TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La patrona (Telemundo/Argos, 2013)

La patrona (Telemundo/Argos, 2013)

Сообщений 141 страница 160 из 349

141

Paloma написал(а):

Un es beigās biju vīlusies, kad parādīja Gabrielas seju - visi tā šausminājās, šausminājās, bet pēc 4 gadiem es biju gaidījusi kaut ko briesmīgāku. + jokaini, ka viņu tādu arī palaida staigāt apkārt. Ja nāk inspekcija, takš būtu jāsaved viņa puslīdz kārtībā, jānomazgā, jāieģērbj parastajās drēbēs vismaz. Nu moš vēl paspēs...

Viņu sakops nākamajā sērijā. Es biju pārsteigta cik labi viņa izskatās pa 4 gadiem kleita lieliski saglabāta un pati Gabija tāda tīra, nagi nogriezti, uzacis koriģētas utt, man pat liekas, ka viņa izskatījās labāk nekā tad, kad viņai visu laiku taisīja elektro šokus.

Bet kaut kā liekas, tā debīlā paŗbaude slimnīcā, atnāks alehandro un Rikardo redzēs ka Gabija nenormāla un nodomos- visu pareizi izdarījām. Bet pa 4 gadiem jebkurš nojūgtos tur.

Paloma написал(а):

Mjā, 28. bija briesmīga... Nu es nesaprotu, vai tiešām ir iespējams savākt pilnu komplektu ar darbiniekiem bez sirdsapziņas??? Kas mierīgi noskatās uz mocīšānu un tajā piedalās? Ok, ja zāles, elektrošoku var norakstīt uz ārstēšanu, tad atdošanu psiham izvarotājam vai ieslēgšanu pagrabā - kā to var attaisnot??? Un piem.tā Milagrosa... ok, vienbrīd kko teica pretī tai vadītājai, bet... es nesaprotu... vai tiešām viņai TIK izmisīgi ir vajadzīgs darbs, ka spēj ar sevi sadzīvot, piedaloties, pieļaujot tādu izturēšanos pret citiem?? Jo viņa šķita visai laba pēc būtības... bet acīmredzot ne pietiekoši, lai ziņotu kādam, kas notiek.

Man arī  tā likās, bet ja pārtinot tās priekšnieces un medmāsas sarunu pareizi sapratu tad bija tā, priekšniece teica: ka viņa var iet prom no darba, bet draudēja ar sekām.

Отредактировано mmaarriiaa (16.02.2013 14:41)

0

142

Paloma написал(а):

vai tiešām viņai TIK izmisīgi ir vajadzīgs darbs, ka spēj ar sevi sadzīvot, piedaloties, pieļaujot tādu izturēšanos pret citiem?? Jo viņa šķita visai laba pēc būtības..

nu vispār jā - ir gan tik izmisīgi viņai vajadzīgs darbs, jo viņa ir bēgle no policijas.

Paloma написал(а):

Telemundo tak jau ir sērija... Un jau kādu laiku ir. Katrā ziņā, es nupat noskatījos 28. un 29. Vispār Patrona parasti ir pirmā, ko skatos, jo visagrāk parādās sērija

Khmm...okeeey..Tad es esmu lose, kas pusdienu gaida, kad sērija parādīsies citā Telemundo lapas vietā.Paldies par info, tagad atradu, kur agrāk ieliek :)

0

143

aNgeL написал(а):

nu vispār jā - ir gan tik izmisīgi viņai vajadzīgs darbs, jo viņa ir bēgle no policijas.

āa, nu šo faktu es palaidu garām. Skaidrs tad, kādus eksemplārus tur savāc... Vai nu bezsiržus vai izmisušos, kam nav variantu.

aNgeL написал(а):

Khmm...okeeey..Tad es esmu lose, kas pusdienu gaida, kad sērija parādīsies citā Telemundo lapas vietā.Paldies par info, tagad atradu, kur agrāk ieliek

Prieks palīdzēt :D

0

144

Paloma написал(а):

Gabrielai tiešām kādu labāku vajag.

Nu ir tādi forši sižeti, kad vīrietis mainās mīlestības dēļ un kļūst labāks.. Bet kas attiecas uz Alehandro, tad man sajūta, ka scenāristi paši nesaprot, kādu grib viņu veidot - vienbrīd it kā tic un mīl Gabrielu, nākamajā brīdī jau nodevējs..Ja viņš izdarītu kaut ko riktīgu Gabrielas dēļ vai tml, tad gan jau varētu nostāties atpakaļ uz ceļa un dabūt Gabrielas piedošanu..Bet tajā pašā laikā nekas neatgriezīs viņas izpostītos un atņemtos dzīves gadus.
Bet starp citu no vienas puses jauki, ka viņš savu meitu nosauca par Lusiju, bet no otras puses tā atkal kā nodevība pret Gabrielu, jo meitiņa nav no viņas.

Paloma написал(а):

Un es beigās biju vīlusies, kad parādīja Gabrielas seju - visi tā šausminājās, šausminājās, bet pēc 4 gadiem es biju gaidījusi kaut ko briesmīgāku

Jāa.. no aizmugures izskatījās šausminošāk un pēdas arī..

mmaarriiaa написал(а):

pati Gabija tāda tīra, nagi nogriezti, uzacis koriģētas utt, man pat liekas, ka viņa izskatījās labāk nekā tad, kad viņai visu laiku taisīja elektro šokus.

Nu jāa..tas ir telemundo, kurš briesmīgo cenšas parādīt vienlaicīgi skaisti ar meikapu un krāsās.

Prieks, ka vismaz Rikardo sāk atmosties un vēlas pārbaudīt visas tas lietas - Gastona, Gabrielas.. Interesanti līdz kam nonāks..

0

145

http://msnlatino.telemundo.com/_cache/images/assets/2012-12/patrona_header_135474590764___100___942x74.jpg

Foto: 24 - 28

http://msnlatino.telemundo.com/_cache/images/assets/2013-02/patrona_cap26_ponte_136059857474___484x363.jpg
http://msnlatino.telemundo.com/_cache/images/assets/2013-02/patronaescapeponte_136068748744___484x363.jpg
http://msnlatino.telemundo.com/_cache/images/assets/2013-02/patrona_pontecap26_feb13ok_136079454202___480x363.jpg
http://msnlatino.telemundo.com/_cache/images/assets/2013-02/patrona_cap27_136094380545___485x364.jpg
http://msnlatino.telemundo.com/_cache/images/assets/2013-02/patrona_cap28_136094380714___485x364.jpg

0

146

aNgeL написал(а):

Prieks, ka vismaz Rikardo sāk atmosties un vēlas pārbaudīt visas tas lietas - Gastona, Gabrielas.. Interesanti līdz kam nonāks..

Bet kaut kā jau pārāk vēlu. Kaut kā neticu, ka tam visam būs jēga. Varbūt būs tā, ka Gabiju attaisnos, bet izcelsies tas ugunsgrēks vai kas tur un domā ka viņa ir mirusi, bet tajā laikā varbūt viņai vajadzēs vairākus gadus lai atgūtu veselību un tad sanāks ka būs gadi, kurus viņa pavadīs brīvībā un tad atgriezīsies lai atgūtu dēlu un atriebtos. bet domāju ar Dāvidu būs smagi, viņš ir īsts nodevējs, līdzīgs Antonijai, īsts Beltrans.

0

147

mmaarriiaa написал(а):

Bet kaut kā jau pārāk vēlu. Kaut kā neticu, ka tam visam būs jēga. Varbūt būs tā, ka Gabiju attaisnos, bet izcelsies tas ugunsgrēks vai kas tur un domā ka viņa ir mirusi, bet tajā laikā varbūt viņai vajadzēs vairākus gadus lai atgūtu veselību un tad sanāks ka būs gadi, kurus viņa pavadīs brīvībā un tad atgriezīsies lai atgūtu dēlu un atriebtos.

Ja būs tā kā tu saki, tad savā ziņā es redzu jēgu, jo Alehandro tad varēs mocīties zinot, ka viņa nebija vainīga un nu jau par vēlu - ir mirusi, un viņš neko nedarīja, lai viņu glābtu..
Un otrā jēga būtu tāda, ka ja viņu attaisnotu, tad viņa varētu neslēpt savu identitāti atgriežoties.

Jā..ļoti žēl Gabrielas, ka divi viņas tuvākie ir nodevēji - mīļotais un dēls. Tā gadās, ka tie kas ir tālāki, beigās izrādās daudz tuvāki, kā Maksimiliano un Franciska. Vispār Makss ir tik burvīgs varonis! Bet gan jau viņam arī būs smagi, jo domājams, ka iemīlēsies Valentīnā un loģiski, ka Antonija būs pret.

0

148

Šobrīd skatītākā telenovele kanālā Telemundo, ASV.

"La Patrona" Aracely Arámbula la mas vista de Telemundo

http://1.bp.blogspot.com/-Tkkm6sX1pFQ/USE_83TAa8I/AAAAAAAAhZE/ZAP2URx_lCY/s200/aracely+24.PNG

Lunes, 18 de febrero de 2013/ Estados Unidos
La vida le sonríe a Aracely Arámbula en el terreno profesional. Su ingreso a las filas de Telemundo como protagonista de la telenovela "La Patrona" está resultando todo un éxito. El melodrama, en el que comparte créditos con Cristian Bach y Jorge Luis Pila, se posiciona cada noche en Estados Unidos como el más visto de la cadena Telemundo.
Además, en líneas generales, las críticas en las redes sociales no pueden ser más positivas. Muchas personas están sorprendidas del cambio actoral que ha dado la actriz desde su última producción, "Corazón Salvaje".
Por este motivo, no es de extrañar que Arámbula se encuentre muy feliz. "Gracias por sus mensajes de felicitación por La Patrona. Feliz con esta historia", expresó recientemente en su cuenta de Twitter.

Masquetelenovelas

0

149

30.

Kā jau likās, tam idiotam Rikardo tagad ir pārliecība, ka Gabija ir traka, jebkurš būtu palicis traks tik gadus tur pavadot. Bet super tagad Gabijai tur parādījies līdzzinātājs, bet skatoties pēc avances un Gabijas matu garuma tad paies vairāki gadi kamēr viņi tiks ārā. Bet kaut arī man tas aktieris nepārāk, jāatzīst, ka varonis ir gudrs, izveicīgs, iespējams, ka palīdzēs Gabijai dēļ izdevīguma sev arī, bet tas nemaina to, ka viņš viņai palīdzēs tikt ārā, izdarīs to ko Alehandro vajadzēja izdarīt. Gaidu nākamo sēriju.

0

150

30

Jā.. Rikardo un Alehandro tik viegli tika pārliecināti, ka Gabriela ir nojūgusies, lai gan tiešām kā tu teici, pēc tik gadiem jebkurš nojūgtos. Alehandro liekas tik vājš..it kā sagrib cīnīties, bet rodas vismazākais šķērslis un viss padodas..Cik rūgti gan viņam nāksies to visu nožēlot. Šajā gadījumā stiprāka izrādās nevis mīlestība, bet kopīgie mērķi, tādēļ tie kuri grib palīdzēt ir Lučo un Konstansa. Skumīgi, ka Alehandro ir Horhe bet tik pasīvs, bet Lučo, kas tiešām šobrīd izskatās gudrs un izveicīgs, neliekas man pievilcīgs. Bet tās tiešām šausmīgas ainas, kurās viņš ēda tos tarakānus :S Un viņam šajā gadījumā ir privilēģija, ka ir vīrietis, jo tā klīnikas darbinieca uzreiz padevās viņam.
Bet vismaz Rikardo vienu labu darbu izdarīja - panāca Gastona atbrīvošanu.

0

151

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/480885_351477911634894_18844669_n.jpg

0

152

31

Forša sērija!! Visu laiku turēja intrigā un spriedzē..Man ir tik interesanti viss kas notiek trako namā. Un beidzot sākam redzēt, ka Gabriela patiešām ir spēcīga un nav traka, bet gan viltīgi izliekas. Lučo gan varēja atkārtoti pateikt, ka viņiem ir kopīgs ienaidnieks un ka viņš draudzējas ar Gastonu..Man liekas, ka tie ir spēcīgi iemesli, lai abi satuvinātos. Bet vispār mani nepārliecināja brīdis, kad Lučo neticēja Konsatnsai, ka Gabriela ir skaista. Viņa izskatās bālā un tamlīdzīgi, bet tāpat var redzēt, ka aiz tā slēpjas skaista sieviete. Konstansā viņš skaistumu saskatīja un Gabrielā nē? Smieklīgi..
Un tik žēl medmāsas. beidzot viņa saņēmās palīdzēt, bet ar to samaksās ar dzīvību..
To daļu par Alehandro un Patrīsiju vispār nesaprotu.. Kaut kas jocīgs priekš telenoveles :D
Nabaga Gastons..patiešām kāda jēga no tādas brīvības, ja visa dzīve ir pazudināta un viss ir atņemts? Bet viņš jau arī ir stiprs un atkopsies.
Un Konsansa..nez tas narkotikas piespiedīs visu atklāt? Bet kruti, ka viņa tagad miljonāre. Varētu pieņemt, ka pirmā paspēs savākt šo naudu un izmantot plānos ar Gabrielu un Lučo.

0

153

Arasēlija un Horhe

http://i51.fastpic.ru/big/2013/0220/35/7fa1c527a485241da736b32089b66735.jpg

0

154

Ai, es vairs nevaru šito izturēt, man tās ļaunīšu garās rokas jau ir piegriezušās līdz riebumam. Reāli piebesīja... Jau vīram drusku sirdi izkratīju par 31. sērijas beigām :D

Konstansas mantojums varētu būt viens no reāliem variantiem, kā Gabriela varētu kļūt bagāta un ietekmīga, lai atgrieztos atriebties. Es ceru, ka viņu zāļošanas plāns ar Konstansu neizdosies, tas jau būtu pārāk traki...  Bet nu zinot šo telenoveli... es vairs ne uz ko neceru. Bet es pareizi sapratu, ka tajā testamentā ir punkti, kas neļaus Anibalam dabūt to mantojumu? Tas tik būtu joks, ja viņam izdotots atbrīvoties no Konstansas un izrādītos, ka viņš nevar dabūt to naudu :D bet kas tad būtu mantinieks? Rikardo?

Lučo gan baigais žuļiks... Bet forši, viņš tiešām varētu palīdzēt. Jau palīdzēja savaldot Gabrielu, kad aizveda Konstansu. Šī arī.. pēkšņi visu saprātu zaudeja un bija gatava sevi atklāt. Bet nu ātri gan Lučo izdevās to ļauno medmāsu savaldzināt, "izdevīga" viņai vājība atklājās.

Gastonā es vīlos... Nez, visu laiku cietumā bija sakarīgs, nomākts, bet sakarīgs, tikko izlaida, tā vispār kaut kāds pusjucis, rokas pa miskastēm, staigā kā bomzis... Kaitinoši.

0

155

Paloma написал(а):

Gastonā es vīlos... Nez, visu laiku cietumā bija sakarīgs, nomākts, bet sakarīgs, tikko izlaida, tā vispār kaut kāds pusjucis, rokas pa miskastēm, staigā kā bomzis... Kaitinoši.

Man tas liekas pilnīgi dabiski, ka viņš ir šāds. Cilvēkam pēc cietuma ir ļoti grūti atgūt savu dzīvi.

Paloma написал(а):

Ai, es vairs nevaru šito izturēt, man tās ļaunīšu garās rokas jau ir piegriezušās līdz riebumam. Reāli piebesīja...

Bet kas tie būtu ļaundariem, kas ļaunumu darītu tikai pirmajās 20 sērijās? Viņiem jau visu laiku jādarbojas un šeit tā tas fantastiski kontrastē - spēcīga ļauno savienība un pamazam rodas spēcīga labo savienība un tad būs riktīgās sadursmes. Un ja medmāsai izdotos nogādāt zīmīti, tad sižets būtu galīgi savādāks..

0

156

32

Pati labākā sērijas aina, manuprāt, ir Franciskas apciemojums. Gabrielai tik smagi bija - ir jātēlo jukušo, bet vienlaicīgi kaut kā jāparāda Franciskai, ka viņa nav jukusi. Tik interesanti viss sanāca.
Mani intriģē tā Konstansas atzīšanās.. Vai viņa tiešām izstāstīja patiesību ļaunīšiem? Tomēr tas rada risku personai, kas tur to atzīšanos, ja ta vispār eksistē..
Un tagad arī testamenta advokāts dabūs pa mizu..eh... Cik bīstami ir sapīties ar cilvēkiem, kuriem ir vara.
Jauki, ka parādīja, ka Gabriela domā par Alehandro..Tomēr pamatā jau seriāls ir par mīlestību un vajadzēja parādīt, ka viņa atceras viņu. Cita lieta jau ir pats Alehandro, kurš to īsti nav pelnījis. Tāds muļķis - palaist garām tādu sievieti...
Dāvids izklausās galīgi akls visās bagātībās, ko dod Antonija. Bet gan jau šis tomēr atgriezīsies Meksikā..
Un Makss ieradās pie Gabrielas!! Bet atkal jau visu to videokameru dēļ grūti komunicēties.
Rīt jābūt labai sērijai!!!

0

157

32.

Mani biedē Maksa iesaistīšanās "spēlē". Negribu, lai viņš ir nākamais mirušo sarakstā...
Un kopš kura laika istabās vairs nav kameru, ka Gabriela un Lučo tik mierīgi varēja sarunāties??? :D
Man gan šķita jokaini, ka Gabriela tā atcerējās Alehandro... ar mīlestību. Pēc tā, kā viņš viņu pameta tur... nav pelnījis lupata tāds. Vienīgais, par ko es viņu vēl pagaidām cienu - ka atsaka Patrīsijai.

Отредактировано Paloma (21.02.2013 18:32)

0

158

Paloma написал(а):

Man gan šķita jokaini, ka Gabriela tā atcerējās Alehandro... ar mīlestību.

Man būtu jokaināk, ja viņa mīlēja, tad 4 gadus neatcerējās, tad atgriezās un atkal mīlēja. No otras puses, tad no abām pusēm nebūtu ticamības mīlestībai un tad būtu izcils mīlasstāsts :D

Paloma написал(а):

Un kopš kura laika istabās vairs nav kameru, ka Gabriela un Lučo tik mierīgi varēja sarunāties???

Es par to arī iedomājos.. :D Bet nolēmu sev loģiski ieskaidrot, ka gan jau Hertrūdise un Romina pa naktīm guļ. Jo man izskatījās, ka tā bija nakts.

Paloma написал(а):

Mani biedē Maksa iesaistīšanās "spēlē". Negribu, lai viņš ir nākamais mirušo sarakstā...

Nedomāju, ka viņš būs nākamais mirušais.. Es joprojām domāju, ka būs mīlestība ar Valentīnu :D

0

159

aNgeL написал(а):

Nedomāju, ka viņš būs nākamais mirušais.. Es joprojām domāju, ka būs mīlestība ar Valentīnu

Ar šo telenoveli es labāk gatavojos sliktākajam :D mazāk traumu

0

160

34.

Vienkārši lieliska sērija. Man liekas nepārtinu ne vienu minūti. Man ļoti patīk Lučo, patiešām patīk. Un kā viņš beigās apskāva Gabiju. Viņš viņu ļoti ir atbalstījis, man patika, ka viņš nemeloja viņai, bet bija teicis - ko viņš saņems pretī ja palīdzēs, viņš nekad nav liekuļojis vai izliecies. Bet tagad viņš viņai ir par dzīvību pateicīgs, jo viņa viņu nepameta. Emocijas ir baigās, jo tagad zināms, ka viņi izbēgs, super. Un kā Gabija runāja ar Antoniju, man patīk, ka nekas nav spējis viņu salauzt. Un biju pārsteigta kā izcēlās uzgunsgrēks, visu izdarīja tas Kazanova un pirmā kam pielaida uguni bija Rominai. Gaidu rītdienu.

0