25.
aNgeL написал(а):Visu sēriju tāda spriedze skatoties.. Un taāāds prieks, ka Gabrielas ceļā parādījās vismaz tik jauks braucējs..
Pats šokējošākais moments man likās ar to aci. Vispār negaidīju neko tādu! Tagad vispār bail padomāt, kas Gabrielu sagaidīt, kad šai sievietei personīgā atriebība sāksies..Un rīt jau jāgatavojas skatīties šīs viņas mocības :S
Njāaa... ar šo izgājienu Gabriela ir sev dabūjusi tāāāādu ienaidnieci... Viņu man liekas tagad vispār tikai uz zālēm kkādām un elektrošokiem turēt, lai nav spējīga pat pakustēties, kur nu vēl izbēgt atkārtoti....
aNgeL написал(а):Un nabaga Gastonam jau dzīve arī nav vieglāka. Mēs jau esam droši, ka Gabriela tiks laukā un tāā..a kā un kas ar Gastonu notiks? bet nu arī stulbi izdarīja, ka aizsūtīja to otro vēstuli, zinot, kāds ir tēvs un ka var pārtvert vēstuli. Vispār jau stulbi, ka parakstīja uz aploksnes, ka tā ir no viņa vēstule..
Nu tas vot točna arī bija baltiem diegiem šūts... Cik stulbam jābūt, lai rakstītu uz aploknses, no kā ir vēstule???
aNgeL написал(а):Starp citu tā Gabrielas izbēgšana gan bija tāda aiz astes pavilkta. Visi viņu visur meklēja pa trako namu, ciemā utt, bet neviens viņu nemanīja. Īpaši gan viņa tur pa sienu staigāja. Arī domāju, nu iedeva Alehandro viņai savu mašīnu - a kādā veidā viņa pamestu ciemu, ja visur policija?
Njā, ar mašīnu toč netiktu cauri. Vienīgi pa mežiem slapstoties tikt ārā no pilsētas, un tad jau var domāt par tālākiem pārvietošanās līdzekļiem.
aNgeL написал(а):Un cik netaisnīgi, ka Alehandro gribēdams palīdzēt, izdarīja tikai daudz, daudz sliktāk un pašam to nezinot iegāza Gabrielu. Ej nu pierādi tagad viņai, ka viņš nebija vainīgs. Vispār abi viens otram nav spējīgi ticēt. Cik daudz kam viņu mīlestībai vēl būtu jāiziet, lai iemācītos uzticēties par spīti visam..
Tas gan! Es vēl kad pirms sērijas izlasīju to īso Telemundo aprakstu - ka Gabrielu notver, pateicoties Alehandro, man bija tāds - nu nēeeee, nu kāpēc??? Bet tagad sanāk pat vēl sutlbāk, kad viņš tiešām gribēja palīdzēt un bija Gabrielas pusē, un tā sanāca nejauši iegāzt, un Gabriela tagad pārliecināta, ka viņš pret viņu nostājies bija :/