TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 621 страница 640 из 856

621

LOL, ASV - un Max pasniedza tipa buķeti Greisijai. hahahahaha. Nu bet ar visu kritienu tik daudz punktu? Nez.

0

622

Francija kustina dibentiņus, LOL, tik mīļi. Un labi punkti meitei.

0

623

nu ideāli Adelīna. Un jā - pilnīgi redzams, ka Eļizavetai būt ļoti grūts pārejas posms no meitenes uz sivieti...

0

624

Baigi labi punkti Adelīnai, super.

Nu ko Vāgnere?

0

625

LOL, Daisa p ēc Mao programmas, hihihi.

0

626

ak, es viena pati skatos, neviens ar mani nesarunājas... :(

0

627

ak, kā Daisa sāka saukt Ako, Ako.

0

628

Super. Man Akiko šodien vislabāk patika.

0

629

karatē japāņu gaumē, LOL

es būtu Suzuki vēl pāris punktiņus ielikusi...

Žēl, ka Japānai nav pāra. Tā viņi šobrīd 1.vietā kopā ar ASV. Uzvarēs ASV beigās, Krievi būs otrie.

0

630

Es vienkārši sapratu, ka ja mana uzmanība jau uz džekiem neturējās, tad dāmām galīgi nav izredžu.... :D

0

631

nu man uz stiprām dāmām prieks skatīties. Zini, man pat šodien uz Adelīnu un Akiko bija interesantāk skatīties nekā piemēram uz Čanu. Par Āronu vispār nerunāsim. Labi, ka es viņu nogulēju.

0

632

Es Asnati braucu satikt, tapē dāmas neskatījos :)

0

633

hihihi, nu lielākā daļa sakrita un no zināmajām vissmagāk Ļiza - jau rakstīju, ka viņai ļoti grūti būs - viņai kā reiz veidojas ļoti sievišķīga figūra - svars un auguma parametri strauji mainās un viņas lēcieni netiek līdz. Viss slidojums ar kopumā - viņas sslidojums kļūst smagnējs. Nezz.  Man viņa ļoti patīk, bet viņai praktiski daudz kas no tehnikas jāmācās no jauna.

0

634

wow, es pat piecēlos... ;)

0

635

Hi, es jau no 8iem augšā :D

Es nesaprotu šito sistēmu.. dejās ir pāris no valsts, vīriešiem 2 sportisti no valsts, par dāmām nezinu, pāros Japānai nav pāra... :D

0

636

Aw, Maxims tik smuki noskūpstīja Tatjanai roku pēc slidojuma. :)

0

637

Japānai nav pāra jo vispār nav pāra. Atbilstoši formātam jābūt, bet viņiem nav neviena, ko atsūtīt. Un viņu mājās sacensības un šo trefeju principā Japānas federācija izdomāja un šķiet 2009 vai 2010 uzsāka, tā ka ļauj viņiem atkāpties no noteikumiem. Paši viņi līdz ar to punktus zaudē un nekādi nevar uzvarēt.

0

638

Meitens, saku jums visām paldies par reportāžu, vismaz varēju sekot līdzi lasot jūsu tekstus! :)

0

639

hahahahaha. A tagad pārtraukums pēc pāru īsās un visas komandas uz ledus. Japanas himna skanēja. Nez, ko viņi tagad tur darīt. Tāda oficiāla ceremonijs. Japānas federācijas vadītāja runā savā valodiņā. Moš kaut kāda mazā apbalvošanas ceremonija. ASV pirmā pēc visām obligātajām, Krievija otrā, Francija piektā. Ķīna pēdējā.

0

640

Tokija pretendē uz olimpiādi 2020. un cer, ka šis pasākums parādīs, cik labi viņi spēj visu organizēt.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule