a ko Flo nepiedalās? to biju garām palaidusi - bija šoks.
mačida šodien bija montrs. Juzuriks nolažoja, Tomšs pēc ilgiem laikiem pēc slidojuma no sirds laimīgs izskatījās.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule
a ko Flo nepiedalās? to biju garām palaidusi - bija šoks.
mačida šodien bija montrs. Juzuriks nolažoja, Tomšs pēc ilgiem laikiem pēc slidojuma no sirds laimīgs izskatījās.
lol, es pat biju aizmirsusi par PČ
Jap, Flo feisbukā rakstīja, ka šogad nepiedalīsies. Tomašs ar tiem apgrieztajiem matiņiem pēc tāda jauna puišeļa izskatās, pavisam maziņš Es vakar aizmirsu skatīties dzīvajā, rīt gan centīšos pieslēgties
Rīt večiem izvēle no 9.00 - 13.00 pa Eurosport
Njā, es tāpat labākos nedabūšu redzēt, 1os pilsētā jābüt. :/ bet tāpat turēšu īkšķus par Haviju!
man šodien bija paredzēts mājais atslēgt elektrību no 10-12. bet izskatās, ka to darīs rīt.
man visu dienu galva skan Džeremija īsās programmas mūzika. tāda kā no citas pasaules.
nē, ir kaut kas mistiks tajā mūzikā
Sākas veču izvēles 10:10. Jauki, ka biki pārus parāda. Man Stolbova/Klimovs pat ļoti sāk patik. Man liekas, ka Bazarovai?Larionovam ir problēmas ar komunikāciju un pāris izjuks. Cik zinu, tad viņi oficiāli bija romantiski kopā, bet laikam vairāk nav, līdz ar to arī sportiskā ziņā praktiski pāris ir izjucis.
Pļuščenko ar ģimeni izrāda modes
Pazīstamais Krievijas daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko un viņa sieva, mūzikas producente Jana Rudkovska, sekojot daudzu citu sabiedrībā zināmu personu piemēram, radījuši savu apģērbu līniju ODRI, un tās jaunākās kolekcijas skate ar Pļuščenko ģimenes piedalīšanos kļuva par gana apspriestu notikumu Maskavas modes nedēļā.Vairāk foto: http://www.delfi.lv/izklaide/saturs/dienas-foto/pluscenko-ar-gimeni-izrada-modes.d?id=44363413
ak dies, kā es te tikko ķiķināju, kad šito ieraudzīju apollo
Es par šito ierēcu, kad feisā kas tāds sāka cirkulēt Viņš ar spieķīti būs, i neaizdzīsi no sacensībām
labs! Ai, Pļušķi, Pļušķi... Ambīciju šim cilvēkam netrūkst!!
Sasmējos arī par komentāru melno humoru "Pļuška laikam grib nomirt uz ledus", "Paralimpiskajās, vai ne?"
hihi, nu ja viņš tā turpinās, tad jau tiešām vairs tik uz Paralimpiskajām...
Mūsu puikam Francijas junioru GP posmā 4. vieta 172,.. punkti. Jauna izvēles programma:
LV šogad GP posma nav, bet 5. - 9. novembrī būs atkal Volvo Open cup
Skatos tiešraidē Junioru GP Tallinā, mūsu puika drīz slidos, veiksmi! Atkal nervi bļīn! SSAAARAUJ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=6xfAU7OLkVE
tik jocīgi, kad tagad dzied... Bet forši - piedod savu emociju lirika.
fuck
a vienalga seasons best
NU TIK ŽĒL! BĀĀĀC! BĀĀĀĀC! Nebūtu tas tizlais kritiens un loģiski pēc tam lēcienā kritiens, būtu virs 60 un piecinieks Demmit! Nekas, viņam LP ies labāk.
Vispār, marta sākumā Tallinā ir junioru Pasaules čempis, moš aiztinamies?
Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule