TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 741 страница 760 из 856

741

Esmu šokā par Brī SP mūzikas izvēli %-)

0

742

Butls ne pa jokam uzdarbojas kā horeogrāfs :)

0

743

vo vo, lielai daļai viņš horeogrāfs.

0

744

Best of Plushenko? :D Ak jel...

he, vairākiem pāriem Les miserables mūzika, jau gaidu tos redzēt :)

0

745

Daisa jaunā SP:

0

746

Stefans ar japānas izlasi slīpē visiem horeogrāfiju treniņnometnē Armēnijā - vismaz pēc bildes droši zināms, ka tur ir Akiko, Nabunari un Tatsuki.

Bilde no Stefa instagrama

http://distilleryimage4.ak.instagram.com/5aaf659c14af11e398a922000a1faffb_7.jpg

0

747

Un te bilde humoram no Artistry on Ice preses konferences Šanhajā

http://i.imgur.com/HwrFfcv.jpg

0

748

Pēc jaukā humora pievēršos daudz skumīgākām lietām - ja kāds vēl nezin, tad Krievija ir pieņēmusi anti-homosexualitātes likumu, kas burtiski vēršas pret homosexualitāti kā pret kaut ko noziedzīgu. Pēdejā laikā daudz boikotu Krievijai sakarā ar šo. Ir jau sportiski, kuri nepiedalīsies Olimpiādē dēļ tā. Patriks Čans paziņojis, ka neboikotēs un centīsies parādīt savu labako sniegumu.

Chan doesn’t plan to protest Russia’s controversial policy, which outlaws any form of homosexual “propaganda,” like some other athletes did at the World Athletics Championships in Moscow.

“My job is to skate,” Chan said Sunday, minutes after revealing the new free skate program he’ll take to Russia. “I’m not disputing anything, I’m not a politician.

Arī Džeremijs Ebots piedalīsies, ja viņam būs tāda iespēja, bet man patika tas, ko viņš pateica

Figure skating star Jeremy Abbott, a three-time US national champion, says it would be 'a little rude' to be critical of Russia for its anti-gay propaganda law.

'Russia is hosting us,' Abbott tells the Denver Post. 'I'm not going to go into somebody's house and be like, "Um, the way you decorate is hideous, and you need to completely redo this or I'm never coming back."'

0

749

Ļoti iespējams, ka Pļušķis slidos Rigā. Jebkurā gadienā, plānoju apmekl;et Volvo Cup novembrī

http://www.delfi.lv/sports/news/winter_ … d=43647327

0

750

Oh wow, bilan, un atkal vot, kad es prom Rīgā viss akšens notiek. Bilan. Redzēs, moš es aizkuļos līdz mājām atkal uz Volvo cup, paskatīsim, kas vēl tur piedalīsies.

0

751

šobrīd Eurosport 2 rāda China Open paraugdemonstrējumus. Tur arī bija sacensībās pārsteigums - uzvarēja jaunā, nezināmā krieviete Anna Pogorilaya, aiz viņas Adelīna Sotņikova un trešā Karolīna Kostnere.

0

752

skatos pa eurosport Eric bompard paraugdemonstrējumus. Brezina slido pie siut and tie. Tik sexīgi - baltā atvērtā krklā un apaksa wife beaters un galvā mlna hūte. wow.

0

753

Ak, dies, rāda atkārtojumā Čana izvēles. Viņš ir paņēmis gabaliņu no četriem gadalaikiem un man nepatīk, ko viņš ar to ir izdarījis... :(

0

754

bāc, es tūlīt Stopkas gadalaikus skatīšos, lai aizmirstu par Patrika gadalaikiem...

0

755

visis stāvā sajūsmā, bet varēja tomēr neņemt šito mūziku... :(

0

756

Es neskatījos :( Domāju nāk nedēl Krievijas posmu skatīt, bet damn, nebūs ne Braines ne Pļuškins, nezinu, moš vēl jau kāds paspējis izstāties. A ko Brī šo sezon darīs es visp nezinu...

0

757

Flo ar galīgi neiet - Chinā bija sestais, te septītais un pat maiku šodien nenorāva. Bija redzams, ka nav garīgajā un nav ar dzīvi apmierināts. Visi lēcieni pat paraugdemonstrējumos uzlec ļoti augstu un beigās uztaisa tik divus apgriezienus - sajūta, ka pilnīgi trūkst pašpārliecības un ir kut kādas iekšējas bailes... :(

0

758

:( Lasīju feisā Flo komentus un tad jau sapratu, ka nav labi gājis.

Noskatījos Čana LP. Nu jā, es nez kam jānotiek un kā viņam jānoslido, lai viņš nekļūtu par Olimpisko čempionu...Bet man patika, jā tajā zināmajā mūzikas gabalā gribējās ko savādāku, bet tā, man patika, nu skaisti, ko lai citu saka. Tagad nav kur piesieties, jo9 nu ir viņam gan tie transitions, gan pēdējās sezonas arī tie četrkāšie pa 2 pa 3 iekš LP. Nu ko vēl vairāk var prasīt no cilvēka.

0

759

Janniks Ponsero tipa bija pieteicies šim GP Francijā, bet izstājās. Kevisn Reinolds izstājās no abiem saviem GP traumas dēļ - nav īsti info, kas un kā un kad atsāks slidot. Džonijs Veirs oficiāli nolēmis neatgriezties vairs. Un te vēl Brī, kurš ar izstājas un nav nojausmas, kādā formā un vai vispār slidos. Vispār skumji. A čanam atkal jauns Pasaules rekords. Karoč, Olimpiādē Čans uzvarēs ar atkal jaunu pasaules rekordu, otrais būs Daisuke vai Juzuru, un trešais ar kāds no viņiem. Pļuška pēc īsās nebūs pat trijniekā un izstāsies. Tā vismaz šobrīd man liekas, ka būs olimpiādē.

0

760

Skatos Rostelecom cup - man nepatīk Aļonas un Robina ziemas īsā programma, arī Bazarovas un Larionova Čaplins ne īpaši - lai gan laikam vairāk tāpēc, ka pats. Ļoti patīk Mūras-Toveras un Moskviča īsā programma - ja pareizi atceros - vecā, bet ļoti viņiem piestāv. No dāmām - Karo īsā patīk, Ļipnicka ir atklājums un ar ļoti skaista meitenīte, Ļiza Tuktamiševa - smagi skatīties. Un vēl ir info, ka Ļizai mugura sāp - kauč kāda trauma.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule