats, kas vakar FLo

0

476

Pilnīgs sviesc ar tantēm šodien  o.O Alby, tu dāmas visas redzēji? Ja jā, moš vari uzrakstīt par dāmām priekš daiļslidošanaLV?

0

477

Uzrakstīšu, ja tu man šito patulkosi biki - ko tur vēl Stefs??? Un tik smieklīgi - Morozova super-krievu-akcenta angļu valoda. Bet awwwww

0

478

Nu vai Sāra un Adrija nav super???? Nu mīlu viņus.

0

479

Nu jā, dejās ar laikam 1. vieta "rezervēta". Tos 4 punktus būs grūti atvinnēt. Natālija un Fā gan varētu ar krieviem vietām apmainīties  ^^

0

480

DaiļslidošanaLV ierakstīju par dejām. Merilai un Čārlijam jauns pasaules rekords.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule