TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 481 страница 500 из 856

481

albalonga написал(а):

DaiļslidošanaLV ierakstīju par dejām. Merilai un Čārlijam jauns pasaules rekords.

Oi, liels paldies, Alby :) Jo es kā reiz vakar dejas neskatījos. Ar tevi ta mēs 17:30 tiekamies piečā. Bet tev ar mums Asnate būs jāsagaida, tā viņa man pieteica, tevi pabrīdināt :D

Tikko no veikala pārrados. Aber ku precīzi, iepirko pa 14,98Ls, tā ka dalot uz mums trijām tā ar sanāks no katras 5Ls. Vienīgi atgādiniet, ka mums jāizkāpj pie rimi krabju skaidiņas nopirkt Palo salātiņiem. Dammes Rimi nebija skaidiņu, tikai nūjiņas. Palo, ja Rimi nebūs, tad es tev uzzvanīšu un tu, kad izkāp ieej Maximā paskatīt vai tur nav, ja nav tad jāpērk būs nūjiņas un jāsagriež pašām.

Tas ko es jau nopirku:

Romiešu salātus ar garnelēm (paveicās, jo šos biežāk ar vistu taisa :D)
Ananasu gabaliņus Palo salātiem (krabju vēl jānopērk)
ķiploku grauzdiņus
ķiršu tomātiņus 1 paciņu
tostermaizi (ja kāds kādu maizi gribēs apēst, vai vnk piekost)
tomātu čipsus
sk. krēj. čipsus
studentu brokastis (riekstu maisījums + kaltēti banāni)
sarkanās vīnogas 1,5kg apm
saldo bruneti

Sarkanā fanta 2L
Kola 2,5L
Ābolu sula 2L

Ja kāds vēl ko individuāli vēlas, tad piepērk klāt. Asnate šon zvanīja, teica, ka pati nopirkšot kko :)

0

482

cravey написал(а):

Oi, liels paldies, Alby :) Jo es kā reiz vakar dejas neskatījos. Ar tevi ta mēs 17:30 tiekamies piečā. Bet tev ar mums Asnate būs jāsagaida, tā viņa man pieteica, tevi pabrīdināt :D

jā, viņa mani sazvanīja.

Es dejas ar vakar tik pirmās divas grupas redzēju, tad aizgāju čučēt. Darbā noskatījos stiprākos un sarakstīju.

0

483

Alby, ieliec deju rakstam atsauci :) No kurienes ņēmi citātiņus.

0

484

Viktora Pfeifera LP mūzika :)

0

485

Apkopojums un komentāri par Brī situāciju: http://dailslidosanalv.ucoz.com/blog/vakara_lielakais_soks_kas_pie_velna_notika_ar_zubera_rezultatiem_pc2013/2013-03-16-252

0

486

Njāaa... Es tā arī nesapratu - tad viņam neieskaitīja kādu lecienu? Kā? Kāpēc?
Vispār, ja ne Havija bronza (kas bija brīnums, pateicoties citu draņķīgajam sniegumam), tad vakardienas čempis bija nožēlojams... Ļoti neveiksmīgs visiem. Nepatīk man, kad medaļas sadalās, kurš mazāk nokļūdījās, nevis kurš labāk noslidoja/kuram labāka programma utt. :/ Nav tā sajūta, ka tās ir nopelnītas medaļas. Un Brī situācija vnk atstāj bez vārdiem par taisnību šai pasaulē.

Derētu kādā brīdī atlūzt.. Pamazām nāk virsū tāda sajūta. Galvenais lai vakarā spēju dejas noskatīties :D
Man vēl līdz centram nācās kājās stāvēt mikriņā, bet vismaz ļoti ātri aizbrauca, pāris vietās tik piestāja pa vidu.
Un milzu paldies par zaķīti - es viņā sāku iemīlēties arvien vairāk un vairāk :D

0

487

Paloma написал(а):

tad viņam neieskaitīja kādu lecienu? Kā? Kāpēc?

Neiskaitīja pēdējo flipu un otram četrītim, plus 3akselim lielos mīnusus salika. A vot kā un kāpēc - tas ir tas, ko neviens nesaprot.

Paloma написал(а):

Un milzu paldies par zaķīti - es viņā sāku iemīlēties arvien vairāk un vairāk

Aww, man prieks  ^^ Vismaz vēl kāds mierinājums pa virsu visam :)

Lūk arī par trim pirmajām puiku vietām raksts: http://dailslidosanalv.ucoz.com/blog/patriks_cans_triskartejais_pasaules_cempions_pc2013/2013-03-16-254

Noskatieties šo preses konferenci, Havija daļā es nebeidzu vien smaidīt. Beigās vaigi pat sāpēja :D

Es taga sēžu un klausos Brī muzonu no programmām un meditēju :D

0

488

Lūk atbilde par to kāpēc netika ieskaitīts flips. Man daleca. Braiens nepareizi parēķināja :( Visa atslēga ir Zajaka likumā. Lūk:

Braiena lēcienu elementi:
4T
3S
3A
4T-1T
3F-2T
3Lz
3S-2T
3F - šis ir trešais lēciens, ko viņš atkārtoja, kam ir 3 vai vairāk apgriezieni, līdz ar to nevar ieskaitīt*

*Zajaka likums nosaka, ka atkārtot drīkst tikai divus lēcienus ar trim vai vairāk apgriezieniem. Braiens atkārtoja 4T un 3F, UN, tā kā 4S vietā viņš izleca 3S, tad sanāca, ka viņš atkārtoja arī 3S. Tātad abi 4T tika ieskaitīti, tāpat kā abi 3S un pēdējais - 3F netika ieskaitīts. Ja viņš būtu izlēcis 3F pirms 3S-2T kaskādes, tad tā kaskāde netiktu ieskaitīta.

Viņš būtu ieguvis kādus papildus 3 ar kaut ko punktus, ja tā pēdējā vietā būtu izlēcis, piemēram 2A, bet tai ātrumā vnk nojuka viņam. Tā kā to kāpēc neiskaitīja to lēcienu atrisinājām. Bet tik un tā, nav skaidrs kāpēc tik šerpi novērtēja pārējos tehniskos elementus, kas nemaz nebija tik slikti. Kā minimums viņam ar šo programmu vajadzēja būt 70 punktiem.

0

489

ehh.. nu baigi žēļ, ka tā :/ dumjš iemesls, lai pakāstu punktus. BET - tik un tā viņš noslidoja lieliski un pierādīja, ko vēl spēj!! :)
tad sanāk, ka viņam 3 četrīši bija paredzēti?

0

490

Paloma написал(а):

tad sanāk, ka viņam 3 četrīši bija paredzēti?

Jap, divi 4T, viens no tiem kaskādē un starpā vēl 4S.

0

491

oki, viens lēciens saprotu, kāpēc neieskaitīts, bet kāpēc mīnusi, kapēc citiem elementiem tik zemas bāzes vērtības????

0

492

To mēs droši vien tā arī nekad neuzzināsim...

Eh, beidzot aizmigu uz stundiņu, nevaru saprast, vai tas nāca par labu vai par sliktu :D Jūtos vienlaicīgi gan možāka, gan miegaināka :D
Cerams izturēšu dejas līdz galam :)

0

493

Ai, skaists pirmais pāris! Un tas piruešpacēliens - dekoratīvais elements, kā Ābele teica - bija tik neredzēts un skaists! :)

0

494

mani spāņu mīluļi izvēles dejā bija tikuši un pat vienu vietu atvinnēja, no savas 20-tās. Malacīši. žēl, ka pirmo grupu nerādīja.

Off topics - es ar beigta. Man biki iesnas, vēl maz miega šonedēļ ar daiļslidošanu sanāca. No daarba pārnācu un no pusseptiņieem līdz pusdeviņiem nogulēju. Pamodos - kakls sāp, dulla galva, deguns pavisam iet ciet. Izmērīju - 37. Sūdīgi, jo mērījums uzreiz pēc gulēšanas.

Mani tagad šitie pāri garlaiko. Man trūkst teatrālisma, trūkst performances. Man dejās patīk, kad ir vairāk māksla, mazāk sports.

0

495

albalonga написал(а):

oki, viens lēciens saprotu, kāpēc neieskaitīts, bet kāpēc mīnusi, kapēc citiem elementiem tik zemas bāzes vērtības????

Aha. To nu gan tev neviens neizskaidros. Tur arī parādās, cik subjektīva vērtēšana ir šajā sporta veidā.

Es ar aizmigu, bet uz gandrīz 3h LOL Atkal sev dienu un nakti sajaukšu. Kāds skatās dāmas tiešraidē šonakt pa Eurosport?

0

496

laikam nē, jo es nolūgšu. tagad ar jau ar mokām gaidu abas stiprās grupas.

0

497

Izskatās, ka vakardienas kanādiešu ledus lāsts turpinās  %-)

0

498

No way, lai es dāmu dēļ negulētu vēl vienu nakti :D Neskatīšos arī rīt atkāŗtojumu... neinteresē pietiekoši.
Es arī šobrīd iesnaina jūtos, bet man šķiet tas no miegainuma :D tāda sajūta, ka kad esmu neizgulējusies, organismam nav spēka cīnīties un darbināt normālos aizsargrefleksus :D

0

499

Njāaa.. Ledus lāsts nebeidzas.. Neatceros redzējusi nojauktu pirueti, tik jokaini.

0

500

njā, kaut kas traks. Man gan Iļjinih/Katsalapov  nepatīk šī programma, bet žēl, ka tik daudz kļūdu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule