TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 521 страница 540 из 856

521

cravey написал(а):

AWWWWWWW

slash ir mūžam dzīvs!!!!!!

0

522

SKATIETIES ŠON DĀMAS! BIJA RIKTĪGI INTERESANTI. Es pat ar lielāku interesi kā vīriešus šon skatījos, lai cik dīvaini tas nebūtu :D Tomēr paliku vakarnakt augšā un noskatījos pēdējās 2 grupas.

0

523

Citāts no jaunākās Flo intervijas:

Morozov stayed with you even when a year ago there was a law that Russian coaches aren't allowed to train anybody else than only Russian skaters.
Yes, he kept me. I'm like his skater son. It's an emotional bond we have between us. My career is with him!

http://www.absoluteskating.com/index.php?cat=interviews&id=2013florentamodio

Excuse me, while I  :'(

0

524

excuse me while I sob in my pillow... Karoč, centīšo nākamnedēļ pārtulkot to interviju. Tik skaisti. Nu es tak saku, ka starp Flo un Nikolaju ir tāds bond, kurš ir stipraks par visu citu. Es tik ceru, ka viņai nekad nesastrīdēsies un mūžīgi mūžos būs kopā.

0

525

nabaga Karo ar savu tekošo degunu. Nabaga Osmonda, kura izvēles programmā salūza.

0

526

Paraugdemonstrējumu programma un dalībnieki #PČ2013

http://dailslidosanalv.ucoz.com/blog/paraugdemonstrejumu_programma_un_dalibnieki_pc2013/2013-03-17-258

0

527

eh, damas uzrakstīsu kauč kad velāk. Tagad sataisījos soļanuku vārīt.

0

528

nu ko gan citu Brī varētu slidot, LOL

0

529

LOL, Ābeles/Meldera saruna - Braiens taču nav meitene

0

530

albalonga написал(а):

Jaja, mēs ar mammu jau no nosmējušās :D

albalonga написал(а):

Jaja, mēs ar mammu jau no nosmējušās :D

Отредактировано cravey (17.03.2013 20:46)

0

531

ak, dievs, Havijs. Es pat ietu uz aerobiku, ja viņš pasniegtu. Malacītis. Karoč, nezinu, ko citi rādīs, bet pirmajā daļā viņam vislabākais paraugdemonstrejums. Speciāli PČ sagatavojis. Viņš ir klauns, bet prieks, ka arī sexīgumu parāda. Malacītis. Es smejos un tā priecājos. Tagad vakariņas uzēdīsu.

0

532

MUAHAAHHAHAAHHAHAHAHAHA, HAVIJAM VISLABĀKAIS EX GALA NUMURS!!! MUAHAHAHAHAHAHA  :rofl:

0

533

Un Kurts Braunings bijs Havija water boy, LOL

0

534

Nu mežonīgi Lambjēlisks Singing in the rain, bet tik skaisti. Un vēl ritentiņš uz vienas rokas.

0

535

Patriks varētu cirkā par žonglieri strādāt... ;)

0

536

P.Chiddy, LOL, Patrikam ar humoru viss kārtībā - zina, kādu iesauku fani viņam iedevuši

0

537

Malacis Patriks, ka beigās tomēr četrīti izlēca - čempionam pienākas.

Nenormāli skaisti kanādieši uztaisījuši - pārdomāti un beigās Skota un Tesas pateicības runa un tāda mājīga, sirsnīga sajūta. Super.

0

538

Ļoti foršs fināls. SKAISTI!!!!  :love: Patriks malacītis. Es dabūju uz WC skriet un pašu numuru neredzēju, bet tas četrītis beigās bija laaabs. PChiddy ir jaukums  ^^

0

539

LOL, ne par tēmu, bet es pat nemanīju, kur Vincis pazudis - tā biju iegrimusi paraugdemonstrējumos. Izrādās šis jau gultā un čuč. Atnāku, knapi acis paver. Līp ciet. hihihi. Es atkal gaidu, vai viņam slikti nebūs - diezgan daudz viņam gaļu svaigu cūkas iebaroju pirmoreiz viņa mūžā - taisīju soļanku - griezu un tur tādu tauku pikucīšus griezu ārā un viņam devu - tā saēdās. Līdz šim tik dažas reizes esmu svaigu gaļu devusi un tad ļoti, ļoti maz. It kā jau oki - punčuks viņam nerūc.

0

540

Tatjanas un Makša skaistā Ex Gala numura mūzika: 2Cellos - Benedictus

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule