TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 681 страница 700 из 856

681

Nu skaisti.

0

682

Es Čanu neskatos, jo joprojām man nepatīk viņa slidojums, kurā man vienmēr trūkst emociju un sava stila, odziņas. Es nez. Un tieneši man šķiet man nekad neļaus Patriku iemīlēt.

0

683

tikko nokrita. Vinreiz krita?

0

684

Yay, Čans aiz Daisas. Lai gan vienalga - 85 punkti par presentation ar 3 kritieniem. WTF????

0

685

1 Team U.S.A. 55
2 Team Canada 50
3 Team Japan 48
4 Team Russia 42
5 Team France     35
6 Team China 32

Krievija noslīdēja uz ceturto vietu pēc Konstantīna izstāšanās. Bet rīt Krievija noteikti atgūs trešo vietu, var arī uz otro pakāpties, ja Kanādai nenoveicas. Francija un ķīna paliks tur, kur ir.

0

686

WTF? Čans 3x nokrita?  o.O Apskatījos rezultus, jauki, prieks par Daisu, Ārons atkal priekšā Brī  :mad:

0

687

cravey написал(а):

WTF? Čans 3x nokrita?

Es sākumā Čana slidošanu neskatījos, bet divu krietienus redzēju. Bija trīs deductions, tāpēc pieņēmu, ka vienu kritienu palaidu garām. Pats bija dikti saskumis sākumā, bet pēc tam ar komandu atkal dzīroja. Bet nu nez - kā var presentation būt 85 punkti, kad ir kaut vai divi kritieni - es nez. Un pēc kritieniem ar emocionāli viņš bija tāds saguris. Un es ar nesaprotu, kā Ārons priekšā Brī un kā viņam par presentation ar gana daudz punktu - jā, tehnika ok, bet presentation tur nav vispār. es nez. Visskumjāk man bija par menšovu. Kaut kāds sviests. Džeks nokrita un viņam plecs izgāja. Neviens ārsts neskreja, nekas. Džeks ar milzu sāpēm noslidoja no ledus, tad tur treneri kaut ko, tad uzsūtīja atkal viņu pie ledus aizslidot pie galvenā tiesneša, ko viņš arī izdarīja, tad knapi atkal atpakaļ un prom aizkulisēs. Wot, es nez. Man šķiet šādās situācijās jābūt uzreiz mediķiem klāt un jāpalīdz viņam prom un jau pēc tam komandas kapteinis, treneis vienalga dod ziņu tiesnesim, ka viņs neturpinās slidot....

0

688

albalonga написал(а):

Džeks nokrita un viņam plecs izgāja

OMG, tas noteikti ellīgi sāpēja :(

0

689

Brī zilā zaķa kostīmā. OMFG....

0

690

noskatījos vājāko grupu un skrienu uz darbu. jau atkal jāsaka - sirds sāp par Ļizu.

0

691

albalonga написал(а):

Brī zilā zaķa kostīmā. OMFG....

Nea, tas naz zaķis, tas ir Stičs no "Lilo & Stich" :D

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/12503_408605965903468_447811629_n.jpg

http://25.media.tumblr.com/0df46d201f3f29447a052a7d7045ca73/tumblr_ml6feoZeb51snd0tzo1_500.gif

0

692

cravey написал(а):

Nea, tas naz zaķis, tas ir Stičs no "Lilo & Stich"

hihihi, vēl labāk, es neatpaziņu, bet super. Vispār France ierullēja. Palika pēdējie, bet kopumā kā tīms viens otru atbalstos un muļķojoties bija vislabākie.

0

693

Team France šogad atkal dabūja "Team Spirit" balvu  :crazy:

0

694

super.

Ķina par godu dāmām pārspēja France, bet france tāpat vismīļākie.

0

695

That's because Team France is special  :flirt:

0

696

Džons Kerrs saderinājies :flirt:

Свернутый текст

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/559663_10151350206970740_1032988203_n.jpg

0

697

Ak, jauki, prieks  par viņu. Man šodien priecīgais sporta notikums ir Fernando Alonso uzvara f1 Ķīnas GP.

0

698

Vai kāds nosktījās paraugdemonstrējumus??? Es tagad beidzot skatos. Bija jauks Japānas komandas numurs, divi mazie japānīši atklāja un tagad Ārons slido. Nu ziniet - jebkurš cits slidotājs, ja slidotu pie šitādas labas, man mīļas rokmūzikas, slidotu džinsos - ņam - un apspīlētā baltā krekliņā un ar mākslīgajiem tetovējumiem - es laikam spiegtu. Pie Ārona man tas riebjas. Un ko viņš ar to domāja, ka komanda viņu nesa uz ledus? Un tad bizoja tribīnēs un vienu skatītāju ar varu nobučoja. Es būtu pļiķi iesitusi. Vē. Viņam liekas, ka viņš tik sexīģs un tagad tik slavens, ka tagad viss - visi ģībst viņa dēļ? WTF?

0

699

Oki, cepums Japānai par to, ka uzaicināja uz paraugdemonstrējumiem Denisu Tenu kā special gueast star tā sacīt. Tas savā ziņā ir pliķītis Čana vaigā, jo nav jau noslēpums, ka ļoti daudzi daiļslidošanas pasaules speciālisti uzskata, ka Densam pienācās šī gada pasaules čempiona tituls. Viena žurnāliste pat uzsāka petīciju facebook, lai Denisam ar pieķir zelta medaļu, līdzīggi kā pirms gadiem Olimpiādē, kur bija divi zelta medaļu pāri... Viens nu ir visiem skaidrs, - kaut kas jāmaina arī šajā tiesāšanas sistēmā, jo tas nav normāli, ka sportisks, kur krīt vairākas reizes, saņem nenormāli augstas presentation atzīmes... Diemzēl domāju, ka kaut kas mainīsies tik pēc Olimpiādes un Olimpiādē neizbēgami būs atzīmju skandāls. Činkventa nu ir kļuvis var teikt, ka par autoritārā režīma pārstāvi slidošanās - ievēlēs pēc uz pieciem gadiem... Es nez, bet man šķiet, ka viņu pilnībā apmierina bardaks, kāds šobrīd ir tiesāšanā.

0

700

Ak jā, mīlu Džeremiju. Zīmīgi, ka Ārons uzvedas izaicinoši un kā superstārs, bet Džeremijs slidoja pie I won`t give up. Katra kustība emocionālāka un izjustāka par visu Ārona programmu... Un beigās mazā meitenīte viņam ziedus iedeva un viņš nonesa viņu no ledus bridal style. Es te gavilēju. Tik mīļi.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule