La patrona (Telemundo/Argos, 2013)
Сообщений 301 страница 320 из 349
Поделиться30201.07.2013 13:25
Antonija atklāj savu foto Rodrigo šīferī. Viņš paziņo, ka risina izmeklēšanas lietu pret viņu.
Anibals sāk maksāt par saviem noziegumiem.
Konstance tiesā liecina pret Anibalu, atklājot šausmu detaļas par mocībām "Paradīzē".
Tiesā Čakons izstāsta, ka pēc ugunsgrēka "Paradīzē" Anibals iedeva viņam Konstances foto, lai atrastu viņu, jo zināja, ka viņa bijusi klīnikā. Antonija un Anibals jūtas atklāti.
Rodrigo iziet no viesnīcas numura dušas un satiek Lučo, kurš tēmē uz viņu ar pistoli, sakot, ka abiem daudz par ko jārunā.
Поделиться30302.07.2013 14:46
Oo...forši.. rīt arī Makario beidzot dabūs savu atriebības devu no Gabrielas. Tikai diezvai tas viss labi beigsies, atceroties vienu no iepriekšējām šīs nedēļas avancēm :S
Поделиться30402.07.2013 18:44
Oo...forši.. rīt arī Makario beidzot dabūs savu atriebības devu no Gabrielas. Tikai diezvai tas viss labi beigsies, atceroties vienu no iepriekšējām šīs nedēļas avancēm :S
Es noskatījos to fināla avanci kur Makario draud Gabrielai ar ieroci. Un Gabriela ir ģērbta tieši tāpat kā rītdiena avancē kur Gabriela sit Makario, tā ka domāju, ka šoreiz Gabriela tiks no Makario vaļā, viņa ir pārāka.
Поделиться30502.07.2013 22:58
Es noskatījos to fināla avanci kur Makario draud Gabrielai ar ieroci. Un Gabriela ir ģērbta tieši tāpat kā rītdiena avancē kur Gabriela sit Makario, tā ka domāju, ka šoreiz Gabriela tiks no Makario vaļā, viņa ir pārāka.
Nu jāa..iespējams arī tā būs.. Tas tāds labāks izvērsiens. Tad tikai Antonija paliks pēdējā, kas uzzinās patiesību.
Bet Anibalam bija tāds pārsteigums Interesanti, ko viņš domā par šo visu Vispār nesaprotu, kā var cilvēku notiesāt uz 70 gadiem, kuram pašam ir pāri 50 gan jau. Ko viņi domā, ka viņš var līdz 120 nodzīvot? Jocīgi tie likumi..
Поделиться30603.07.2013 15:25
Vispār tik lieliska un interesanta sērija un vēl avance. nu mums bija iespēja uzzināt kā dzima Antonija Guerra. Un patiesībā Antonija izgāja cauri ciešanām un to dēļ kļuva tāda kāda ir un visa aizsācējs bija tieši Anibals. Kurš gan tagad bija sagrauts, bet viņam pārāk ātri viss beidzās, jo viņš izdarīja pašnāvību. Tas ko Antonija pateica Patrīsijas dēlam gan bija ļoti ļauni, bet cik gan skaisti Rikardo visu pēc tam ar metaforām mazajam pastāstīja. Kā man patika kā Gabriela tika galā ar Makario, viņa ir pārāka. Un nu palikusi pati pēdējā - Antonija. Gabijas un Rodrigo saruna, kā viņš teica, ka jūtas tā teikt sagrauts, bet trakāk ir Alehandro. Rodrigo var saprats, jo viņš mīl Antoniju, bet kad uzzinās ka Antonijas dēļ Gabija zaudēja bērnu un par Sesīliju viņš jau zin, es domāju tam vajadzētu izraisīt viņā naidu, jo ar viņa sievu notika kas līdzīgs. Bet vispār lūk šī telenovele ir diezgan pārdomāta par atriebību, jo cik gan rūpīgi krīt katrs nākamais ļaunais. Un tas ir zīmīgi, ka Makario bija pirmspēdējais
Kā redzams par visu ko izdarīja Antonija atzinās Makario, tas tomēr maigāk priekš Alehandro, jo puntku pielika pats Makario. Nevaru iedomāties kas gan sagaida Antoniju, varbūt viņa nokļūs psihenē un būs tur kopā ar Hertudisu, kas to lai zin.
Поделиться30703.07.2013 17:59
Oo..ja Tu nokomentēji tātad sērijā kaut kas riktīgs ir!! jāskrien skatīties, savādāk grūti izturēt un neizlasīt komentāru
Поделиться30803.07.2013 19:10
Vispār tik lieliska un interesanta sērija un vēl avance
Jāa.. atkal jau interesanta sērija. Visi ļaunie mirst viens pēc otra. Hertrūdise ir vienīgā, kas dzīva.
Es pa visām sērijām jau paspēju aizmirst, ka Gabriela toreiz mācījās cīņas mākslu. Var redzēt, ka sižets pārdomāts no sākuma līdz galam.
Interesanti, ko tagad Antonija iesāks bez visiem saviem rokaspuišiem. Pati slepkavos? Un kāds viņu gaida fināls? Vispār nespēju iztēloties. Bet kaut kam briesmīgam ir jābūt..
Man patīk, ka pārdomāta arī ļaundares psiholoģija. Ka pastāstīja, kādēļ viņa tāda kļuva, nevis vienkārši jo telenovelē jābūt ļaundarei.
Поделиться30906.07.2013 15:28
125.
Atkārtošu simto reizi, bet Antonija ir fantastiska. un Kristiānas tēlojums ir tas, kas to panāk. Tik skaidri redzams, ka aiz tā pašnāvības mēģinājuma un tml slēpjas plāns. Turklāt ne vienkārši izmantoja šo pašnāvības mēģinājumu, bet vēl speciāli pasauca Gabrielu. Tagad cietumā viņai arī bija pietiekami laika, lai saliktu puzli par Veroniku un Gabrielu.
Ak..bet kur ir Lučo, tur ir jautrība.Uzreiz cietumā dzīvība kopš viņš kļuva par Antonijas cietuma biedru. Man liekas, ka dziļumos viņai tas patika, jo visu laiku nevarēja noturēties kaut ko nepateikusi.
Eh...palika tikai 2 sērijas.. Antonija tagad noteikti parādīs sevi! Un man jau ļoti patīk, ka būs sākuma atkārtošanās - ar raktuvju eksploziju.
Поделиться31006.07.2013 15:40
Atkal tāda sērija. Visas pēdējās sērijas ir tādas intrigas pilnas, un palikušas laikam tikai 2. Kuras nezinu kad redzēšu vispār. Tik nereāli žēl, ka šī telenovele beigsies, bijusi tik laba un laikam viena no ļoti retajām, kur faktiski visas sērijas bija intrigas pilnas un noturēja interesi līdz pēdējai sērijai. Bet vispār lai kas notiktu Antoniju vēl nekas nav salauzis, un pat ja viņa eksplodēs raktuvēs, man liekas viņa vienalga pat mirstot skatīsies uz visiem no augšas. Lučo tiešām varonis un man smieklīgi ka tagad viņs uz zoba vilka Antoniju un sauca viņu par Toņita Nevar šeit paredzēt finālu, ir man dažas domas kas varētu notikt, bet kas tieši nē. Vienīgā telenovele kur daudz kas nav paredzams.
Поделиться31106.07.2013 15:47
Jāā.. Man arī par finālu visdažādākās domas. Antoniju cietumā tiešām negribu. Tad viņai būtu jābūt cietuma Patronai. Bet sabrukušu un kad citi viņu pazemo, to es nespētu skatīties. varētu būt, ka mirs eksplozijā.. Bet varbūt arī nemirs tur, bet tiks izkropļota.. ai, tik daudz variāciju.
Nez vai vēl kāds no labo loka pēdējās abās sērijās nemirs. Pēc Maksa un Valentīnas es jau gaidu jebko.
Поделиться31206.07.2013 15:51
Jāā.. Man arī par finālu visdažādākās domas. Antoniju cietumā tiešām negribu. Tad viņai būtu jābūt cietuma Patronai. Bet sabrukušu un kad citi viņu pazemo, to es nespētu skatīties. varētu būt, ka mirs eksplozijā.. Bet varbūt arī nemirs tur, bet tiks izkropļota.. ai, tik daudz variāciju.
Nez vai vēl kāds no labo loka pēdējās abās sērijās nemirs. Pēc Maksa un Valentīnas es jau gaidu jebko.
Ja es neatcerētos, ka Tu kaut kad rakstīji, ka filmē Gabrielas un Alehandro kāzās, man liktos, ka iespējams mirs Alehandro. Bet tā pat nezinu vai vēl kāds no labajiem.
Поделиться31309.07.2013 23:23
126
ahh visu sēriju sajūsmas emocijas par to cik forša Antonija un viss stāsts, tā kvalitāte. Un es sapratu vēl vienu lietu, kas man ļoti patīk - viss nav ne pārāk lēns, ne pārāk ātrs. It īpaši runājot par pēdējām sērijām, parasti velk un tad visu sabāž pēdējās sērijās pa ātro, bet šeit viss tik sakarīgi, tik forši..
Man jau sāka nedaudz likties, ka pieļāva sižeta kļūdu, nedomājot Antoniju meklēt raktuvēs, kad Franciska par to vien runā, bet tomēr iedomājās to izdarīt. Man ļoti patika, ka Gabriela aptvēra, ka viss bija Antonijas plāns, jo tas atkal parāda, ka abas ir līdzvērtīgas sāncenses.
Tāāa negribas, lai beidzas. Un negribas, lai Antonija saņem savu drausmīgo sodu. Pārāk mīļa ļaundare.
Bet būs spēcīga sērija.
Un bija tik smieklīgi šodien, kad Lagarto pateica Hertrūdisei, ka viņa vienace, viņam nav nieres, tāpēc viņi perfekts pāris Prieks, ka Lučo atbrīvoja un ka viņš kopā ar Rodrigo, Alehandro un Gastonu apsprieda Antonijas plānus.
Поделиться31410.07.2013 17:14
127.
Ārprāts, cik skumīgi, kad beidzas tik fantastiska telenovele! Bet tajā pašā laikā vēl viens no lielajiem plusiem ir normāls sēriju skaits.
Super, ka pēdējā sērijā arī bija sākuma sēriju eksplozija.
Un arī pēdējā sērija nebija sasteigta. Bet beigās pēc visa pārdzīvotā bija tik jocīgi visus redzēt laimīgus. Kaut kāda nereāla sajūta, ka tā ir tikai ilūzija
Tādu es arī biju iedomājusies Antonijas sodu. Izkropļotu dzīvi. Nāve viņai būtu pārāk ātrs sods, cietums pārāk viegls, bet šis ideāls. Lai gan ļoti skumji viņu šādu redzēt, kad visi var darīt ko grib ar viņu. Un pat atvieglot savas mokas viņa nekā nevar. Nezinu, vai jebkad esmu dzirdējusi, ka piespriež 500 gadus cietumsodu.
Bija tik smagi redzēt, kad Rodrigo atvadījās no Antonijas. Tomēr scenāristi tik fantastisku sižeta līniju izdomāja. Ļaundare un policists. Un ar abu raksturiem tik labs stāsts sanāca.
Patika arī, ka viss bija loģiski paskaidrots, kad Antonija vilcinājās ar ieroci rokās. Kā teica, tad Franciskas mājās negribēja piesaistīt ārēju uzmanību ar šaušanu, un Gabrielas gadījumā bija skaidri redzams, ka galvenā vēlme bija pazemot viņu, izbaudīt to maksimāli un vēlāk pabeigt ar nāvi, nevis vienkārši tukši runājot veselu sēriju, kā lielākoties tas notiek pēdējās sērijās. Spēcīgas ainas starp Gabrielu un Antoniju - gan tā kauja, gan viss pārējais. Abas pat ļoti līdzīgi apģērbtas bija. Man tikai nepatika,ka tas bija Lagarto, kurš iešāva viņai. Viņš nebija tā cienīgs. Bet vispār man likās tik dīvaini, ka piepeši visi tie policisti sāka šaut uz viņu. Vai tad bija vajadzība? Tas ir tāds mazais mīnuss priekš manis.
Un tagad, tikai pēdējā sērijā, arī pilnībā tika pastāstīta Antonijas jaunība, kura izskaidro to, kādēļ viņa tāda ir.
Bet visā visumā man prieks par visiem pāriem, kas palika kopā. Lai gan daļai bija izdomātas sižeta līnijas, kas man nepatika - Rikardo ar to psiholoģi, Patrīsija ar Alehandro un Alehandro kā varoni uztaisīja ne tādu kā varēja, bet tomēr par spīti tam es viņā ar daudzkārt redzēju izlaužamies foršo galveno varoni.
Lučo un Irēne ir vēl viens scenāristu šedevrs. Tik saderīgs pāris. Abi viens otru pataisīja par labiem un burvīgiem varoņiem.
Un beidzot pēdējā sērijā Alehandro atdeva Gabrielai kulonu. Es jau paspēju aizmirst par to, lai gan iepriekš domāju, vai atdos. Dīvaini, ka tik ilgi gaidīja brīdi, lai to izdarītu. Bet tas bija skaisti finālam.
Ja man būtu jāliek atzīmes 10 ballu sistēmā, tad liktu 9,5. Mīnuss par scenāristu romantiskās puses nepārdomātību daudziem pāriem, bet to atsver viss pārējais - it īpaši Antonija (esmu atklājusi sev jaunu vienreizēju aktrisi un neaizmirstamu ļaundari) un Gabriela, un tik spēcīgs sižets ar šokējošiem un sirdi žņaudzošiem notikumiem, bet kas vienlaicīgi katru sēriju lika skatīties ar lielu intrigu un baudu, kas arī ir liels retums telenovelēs!
Labākā atriebības telenovele, kādu esmu redzējusi! Noteikti gribēšu kādreiz redzēt vēlreiz.
Поделиться31510.07.2013 17:39
Jorge Luis Pila
Aracely Arambula
Christian Bach
Diego Soldano
Поделиться31610.07.2013 17:54
[реклама вместо картинки]
Поделиться31710.07.2013 21:22
Поделиться31810.07.2013 21:39
Patrona pēdējā sērijā ieguvusi savu augstāko reitingu!
Aktieri twitterī atvadījās no telenoveles:
"Tantos hermosos mensajes me emocionan hasta las lagrimas. Gracias. Una historia muy querida y entrañable me llevo en el corazón por siempre. #ArafamiliaPatronal gracias por estar siempre aquí, acompañándome día a día, viviendo conmigo esta historia... por todo su amor gracias... es mutuo", se expresó emocionada Arámbula.
"Se acaba La Patrona. Gran proyecto, gran equipo. Gracias a todos mis compañeros por el esfuerzo. Nos estamos viendo", escribió Jorge Luis Pila.
"Muchísimas gracias a tantas personas que nos brindaron su cariño y apoyo durante tantas noches en La Patrona, los llevamos en el corazón", compartió Aldo Gallardo.
Por otro lado, Manuel Balbi expresó: "Gracias por este gran proyecto y por hacer equipo, fue un verdadero placer!. Aracely Arámbula, un verdadero placer trabajar contigo. Volvamos a coincidir".
"Fue una gran experiencia, lo mejor llegar a su pantalla y ganarme su apoyo. Gracias por tanto cariño", comentó el joven Marín Barba.
Поделиться31911.07.2013 21:45
Ha ha ha. Cik gan patronieši ir forši, seksīgi un smieklīgi! Lieliska komanda savākusies. Laikam šīs foršās savstarpējās attiecības un jautrība ir vēl viens no iemesls tam, kādēļ telenovele tik izdevusies.
Ļoti gribētos bloopers redzēt.
Muevete al ritmo de la patrona