Lībers slido īso pie Coldplay Clocks - Awwww
Daiļslidošanas pasaule
Сообщений 761 страница 780 из 856
Поделиться76222.11.2013 17:30
Kovtuns ļoti labi noslidoja - divus četrīšus izleca. Flamenko viņam tīri skaists, bet sejas izteiksme visu programmu nemainījās - pie tā jāstrādā.
Поделиться76301.12.2013 20:03
Jagudins šodienas Ledus periodā "Ziemu" slidoja. Nu jāsaka, cienījami, viņam vēl baigi ir iekšā. Trīskāršie spēcīgi, plus soļu celiņi un piuetes. Wow
Поделиться76406.12.2013 19:40
JOOOOO MAJOOOOOO, KĀDS REDZĒJA DŽEKIEM REZULTĀTU GRAND PRĪ FINĀLĀ? Yuzuriks Čanu uzvarēja ar 13 punktu pārsvaru. OOOO, šādu pavērsienu negaidīju. Olimpiskās tikko izvērtās daudz interesantākas
Поделиться76506.12.2013 20:10
ja? WOW. hihihi.
Поделиться76608.12.2013 14:01
Kā es mammai teicu, man tomēr gribas lai Čanam tiek zelts. Vnk tapē, ka viņš daudz ilgāk par to ir cīnijies un viskautkādiem sū gajis cauri. Yuzuru vēl nākošajās Olimpiskajās varēs pacīnīties. A Čans šaubos vai paliks līdz Korejai 2018. Un let's face it, Čans ir izcils daiļslidotājs, tizli būtu, ja visi tie pūliņi nevainagotos Olimpiskajā zeltā.
Поделиться76708.12.2013 14:09
Brī tagad piedalās Vācijā vienās sacensībās, arī B līmeņa kā mūsu Volvo Cup. Pēc īsās viņš ir pirmais, bet nu, rezultāts ir otrā desmita rezultāts pasaules līmenī, turklāt jāņem vērā, ka zemāka līmeņa sacensībās punktus dod brīvāk, tak što, nez...
Sākums 02:00.
Поделиться76814.01.2014 23:52
bANNAAAAAA, KAROČ, Lambik STILL HAS IT!!!!!
Es visp neatceros, kad viņš sacensībās tik tīri būtu noslidojis Es domāju uz kādiem 80 punktiem pāri noteikti velk. Nav 3A un četrīša.
Поделиться76915.01.2014 00:24
viņš ir intervijās vairākas reizes teicis, ka pārstās slidot šovos, kad vairs nevarēs izpildīt tehniskos elementus tādā līmenī, kādā būtu sacensībās jāizpilda. The you have it? Ar Akseli bija problēmas vēl sacensībās slidojot un ar četrīšiem ar grūti gāja - nav ko uz vecām traumām uzprasīties - bet pārējo visu joprojām dara ideāli.
Поделиться77017.01.2014 22:20
Izskatās, ka amerikāņiem ir jauna zvaigzne parādījusies - Jason Brown. Man te facebookā viena iepostoja rakstu, sāku skatīties un pētīt Pirmo gadu senioros, norāva ASV nacionālajā čempī 2. vietu un ir Soču komandā.
Mani gan tā sensacionālā izvēles programma nepaķēra tā baigi emocionāli, bet nu lec jau smuki puisītis.
Отредактировано Paloma (17.01.2014 22:21)
Поделиться77117.01.2014 22:52
par viņu jau junioros daudz runāja un viņš jau gp posmos snioros neslikti debitēja.
Поделиться77221.01.2014 10:30
Rīt sākas 4 kontinentu čempis Taipejā. Varēsim atkal pasekot līdzi Lūk grafiks (mums nāk nost 6h):
http://www.isuresults.com/results/fc2014/index.htm
Veči sanāk, ka īso slido rīt pl. 11:50 pēc mūsu laika, a izvēles 5dien 11:35. Man abas dienas jāstrādā, varēšu darbā refrešot isu lapā rezultātus
Поделиться77321.01.2014 12:51
piektdien mājās bū';su līdz 16 - šo to redzēšu.
Man kauč kā likās, ka tas čempis būs februāra sākumā, bet nu loģiski, ka tas ir tagad LOL
Поделиться77421.01.2014 21:33
Forša intervija ar Brī Tāda brīva, bez visādiem 100x jau uzdotiem jautājumiem
http://maisondejoubert.livejournal.com/309588.html
Поделиться77522.01.2014 08:25
Varam īpaši neiespringt, neviens no grandiem Četros kontinentos nepiedalās šogad.
Поделиться77628.01.2014 21:54
Nu nepatīk man Plušķis kā cilvēks...
Олимпийский чемпион Евгений Плющенко признался, что считает себя особенным фигуристом.
«Хочу, чтобы мой результат был недосягаем. На трех Олимпиадах, может быть, кто-то еще откатается. Не знаю когда, но это возможно. А на четырех вряд ли. Это нереально.
– Почему для остальных нереально, а для вас – реально?
– Потому что я единственный. Без всякой скромности. Хотя вообще я скромный человек... ( )
– Что вас делает особенным?
– Господь Бог, который наградил меня талантом, упорством и любовью к работе. Семья, тренер – те, кто мне помогает.
– То есть вы упорнее всех? Талантливее всех?
– Какой я есть – судить зрителям, жене, тренеру. Спортсмены делятся на 2 категории: одним нравится выступать на показательных выступлениях, другим – соревноваться. Первых – 80 процентов. Я люблю адреналин, кураж, когда оценивают судьи», – сказал Плющенко в интервью ELLE.
Отметим, что в истории фигурного катания на четырех Олимпиадах выступал швед Йилис Графстрем и выиграл три золота (1920, 1924 и 1928) и серебро (1932). Француз Бриан Жубер, чемпион мира-2005, поедет в Сочи, как и Плющенко, на четвертые Игры.
http://www.sports.ru/others/figure-skat … 36468.html
Отредактировано Paloma (28.01.2014 21:56)
Поделиться77728.01.2014 22:28
hahaha. man jau patīk, ka Pļušķis nav saskaitījis, ka Braienam ar ceturtā Olimpiādē.
Поделиться77829.01.2014 08:42
hahaha. man jau patīk, ka Pļušķis nav saskaitījis, ka Braienam ar ceturtā Olimpiādē.
Tapē, ka kamēr Pļuškins pa augšu Olimpiskajās, tikmēr Brī pa vidu dzīvojas Ne nu to, ka Pļuskinam nav daudz mīnusu, vismaz šādā ziņā, es nesaku, es arī par Ronaldo fanoju, lai gan saka, ka viņš esot šausmīg iedomīgs. Whateva, tagad, kad visi viņi tūliņ beigs karjeru, man negribas turēt kkādus grudge.
Поделиться77929.01.2014 11:27
ir tā, ka problēma rodas, ja sportists ir iedomīgs bez pamata - sasniegumu nav, bet saka, ka ir vislabākais. Gan Ronaldo, gan Pļušķim šie sasniegumi neapšaubāmi ir - gan talants, gan mērķtiecība, gan nenormāli lielais darbs ielikts. Protams, katram viss no rakstura atkarīgs, bet ja cilvēks, kuram tiešām ir sasniegumi, arī atklāti saka - jā - man ir visi šie sasniegumi un es esmu kas īpašs šajā sporta veidā, tad nu es domāju, ka viņš pasaka tikai to, ko principā visi, kas ko saprot no šī sporta veida, jau tā zina. Nu ir Pļušķim fantastiski lēcieni, tehnika un psiholoģisks spēks atbildīgos startos slidot labi, ļoti labi - nu nav viņam visas tās medaļas iedotas par velti. Līdzīgi ar Ronaldo - nu ir viņš viens no visu laiku labākajiem futbolistiem - kaut vai pēc plikas statistikas. Cits kautrīgi teiks, ka citi labi un sevi neslavēš. Bet iespējams, lai būtu sportā pats labākais, ir jābūt ļoti, ļoti pašpārliecinātam. Un šādas inter intervijas var arī kādu pretinieku nobiedēt - viņš taču nestāsta, ka viss sāp, ka visi lēcieni ar šapēm, ka vecumns un ka cik daudz darba un emociju visas iepriekšējās Olimpiādes prasījušas - viņš skaļi pasaka - esmu gatavs, esmu formā un man turklāt ir liela Olimpiskā pieredze - respektējiet mani.
Поделиться78029.01.2014 20:51
Jup, viens ir ierēkt par stulbībām (kuras Pļušķim laika gaita ir bijušas daudz - jo īpaši baņas joki ), viens ir runāt par iedomību, kas šai gadienā tiešām ir vairāk pašpārliecinātība.
Alby, paska kā mēs ar tevi Pļušķi aizstāvam