TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 601 страница 620 из 856

601

o.O

0

602

Nja...

0

603

Čans būs pirmais, redzēsi :D

0

604

LOOOOOOL :D

0

605

LOL, Čanāda. Alnis čan.

Un atkal punkti WTF??????

0

606

MUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA NO COMMENTS, NO COMMENTS AT ALL  :rofl:

0

607

nu wot kaut kas ir jāmaina tiešāšanā. Piemēram tā doma, ka par katru kritienu 5% no kopējās komponenšu atzīmes nost.

0

608

albalonga написал(а):

Alnis čan

:rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

AHAHAHHAAH, bet vispār man tagad lielā rēka nāk par visu šodienu LOOOOOOL  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

0

609

albalonga написал(а):

nu wot kaut kas ir jāmaina tiešāšanā. Piemēram tā doma, ka par katru kritienu 5% no kopējās komponenšu atzīmes nost.

Vnk masveidā jāsāk visiem skatītājiem sūtīt vēstules ISU.

LOOOOL YMCA :D Kas tur? Raitis pie mūzikas sēž, vai??? Visu laiku tādus vecus hītus laiž :D

0

610

Man šodien kaut kā grūti koncentrēties uz slidošanu... Brī vienīgais noturēja manu uzmanību :D (un tieši viņa slidošanas laikā man 2x ieķērās video - pfff)
Punkti, protams, satriecoši...

0

611

Braienam vnk vajag visus pasūtīt Cartman-style "Screw you guys, I'm going home" un iet uz šoviem, sapelnīt piķi un sākt trenēt. Nafig palikt uz Sočiem, kad tiesneši tik aktīvi izrāda savu nepatiku un liek smieklīgi augsti pārējiem par daudz rupjākām kļūdām.

0

612

njā, eh.

Palasīju te fiku, dāmas sagaidīju, jo sapratu, ka pa starpu uz pastu aiziet nepaspēšu. Un vispār Vinci gribas izvest ārā vienreiz pa divām nedēļā. Nabags mājās nosēdējies, kamēr es slimoju.

0

613

Es te uz skaļo klausos "Carry On My Wayward Son" un iemiesoju "Screw the judges" attitude :D

0

614

hahaha

0

615

ak, kā nabaga mazajai kanādietei nervi neizturēja...

0

616

man patīk, ka Čens joprojām alnis.

0

617

pajūtam līdzi nezināmajai francūzietei.

0

618

LOL, france un LOL Brī. hihihihi. Nu pamaz iedeva Lenaellei,

0

619

avaiavaiavai, Osmonda.

0

620

LOL, nē - Kanādas izlase ar labā. Āzijas izlases šoreiz boring. Čans ragus kustināja, hahahahah....

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule