El rostro de la venganza (Telemundo, 2012)
Сообщений 21 страница 40 из 51
Поделиться2202.09.2012 23:19
Šajā bildē Marlēne neizskatās pēc Marlēnes.
Поделиться2302.09.2012 23:53
Jā, izskatās savādāka. Īpaši salīdzinot ar tikko redzēto imidžu Corazon apasionado.
Поделиться2404.09.2012 20:33
Corazon apasionado man ļoti nepatika viņas izskats, mati galīgi nepiestāvēja.
Поделиться2504.09.2012 20:33
Ar šādu frizūru viņa izskatās krietni labāk.
Поделиться2605.09.2012 21:46
Ha ha, bet tā kā Marlēne būs, tad jau rādīs Latvijā telenoveli
Поделиться3008.12.2012 11:08
Jau parādījās Marlēne sērijās
Поделиться3112.12.2012 12:20
Drīz arī Elizabetes varone pazudīs no telenoveles..
Elizabeth Gutiérrez está a punto de salir de telenovela
Martes, 11 de diciembre de 2012/ Estados Unidos
La telenovela de Telemundo "El rostro de la venganza" está a punto de dar un giro inesperado a su trama. El personaje interpretado por Elizabeth Gutiérrez saldrá muy pronto de la historia. Se desconoce la forma en la que la actriz desaparecerá del melodrama protagonizado por David Chocarro, pero la misma Elizabeth Gutiérrez confirmó la noticia."Disfrutando de mis últimos días del Rostro de la Venganza. Gracias por su cariño y apoyo", expresó la actriz a través de su cuenta de la red social Twitter.
Поделиться3224.12.2012 12:20
Entrada ar Marlēni Favelu
Поделиться3326.12.2012 19:46
Šis seriāls ir labs ar labu un interesantu sižetu.Un Elizabeth Gutierrez ir lieliska aktrise!!Telemundo ir pašas labākās telenoveles!
Поделиться3426.12.2012 20:38
Es arī lasīju jau iepriekš daudz ļoti labu atsauksmju par telenoveles sižetu, tāpēc ir to noveļu sarakstā, kuras gribu noskatīties
Поделиться3631.12.2012 15:30
Ievaddziesma
Поделиться3817.03.2013 16:34
Esmu lasījusi tik daudz sajūsmas komentārus par šo telenoveli, ka šodien padevos par spīti laika trūkumam un arī sāku skatīties. 3 sērijas noskatījos un jau no pirmajām sekundēm arī esmu sajūsmā. Intriga jau uzreiz rodas liela un cik zinu, tad telenoveles gaitā tā tikai aug. Kameras darbs, videomontāža, dažādas detaļas, mūsdienu tehnologijas ir vienkārši fantastiskas!!! Pie aktieriem arī nekasos. Elizabete labi izskatās šajā lomā, jo tā nav naivā meitenīte, Maritza arī šajās sērijās laba, jo arī nav bijis jāraud.
Un Dāvids Čokarro kārtējo reizi parāda savu lielo aktiermākslas talantu - bauda skatīties! Viņa varonis ir ļoti, ļoti interesants un psiholoģiski sarežģīts.
Поделиться3917.03.2013 16:41
Esmu lasījusi tik daudz sajūsmas komentārus par šo telenoveli, ka šodien padevos par spīti laika trūkumam un arī sāku skatīties. 3 sērijas noskatījos un jau no pirmajām sekundēm arī esmu sajūsmā. Intriga jau uzreiz rodas liela un cik zinu, tad telenoveles gaitā tā tikai aug. Kameras darbs, videomontāža, dažādas detaļas, mūsdienu tehnologijas ir vienkārši fantastiskas!!! Pie aktieriem arī nekasos. Elizabete labi izskatās šajā lomā, jo tā nav naivā meitenīte, Maritza arī šajās sērijās laba, jo arī nav bijis jāraud.
Un Dāvids Čokarro kārtējo reizi parāda savu lielo aktiermākslas talantu - bauda skatīties! Viņa varonis ir ļoti, ļoti interesants un psiholoģiski sarežģīts.
Es personīgi esmu redzējusi līdz kādai 40 sērijai,ar tīšanu,taču mani ne īpaši uzrunāja šī telenovele,tāpat kā Pasion Prohibida,man nepatīk!Pēdējā laikā Telemundo nav nekā interesanta!La Patrona esmu redzējusi pāris sērijas,bet man arī tā ne visai,tas mans viedoklis,tā kā njaa!!
Поделиться4017.03.2013 17:06
Man jau ļoti sen nebija tā patikusi telenovele, kā La patrona (tas gan nenozīmē, ka neesmu sajūsmā par citām nesen redzētām). Bet gan tai, gan El rostro de la venganza ir kāreiz tie sižeti un varoņu psiholoģiskie portreti, kas man patīk visvairāk. Un man patīk, ka vienmēr Telemundo un Televisa vienlaicīgi rāda ļoti dažādas telenoveles un skatoties vairākas reizē var dabūt pilnu apmierināta skatītāja komplektu. Ja vienā telenovelē kaut kas trūkst, tad to var atrast citā un otrādi