Un es beigās biju vīlusies, kad parādīja Gabrielas seju - visi tā šausminājās, šausminājās, bet pēc 4 gadiem es biju gaidījusi kaut ko briesmīgāku. + jokaini, ka viņu tādu arī palaida staigāt apkārt. Ja nāk inspekcija, takš būtu jāsaved viņa puslīdz kārtībā, jānomazgā, jāieģērbj parastajās drēbēs vismaz. Nu moš vēl paspēs...
Viņu sakops nākamajā sērijā. Es biju pārsteigta cik labi viņa izskatās pa 4 gadiem kleita lieliski saglabāta un pati Gabija tāda tīra, nagi nogriezti, uzacis koriģētas utt, man pat liekas, ka viņa izskatījās labāk nekā tad, kad viņai visu laiku taisīja elektro šokus.
Bet kaut kā liekas, tā debīlā paŗbaude slimnīcā, atnāks alehandro un Rikardo redzēs ka Gabija nenormāla un nodomos- visu pareizi izdarījām. Bet pa 4 gadiem jebkurš nojūgtos tur.
Mjā, 28. bija briesmīga... Nu es nesaprotu, vai tiešām ir iespējams savākt pilnu komplektu ar darbiniekiem bez sirdsapziņas??? Kas mierīgi noskatās uz mocīšānu un tajā piedalās? Ok, ja zāles, elektrošoku var norakstīt uz ārstēšanu, tad atdošanu psiham izvarotājam vai ieslēgšanu pagrabā - kā to var attaisnot??? Un piem.tā Milagrosa... ok, vienbrīd kko teica pretī tai vadītājai, bet... es nesaprotu... vai tiešām viņai TIK izmisīgi ir vajadzīgs darbs, ka spēj ar sevi sadzīvot, piedaloties, pieļaujot tādu izturēšanos pret citiem?? Jo viņa šķita visai laba pēc būtības... bet acīmredzot ne pietiekoši, lai ziņotu kādam, kas notiek.
Man arī tā likās, bet ja pārtinot tās priekšnieces un medmāsas sarunu pareizi sapratu tad bija tā, priekšniece teica: ka viņa var iet prom no darba, bet draudēja ar sekām.
Отредактировано mmaarriiaa (16.02.2013 14:41)