cravey написал(а):Tapē kamēr daudzi ir šokā par to, ka Brī savu Inception LP maina uz šo Gladiatora programmu (ar jaunu horeo protams, pieskaņotu sacensībām), es esmu starā Inception man kkas nepatika. Likās dikti vienmuļa, iespējams arī tapē, ka tik viens tracks no visa OST bija paņemts. Lai vai kā, man patīk šis viņa lēmums.
Tik lasu, ka viņam vēl tonna citu problēmu, kārtējo reizi nesaprašanās ar federāciju un treneru problēmas. Nez nez, man visi fingers crossed par Eč, bet grūti būs, tas nu toč
kuru ta viņš maina? Viņam tak abas Inception?
Nu sūdīgi, ka tieši Poitiers hallē remonts vēl un Brī dabūn svešumā trenēties. Bet no otras puses, moš labi. Un varbūt, ka pat labi, ka viens savā sulā pavārās, a to jau vairs netic nevienam un arī sevi atsakās vainot. A te viss būs uz paša sirdsapziņas, kāds būs rezultāts. Tik slimo ar viņš biezi šosezon.
Par Pļušu zināju. Vēl arī zinu to, ka Havijas uzvarēja LP Grand Prix finalā. Ja vēl īso varētu viņš pievilkt. A tā Havija izvēles ir ideāla - Čarlijs Čaplins un izleca viņš trīs četrīšus LP. . Dievīgi. Es to priekšnesumu esmu ļoti daudzas reizes skatījusies. Par Orsers atdzīvojies un pie bortiņa gandrīz līdzi kustas. Moš tā patiešām ir zelta sadarbība un novedīs pie zelta, ja ne šosezon vēl, tad nakamo. Pagajušā bija pagalam neveiksmīga Eiropā un Pasaulē.
cravey написал(а):w, Palo, Alby, jūs bijāt tajā Žuļina pasācienā Arēnā Rīga? Kāds bija?
Yaguša bija lielisks un visi arī tik uz viņu bija atnākuši. Beigās pat mikrofonā visiem pateicās. Ārēna bija ļoti tukša un lielaka daļa priekšnesumu ļoti vāji. Bet bija vel mazs pisītis Deniss Vasiļjevs, kurš bija lielisks un viņam super abas programmiņas - pirmajā viņš bija Supermena kostīmā un es ilnīgi skaļi awwwwwww - oju. Tik cuuuuuute. Vēl bija pāris, kuri tipa ledus aktieri/klauni vai kā - slidot gandrīz nemāk, tik tērpus visu laiku it kā magic mainīja. Mani viņi nokaitināja. Vakara vadītājs salatētis - gribējās viņam ar kaut ko mest. Viņš ik pa laikam pantiņus skaitīja, kuri uz beigām atkārtojās. Palo kavējās un biju pārsalusi bet bija jauki tik tuvu ledum sēdēt un ledu "elpot", ja to tā var teikt. eh, kopuma ne super, bet bija oki.