La patrona (Telemundo/Argos, 2013)
Сообщений 241 страница 260 из 349
Поделиться24120.04.2013 17:21
Поделиться24220.04.2013 18:03
Arasēlijas jaunā frizūra liekas neierasta, un kaut kā nepiestāv viņai.
Поделиться24320.04.2013 18:13
Man gan patīk Viņa jaunāka izskatās ar jauno frizūru
Поделиться24421.04.2013 12:39
Tā jau man uzreiz likās, ka Antonijai iepatiksies Rodrigo.. Šī raksturu cīņa veido labu ķīmiju un bija tikai loģiski, ka pēc visiem vīriešiem, kas vienmēr krīt viņai pie kājām, Antonijai radīs interesi kāds, kurš mēģina viņu savaldīt un izturas kā īsts vīrietis. Patīk man šis pārītis Interesanti gan par Rodrigo..viņam arī kaut kāda pagātne ir, jo minēja, ka žēl, ka Antoniju sauc Antonija.
Bij muļķīgi, ka Patrīsija un Rikardo nolēma iepazīstināt Rikardito ar Konstanci kā ar vecmāmiņu..Bija taču skaidrs, ka bērns nespēs turēt noslēpumā tādu info..
Nja.. Hertrūdisa tiešām saņem atbilstošu sodu par savām ļaundarībām..Gandrīz žēl viņas paliek..
Поделиться24521.04.2013 13:07
Sanāk, ka reizi nedēļā noskatos visas sērijas, jo ir ļoti maz laika. Bet vienu varu pateikt-viena no manām mīļākajām Telemundo telenovelēm, vismaz šī gada priekš manis pati labākā.
Interesanti gan par Rodrigo..viņam arī kaut kāda pagātne ir, jo minēja, ka žēl, ka Antoniju sauc Antonija.
Man liekas, ka viņš ir pazaudējis savu mīļoto, to spriedu pēc tā kā viņš runāja ar Gastonu, kad Gastons stāstīja par Inosensiju.
Tikko sapratu, ka man Veronikai kā pāris patiktu izmeklētājs Rodrigu, bet nu skaidrs, ka tā nebūs.
Mani Lučo arī simpatizē, noteikti zinu, k anegribu lai Vero paliek kopā ar Alehandro.
Kaut kā visi sāk pamazām uzzināt ka Vero ir Gabija, ka liekas, drīz jau to zinās visi.
Nja.. Hertrūdisa tiešām saņem atbilstošu sodu par savām ļaundarībām..Gandrīz žēl viņas paliek..
Cilvēcīgi man viņas žēl paliek, bet viņa ir īsts nelabais, to ko viņa darīja-nav tāda soda lai to izlīdzinātu.
Поделиться24621.04.2013 15:23
Tā nav pirmā reize, kad Ērika atveido ļaundari. Viņai it īpaši patīk tāda tipa varoņi, jo tie ir sarežģītāki, ar slēptām jūtām.
Erika de la Rosa runā par telenoveli un savu varoni
“Se trata de una historia de amor, mi personaje es el de Irene Montemar una chica que de inicio es una de las antagónicas de la historia, que es obligada a hacer cosas que no quiere pero que con el desarrollo de la trama se va descubriendo a sí misma y al final cambia su manera de ser”, comentó la actriz en entrevista.
Añadió que no es la primera vez que hace un personaje de villana en una telenovela y que le gustan este tipo de personajes porque son más complicados: “Me encanta porque son personajes que esconden sus sentimientos y que tienen semejanza con la realidad, Irene es uno de los personajes más complejos que he trabajado pero con una historia muy bonita”, dijo.
Поделиться24721.04.2013 15:34
Arasēlija atzinās, ka atveidot Gabrielu Suaresu ir viena no sarežģītākajām un svarīgākajām lomās viņas karjerā. Gabriela piedzīvo ļoti spēcīgas un interesantas lietas, pilnas ar adrenalīnu.
Vēl jo smagāk bija filmēties ainās, kas notika raktuvēs. Kā jau iepriekš tika minēts, telenoveles darbība filmēta reālās raktuvēs, kur aktieriem nācās saskarties ar putekļiem, aukstumu, gaisa trūkumu. Arasēlija atzīst, ka dažkārt sakusi just klaustrofobiju, jo baidījās, ka paliks ieslēgta raktuvēs. Tikai domas par saviem bērniem palīdzēja tikt tam pāri.
Aracely Arámbula ¡temió morir sepultada!
La Chule confesó que el personaje de la minera Gabriela Suárez, una madre soltera de temperamento fuerte, ha sido el más importante y difícil de su carrera como actriz: “Todo lo que le sucede a Gabriela Suárez (su personaje) realmente son cosas muy fuertes, interesantes, con mucha adrenalina”, señaló.
Y aseguró que en algunos momentos de la grabación temió que la tierra se le vinera encima o que un derrumbe la aplastara: “Estábamos atrapados en realidad en la mina: tierra, polvo, falta de aire, frío... pasamos muchas horas debajo de la mina, a veces hasta siete, y sientes que te falta el aire. Confieso que cuando comencé con las grabaciones sentí claustrofobia, me daba miedo que algo pudiera derrumbarse ahí abajo y quedarnos atrapados, pero para olvidarme de eso pensaba en mis hijos Miguel y Daniel, sólo así pude sobreponerme”, confesó la Chule.
Поделиться24822.04.2013 09:55
Šonedēļ tiek filmētas Gabrielas un Alehandro kāzas.
Поделиться24922.04.2013 17:20
Atbildot uz spoileri. Kāpēc tam vajadzēja notikt? Nē nu es saprotu, daudzi par to būs priecīgi. Bet es nē, man tas kaut kā nav pieņemami un neliekas pareizi. Bet nu jāsamierinās. Varbūt notiks kāds pavērsiens kas man liks mainīt domas.(Izteicos bez paskaidrojumiem, jo, iespējams pārējie spoileri negrib zināt.)
Поделиться25123.04.2013 18:06
Поделиться25227.04.2013 13:03
Отредактировано aNgeL (27.04.2013 13:05)
Поделиться25327.04.2013 13:03
Skatoties šīs aizkameru foto, sajutu, cik tuvi man kļuvuši šie visi aktieri un varoņi..
Nu ko...Lučo pamazām sāk pāriet uz ļaunīšu fronti. Bet interesanti, cik tālu viņš ies - tomēr 40 sēriju laikā var gan paveikt lielas ļaundarības, gan atgriezties uz iepriekšējā ceļa. Vispār man laikam patiktu, ja viņš paliktu kopā ar Ireni. Abi tādi pusļauni, puslabi, daudz cietuši.
Antonija un Rodrigo Ļoti patīk man šis pārītis. Šķiet, ka viņa pirmo reizi izdarīja kaut ko kāda cilvēka labā - izglāba Rodrigo dzīvību, rūpējās par viņu (lai gan nesapratu, kādēļ bija jāgaida 18 stundas, lai aizvestu uz slimnīcu). Pat žēl palika, ka viņa padomāja, ka Rodrigo atzīstas viņai mīlestībā. Jutīsies pazemota, kad uzzinās, ka runa ir par citu sievieti. Bet jau tagad skaidrs, ka šīs jūtas pret Rodrigo būs Antonija pazudināšana un lielais sods par ļaunumu.
Поделиться25427.04.2013 13:12
Paldies florgirasol
Поделиться25628.04.2013 18:41
Поделиться25704.05.2013 09:16
Aktieri un veidotāji svin telenoveles panākumus, jo tai labi reitingi gan ASV, gan Meksikā.
+ foto
Поделиться25804.05.2013 15:24
Vīlos Rikardo. Sanāk, ka visi viens otru krāpj.
Поделиться26009.05.2013 09:31