TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 641 страница 660 из 856

641

Činkvanta runā. Tipa oficiālā sacensību atklāšana. LOL, ka pēc visām obligātajām tik atver. Činkvanta angļu valodā briesmīgi runā.

0

642

Krievija un ASV blakus stāv un tās viņu krāsas, kādās viņi sarotājušies - karogu krāsas - abiem pilnīgi vienādas, LOL. Karoč, sacensības beidzot oficiāli atklātas. Visi slidotāju slido pa apli ar karogiem, māja publikai un tūlīt pametīs ledu. Nekā īpaša nebija. Bet Brī bija uz ledus ar savu komandu, Kad Frencijas pāris noslidojā, Brī un otrs prancūzītis nebija kiss`n`cry, lai atbalstītu - moš treniņš bija.

0

643

Cik vispār nopietni šīs sacensības uztver daiļslidošanas pasaulē? Es nespēju diez ko nopietni uztvert, man tāda ietusēšanas atmosfēra tur šķiet :D

Un man tikai izskatās vai ķīniešiem ir tie paši tērpi, kas vakar uz īso? o.O

0

644

nu es domāju, ka viņi tik nopietni neuztver. Tur piedalās sešas izlases, kuras sezonas laikā pēc valstu reitinga ir pirmās sešas. Japāna noteikti šito visnopietnāk uztver, jo savi skatītāji. Arī tie nezināmie, kri ir zemākā līmenī un lielās sacensībās nav piedalījušies, uztver nopietni. Be pārējie domāju ka nē. Valsts gods un tā, bet vairāk izklaide, laba laika pavadīšana, komandas gars, ttusiņš. Te baigi labi tiem jaunajiem nezināmajiem - gūst pieredzi un vēl visu laiku blakus ir pieredzējušākie komandas biedri, kuri ļoti palīdz, atbalsta un tā. Te tomēr vairāk komandas gars nekā jebkurās citās daiļslidošanas sacensībās.

0

645

Ok, pardon, tie bija japāņi. Vai arī vakar ķīnieši, šodien japāņi? Lai nu kā, tamlīdzīgu rozā kleitiņu es jau esmu redzējusi :D

0

646

Šodien komanda jau neaktīvākas. Dāmas vispār aizvākušās daudzas. TIk veči, kuriem vēl būs jāslido.

0

647

Arghhhh!!! Nesaprotu kā un kāpēc, bet man rādīja vakardienas īso programmu! Rezultātā esmu palaidusi garām pusi no garajām >< Kad otrajai grupai visus tērpus atcerējos un sākumu numuram, sapratu, ka kkas nav kārtībā... Refreshoju un parādījās īstais, bet...hrrrr!

0

648

Cik sapratu jā, viņi rādīja vakardienas atklāšanu starplaikā un tad turpināja rādīt  obligāto deju. Es te refrešoju tieši un bija pēc tam cita bilde. Bet es te refrešojies pirms izvēles dejas sākās, neko nenokavēju.

0

649

awwwww, kā Keitlīnu dzimenē apsveica. Super.

0

650

Ahhh, kanādieši viennozīmīgi ir mani favorīti! :love: Es jau pasaules čempī iemīlējos šajā programmā, negribējās, ka tā vispār beidzas... Bet tad es vēl nebiju redzējusi viņu īso Mūzikas skaņu programmu. Tik skaisti!

0

651

mani kāreiz brīvības statujas  programma garlaiko. ;)

0

652

Super Medisonai un Evanam punkti. malacīši. Baigi strauji progresē. Man pēc Merilas un Čārlijas šis ir otrs mīļākais ASV pāris.

0

653

Labi, es uz dušu. Man vēl šovakar ta uz darbu jābrauc. Uz puikām tiksimies.

0

654

Hi, mani atkal amerikāņi garlaikoja :D

0

655

tagad atkal jārefrešo - atkal atklāšanas ceremoniju rādīja. Bet tikko live stream sākās.

0

656

Ak, mīlīgi, Krievietes no augšās Francijas komandai "sniedziņu" lejā meta

0

657

Uu, malacītis Kevins!
Un kā man patīk tās emocijas pēc slidojuma! :)

0

658

Kevins, Mīļums, hihihihihih

0

659

hahaha, Kanādas teams Kevina atzzīmes gaidot. Super. Un Kevins tik laimīgs. Un visi fano par Kevina frizūru. Un Ēriks iedvesmojies savu frizūru veidot pēc Kevina piemēra. Super.

0

660

Eh, uz beigām aizgāja švakāk.. Bet nu sākums bija skaists! :)
Gaidām komēdiju - punktus...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule