Nē nu man nav ko teikt, ārprāts! Tie scenāristi jau pārspīlē. Gabrielu it kā saprecina ar kādu nenormālo no psihiatriskās slimnīcas un tad liek viņiem iet uz istabu izbaudīt medusmēnesi. Vai tiešām būs tik nežēlīgi un šoreiz viņu izvaros kāds nenormālais. Tas jau ir ārprāts vienkārši.
La patrona (Telemundo/Argos, 2013)
Сообщений 121 страница 140 из 349
Поделиться12114.02.2013 16:57
Поделиться12214.02.2013 18:10
Ai, tas Alehandro ir reāli tracinošs... Nu ko viņš pazaudēja pie Gabrielas? Gāja nomierināt savu sirdsapziņu? Izgāzt uz viņu visus savus sviestainos pārdzīvojumus, pie kuriem pats ir vainīgs ar savu vājo raksturu? Priekš kam vajadzēja iet un pastāstīt Gabrielai, ka cita gaida viņa bērnu un ka precēs viņu, kamēr Gabrielu ar viņējo atstāja vienu un vēl uzdrošinās apsūdzēt joprojām, ka viņa nogalināja to bērnu??? Un tagad tāds nelaimīgs ar Irēni, bļin, pelnījis to ir, lupata...
Man Rikardo un Patrīsija kļūst arvien mīļāki Viņiem tiešām saskan... Ceru, ka viņa būs tā, kas beigu beigās "izārstēs" Rikardo, tā vnk jābūt!
Eh, es jūtos pavisam apmulsusi... Ja Antonija tagad dabū savās rokās visas tās zemes, tad kā īsti notiks Gabrielas atgriešanās? Es kkā biju iedomājusies, ka viņa atgriezīsies kā mīnu īpašniece... Jo nu lai atgrieztos un spētu kko izdarīt pret visu to neliešu armiju, viņai jābūt reālai, pamatīgai varai, ne tikai naudai, man tā šķiet.
Поделиться12314.02.2013 18:37
28 avance
Es ar pamatīgā šokā ieraugot avanci!! Šitā mocīt Gabrielu :S Man vienkārši vārdu šoreiz nav. Te jau tiešām nekāda atriebība nelīdzēs, lai atmaksātu par visu šo..tikai liekot katram no tiem varoņiem iziet tieši tam pašam.
Bet jauki, ka Irēna nestāvēja ar tādu apmierinātu smaidu sejā..Tomēr nedaudz, nedaudz, nedaudz viņā kaut kas ir...Bet nu viņa neka necentās palīdzēt, tā ka gandrīz vai neskaitās..
Поделиться12414.02.2013 21:39
Es ar pamatīgā šokā ieraugot avanci!! Šitā mocīt Gabrielu :S Man vienkārši vārdu šoreiz nav. Te jau tiešām nekāda atriebība nelīdzēs, lai atmaksātu par visu šo..tikai liekot katram no tiem varoņiem iziet tieši tam pašam.
Bet jauki, ka Irēna nestāvēja ar tādu apmierinātu smaidu sejā..Tomēr nedaudz, nedaudz, nedaudz viņā kaut kas ir...Bet nu viņa neka necentās palīdzēt, tā ka gandrīz vai neskaitās..
Piekrītu. Jā Irēnei varēja redzēt, ka arī tas nepatika, bet viņa jau neko nedarīja, lai to apturētu Bet varbūt vēl izdarīs? Es vienkārši nespēju pieņemt, ka ar Gabiju notiks vēl tas, bet atkal redzot avancē, to kā viņa ar basām kājām knapi kustās uz priekšu, es nezinu, pārāk tas ir nežēlīgi un kaut kā tikai tā ir telenovele, bet es jūtu pamatīgi Gabijai līdzi.
Tas Alehandro, es negribu, lai Gabija ir ar viņu kopā, viņš nav vīrietis.
Man Rikardo un Patrīsija kļūst arvien mīļāki Viņiem tiešām saskan... Ceru, ka viņa būs tā, kas beigu beigās "izārstēs" Rikardo, tā vnk jābūt!
Man viņi arī ļoti patīk un Patrīsija vienīgā normālā no savas ģimenes un viņa Gabijai ticēja, lai gan neko nedarīja, bet ko gan viņa varētu mainīt?
Поделиться12514.02.2013 22:08
Tas Alehandro, es negribu, lai Gabija ir ar viņu kopā, viņš nav vīrietis.
Starp citu oriģinālā galvenais pāris beigās kopā nepalika.
Поделиться12614.02.2013 22:13
Eh, es jūtos pavisam apmulsusi... Ja Antonija tagad dabū savās rokās visas tās zemes, tad kā īsti notiks Gabrielas atgriešanās? Es kkā biju iedomājusies, ka viņa atgriezīsies kā mīnu īpašniece... Jo nu lai atgrieztos un spētu kko izdarīt pret visu to neliešu armiju, viņai jābūt reālai, pamatīgai varai, ne tikai naudai, man tā šķiet.
Visādi jau var notikt.. Kā citās telenovelēs piem. ka pēc gadiem būs kaut kā sliktāk ar to mīnu biznesu un tad Antonija pārdotu kaut kādu daļu, un Gabriela to varētu pārtvert. vai kaut kā savādāk. Bet Gabriela diez vai varētu atgriezties, ja zemes piederētu viņai un paziņot, ka viņa ir to saimniece, jo neviens nedrīkst zināt, ka tā ir Gabriela, man liekas.
Поделиться12715.02.2013 12:30
Aktieri par Valentīndienu
Поделиться12815.02.2013 18:08
Super..Scenāristi nolaida Alehandro līdz pašam galam.. Maz, ka nodeva Gabrielu, tagad vēl nodeva savu labāko draugu..
Forši..laika pārleciens notika! Vismaz Gabriela izdzīvoja bez elektrošoka visu šo laiku, bet nu...grūti saprast, kā viņa spēja šitā šos gadus nodzīvot. Interesanti, viņu vispār baro? Nu tā kā derētu, protams, ne jau no žurkām pārtika.. Uf...vismaz paveicās, ka viņa uzvarēja to Kazanovu.. Savādāk jau riktīgi par daudz būtu..
Bet man patīk, ka Telemundo visu veido ar krāsu skaistumu, mākslinieciskumu...It kā tik šausmīga vieta, kur Gabriela ieslēgta, bet tajā pašā laikā tur smukas gaismas un krāsas un pati Gabriela baltā līgavas kleitā..
Bet tās sievietes reakcija, ieraugot Gabrielu gan šausminoša. Varētu būt, ka kaut kas viņai ar seju ir..
Beidzot vismaz Gastonam nedaudz sāk veikties..
Поделиться12915.02.2013 19:00
aNgeL написал(а):Super..Scenāristi nolaida Alehandro līdz pašam galam.. Maz, ka nodeva Gabrielu, tagad vēl nodeva savu labāko draugu..
Forši..laika pārleciens notika! Vismaz Gabriela izdzīvoja bez elektrošoka visu šo laiku, bet nu...grūti saprast, kā viņa spēja šitā šos gadus nodzīvot. Interesanti, viņu vispār baro? Nu tā kā derētu, protams, ne jau no žurkām pārtika.. Uf...vismaz paveicās, ka viņa uzvarēja to Kazanovu.. Savādāk jau riktīgi par daudz būtu..
Bet man patīk, ka Telemundo visu veido ar krāsu skaistumu, mākslinieciskumu...It kā tik šausmīga vieta, kur Gabriela ieslēgta, bet tajā pašā laikā tur smukas gaismas un krāsas un pati Gabriela baltā līgavas kleitā..
Bet tās sievietes reakcija, ieraugot Gabrielu gan šausminoša. Varētu būt, ka kaut kas viņai ar seju ir..
Beidzot vismaz Gastonam nedaudz sāk veikties..Es arī nobrīnījos par Konstansas reakciju. bet ja tā padomā Gabija iespējams izskatās pēc sejas briesmīgi, reāli nav ne mazgājusies visus šo gadus, ne kopusi sevi, vienīgais mati viņai varēja būt garāki izauguši un kleita pārāk labi saglabājusies. Es kaut kā šaubos, ka viņai būtu kaut kādas rētas, bet kas to lai zin.
Alehandro- tas ir vāks visam, ka viņš tagad ar Irēnes māsu, biju cerējusi, ka vismaz Patrīsija vīru nekrāps, bet izskatās, ka viņš nav meklējis nekādu ārstu palīdzību, lai atrisinātu savu problēmu tā ka nu jā. Un nākamās sērijas avance, reāli interesanti, bet zināms, ka tagad taču Gabiju nevar atbrīvot, jo nav pagājis pietiekami daudz gadu, vēl kaut kam ir jānotiek. Bet esmu pamatīgi aizrāvusies ar šo telenoveli. Katru sēriju gaidu ar tādu nepacietību un visas šīs 28 sērijas ir ļoti interesantas.
Bet tā Irēne, kā var būt greizsirdīga uz savu meitu? Bet bija redzams, ka viņai bija žēl Gabijas. Un šajā sērījā parādījās jauns personāžs, man liekas tas būs Gabijas sabiedrotais un iemīlēsies viņā.
Поделиться13015.02.2013 19:07
Un šajā sērījā parādījās jauns personāžs, man liekas tas būs Gabijas sabiedrotais un iemīlēsies viņā.
ļoti iespējams. Jo viens no viņas sabiedrotajiem būs kaut kāds zaglis/noziedzinieks.. šis jau nu ļoti pēc tāda izskatījās. Lai gan pats aktieris man nepatīk vēl no "relaciones peligrosas".
vienīgais mati viņai varēja būt garāki izauguši un kleita pārāk labi saglabājusies. Es kaut kā šaubos, ka viņai būtu kaut kādas rētas, bet kas to lai zin.
Hmm..tas gan par matiem Pat Antonijai izauga
Kas zina par tām rētām.. Dzīvojot ar žurkām viskaut kas var notikt.. Turklāt varbūt to 4 gadu laikā viņai vēl kaut ko darīja.. Lai nu kā oriģinālā varonei taisīja sejas operāciju, tāpēc es gaidu jeb ko. Lai gan šai versijai ļoti daudz izmaiņu, man liekas.
Bet esmu pamatīgi aizrāvusies ar šo telenoveli. Katru sēriju gaidu ar tādu nepacietību un visas šīs 28 sērijas ir ļoti interesantas.
Jā. es arī! šausminoši un dramatiski, bet vienlaicīgi ārkārtīgi piesaistoši.
Поделиться13115.02.2013 19:14
ļoti iespējams. Jo viens no viņas sabiedrotajiem būs kaut kāds zaglis/noziedzinieks.. šis jau nu ļoti pēc tāda izskatījās. Lai gan pats aktieris man nepatīk vēl no "relaciones peligrosas".
Mani aktieris nesimpatizē nemaz. Vēl jau ir viens kurš raktuvēs strādā un mīlēja Gabiju, vienmēr aizstāvēja, ka ar Alehandro runāja, bet tas man arī kaut kā nepatīk, tāds ārkārtīgi kluss liekas. Gabijai vajadzēja "piespēlēt" kādu cienīgāku, lai ir smagi izvēlēties starp Alehandro un to otru. Es tomēr gribētu, lai viņa nepaliek ar viņu kopā.
Hmm..tas gan par matiem Pat Antonijai izauga
Kas zina par tām rētām.. Dzīvojot ar žurkām viskaut kas var notikt.. Turklāt varbūt to 4 gadu laikā viņai vēl kaut ko darīja.. Lai nu kā oriģinālā varonei taisīja sejas operāciju, tāpēc es gaidu jeb ko. Lai gan šai versijai ļoti daudz izmaiņu, man liekas.
Ak tad skaidrs, ka būs seja rētās. Es pat biju palaidusi garām, ka šis ir rīmeiks, likās ka oriģināls. Vismaz es sižetu reāli nevaru paredzēt, tāpēc spriežu, ka telenovele ir laba.
Bet vispār ideāli būtu ja Alehandro viņu redzētu tādu, viņam tā būtu sava veida atmaksa. Bet arī tāds pagājuši tik daudz gadu un viņš neko nav darījis, maita.
Поделиться13215.02.2013 19:38
Ak tad skaidrs, ka būs seja rētās
Cerams rīt uzzināsim. Kā jau teicu šai versijai daudz izmaiņu..Vienīgais paliekošais ir tie galvenie lielie punkti, ka viņa iemīlas vīrietī, kura dēļ nonāk trako namā un tad atgriežas atriebties jau esot bagāta saimniece. Starp citu ir vēl viens rimeiks šai telenovelei un galvenajās lomās ir Karla Monroig
Bet šodien skatoties kārtējo reizi nodomāju, cik labi, ka galveno lomu iedeva labai aktrisei, kura spēj ļoti labi parādīt visas emocijas.
Njāa..man ar no vienas puses negribas lai paliek ar Alehandro (tas ir apkaunojums Sortilegio Alehandro ), bet no otras puses Arasēlija un Horhe tik labi kopā izskatās..
Поделиться13315.02.2013 19:53
Bet šodien skatoties kārtējo reizi nodomāju, cik labi, ka galveno lomu iedeva labai aktrisei, kura spēj ļoti labi parādīt visas emocijas.
Tam es piekrītu. Kaut kā es šo telenoveli uzskatu par lielo Arasēlijas atgriešanos telenovelēs. Corazon salvaje bija pamatīgs murgs, man bija žēl, ka viņa tur iesaistījās.
Njāa..man ar no vienas puses negribas lai paliek ar Alehandro (tas ir apkaunojums Sortilegio Alehandro ), bet no otras puses Arasēlija un Horhe tik labi kopā izskatās..
Jā ir forši Arasēlija un Horhe. Bet Horhes varonis ar katru dienu paliek tikai zemāks manās acīs. tikko iedomājos, ka gribētu lai Arasēlija uzņemas kopā ar Maurisio Islasu kādā telenovelē kopā. Vispār man nepatīk, ka viņš tagad ir Aztekā, interesanti kāpēc vairs nav Telemundo.
Cerams rīt uzzināsim.
Gaidu rītdienu ļoti, ļoti, jo rādās, ka būs reāli interesanti pēc avances.
Поделиться13415.02.2013 21:19
es biju noskatījusies tikai vienu kreiso avanci, bet tu mani saintriģēji un atradu citu.. Izskatās jau forši un man ļoti patīk dažas lietiņas tajā Eh..problēma, ka pēc rītdienas sērijas atkal brīvdienas jāgaida.. :S
Поделиться13515.02.2013 21:24
es biju noskatījusies tikai vienu kreiso avanci, bet tu mani saintriģēji un atradu citu.. Izskatās jau forši un man ļoti patīk dažas lietiņas tajā Eh..problēma, ka pēc rītdienas sērijas atkal brīvdienas jāgaida.. :S
Parasti man brīvdienas patīk, jo var atpūsties no visa, bet šīs telenoveles dēļ es nespēju sagaidīt, kad tās paies
Отредактировано mmaarriiaa (15.02.2013 21:24)
Поделиться13616.02.2013 12:04
29. sērija
Kaut kā vīlos šajā sērijā, jo tajā tik maz lietu notika.
Поделиться13716.02.2013 12:10
Arī gribu skatīties, bet jāgaida ideālā kvalitātē sērija..
Поделиться13816.02.2013 12:17
Arī gribu skatīties, bet jāgaida ideālā kvalitātē sērija..
youtube kvalitāte ir ok.
Поделиться13916.02.2013 12:33
youtube kvalitāte ir ok.
Jā, zinu.. bet kaut kā kontrēti šo telenoveli man patīk skatīties tajā perfektajā Telemundo kvalitātē. Kaprīza paliku attiecībā uz Patronu
Поделиться14016.02.2013 13:49
Telemundo tak jau ir sērija... Un jau kādu laiku ir. Katrā ziņā, es nupat noskatījos 28. un 29. Vispār Patrona parasti ir pirmā, ko skatos, jo visagrāk parādās sērija
Mjā, 28. bija briesmīga... Nu es nesaprotu, vai tiešām ir iespējams savākt pilnu komplektu ar darbiniekiem bez sirdsapziņas??? Kas mierīgi noskatās uz mocīšānu un tajā piedalās? Ok, ja zāles, elektrošoku var norakstīt uz ārstēšanu, tad atdošanu psiham izvarotājam vai ieslēgšanu pagrabā - kā to var attaisnot??? Un piem.tā Milagrosa... ok, vienbrīd kko teica pretī tai vadītājai, bet... es nesaprotu... vai tiešām viņai TIK izmisīgi ir vajadzīgs darbs, ka spēj ar sevi sadzīvot, piedaloties, pieļaujot tādu izturēšanos pret citiem?? Jo viņa šķita visai laba pēc būtības... bet acīmredzot ne pietiekoši, lai ziņotu kādam, kas notiek.
Un, protams, forši, ka Gabriela izvairījās no izvarošanas - tā jau nu būtu pārāk liela trauma viņas dzīvē, divreiz izvarotai tikt - bet... es atvainojos... Kurš liek psihenes istabās stikla priekšmetus??? Ko tik ar tādiem nevar izdarīt.. uzbrukt apsargiem, māsiņām kaut vai utt. Tas tā neloģiski bija...
Alehandro krīt tikai zemāk manās acīs.. Ok, labi vismaz, ka apstājās ar Patrīsiju, bet tomēr... kretīns. Gabrielai tiešām kādu labāku vajag.
Un man tik žēl Patrīsijas Rikardo sāk kaitināt, jo viņš pat necenšas - nemaz!!! KKā ieciklējies, ka ir impotents, un vissss... tas nozīmē, ka pat nekādu maigumu un mīļumu nevar izrādīt, ja pat nemīlētos ar viņu. Staigā tik kā tāds ledus klucis apkārt...
Es nesaprotu īsti, cik tad laika ir pagājis? It kā 4 gadi, ne? Bet Lusija man kaut kā izskatās vecāka, uz 6-7, nu apmēram kā PEAM Valentīna + skolā iet jau, cik es sapratu..
Un es beigās biju vīlusies, kad parādīja Gabrielas seju - visi tā šausminājās, šausminājās, bet pēc 4 gadiem es biju gaidījusi kaut ko briesmīgāku. + jokaini, ka viņu tādu arī palaida staigāt apkārt. Ja nāk inspekcija, takš būtu jāsaved viņa puslīdz kārtībā, jānomazgā, jāieģērbj parastajās drēbēs vismaz. Nu moš vēl paspēs...