Ah, beidzot!!! Beidzot šitai ellei gals, es jau nevarēju sagaidīt. Sērija tiešām interesanta. Un saruna ar Antoniju super - malacis Gabriela, ka noturējās, nevis sāka trakot, apsaukāt utt.
Bet toties sākumā, kad viņa metās aizstāvēt Maksu un sevi nodeva... man dusmas bija. Nē, nu es saprotu, ka grib aizstāvēt savu brāli, tāpat kā iepriekš Konstansu, bet.. Taču loģiski saprotams, ka neko nevar iesākt, ka nekāda labuma no viņas trakošanas aizstāvībā nav tāpatās. Man kkā viņa prasījās aukstasinīgāka...Un atkal Lučo Gabrielas istabā dienas vidū... un kur tagad kameras??
Un kā Kazanova tā mierīgi varēja apkārt klīst? Viņš nav gluži sneaky tips, un pat Lučo man šķiet līdz tām administrācijas telpā nebija ticis. Un tur, protams, tā nejauši stāv benzīna kannas, mierīgi pieejamas, neviens jau nedomā, ka pilns ar trakajiem tajā iestādē. Un pēc tam viņš tik mierīgi skraidīja apkārt, laistīja visu - nekur neviena sarga, nekā (starp citu, arī kad visi jau bēga no uguns, nevienu sargu neredzēju!!!). Forši, ka viena ļaunā jau samaksāja - Romina. Bet drausmīga nāve... Un atkal kaitinošais moments - visa telpa salieta ar degvielu, bet deg tikai Romina, kad visam pārējam jau arī sen bija jāaizsvilstas.Karoče mani daudz kas tīri loģikas ziņā kaitināja šajā sērijā, neko tur sev nevarēju padarīt. Pārāk daudz lažu, lai pievērtu acis. Es ļoti, ļoti ceru, ka nākamajā sērijā paskaidros, kā Gabriela tika ārā un pie atslēgām, citādi jau nu vispār būtu...
La patrona (Telemundo/Argos, 2013)
Сообщений 161 страница 180 из 349
Поделиться16122.02.2013 13:07
Поделиться16222.02.2013 13:21
Paloma написал(а):Bet toties sākumā, kad viņa metās aizstāvēt Maksu un sevi nodeva... man dusmas bija. Nē, nu es saprotu, ka grib aizstāvēt savu brāli, tāpat kā iepriekš Konstansu, bet.. Taču loģiski saprotams, ka neko nevar iesākt, ka nekāda labuma no viņas trakošanas aizstāvībā nav tāpatās. Man kkā viņa prasījās aukstasinīgāka...
Tikai tāpēc ka viņa šādi aizstāvēju Maksu, Maksu neieszodzīja, bet palaida mājās, tā ka tam bija liela jēga.
Paloma написал(а):Un atkal Lučo Gabrielas istabā dienas vidū... un kur tagad kameras??
Un kā Kazanova tā mierīgi varēja apkārt klīst? Viņš nav gluži sneaky tips, un pat Lučo man šķiet līdz tām administrācijas telpā nebija ticis. Un tur, protams, tā nejauši stāv benzīna kannas, mierīgi pieejamas, neviens jau nedomā, ka pilns ar trakajiem tajā iestādē. Un pēc tam viņš tik mierīgi skraidīja apkārt, laistīja visu - nekur neviena sarga, nekā (starp citu, arī kad visi jau bēga no uguns, nevienu sargu neredzēju!!!). Forši, ka viena ļaunā jau samaksāja - Romina. Bet drausmīga nāve... Un atkal kaitinošais moments - visa telpa salieta ar degvielu, bet deg tikai Romina, kad visam pārējam jau arī sen bija jāaizsvilstas.Karoče mani daudz kas tīri loģikas ziņā kaitināja šajā sērijā, neko tur sev nevarēju padarīt. Pārāk daudz lažu, lai pievērtu acis. Es ļoti, ļoti ceru, ka nākamajā sērijā paskaidros, kā Gabriela tika ārā un pie atslēgām, citādi jau nu vispār būtu...
Tas jā, bet nevajag tajā tik ļoti iedziļināties, lai tas viss notiktu, tā bēgšana vajadzēja 10 gadus? laikam vai cik tur īsti. Pa nakti noteikti guļ cilvēki, un ja sāka degt sargi gribēja noteikti glābt sevi, jā Lučo tika pie Gabijas dienas vidū, bet var jau gadīties, ka tieši tajā brīdī kāds bija izgājis. Daudzās telenovelēs ir ārkārtīgi daudz neticamības momentu, bet šeit jau 34 sērijas notiek mocīšana, tā ka pieveru uz visu acis, jo beidzot ir izbēgšana.
Поделиться16322.02.2013 13:26
mmaarriiaa написал(а):Tas jā, bet nevajag tajā tik ļoti iedziļināties, lai tas viss notiktu, tā bēgšana vajadzēja 10 gadus? laikam vai cik tur īsti. Pa nakti noteikti guļ cilvēki, un ja sāka degt sargi gribēja noteikti glābt sevi, jā Lučo tika pie Gabijas dienas vidū, bet var jau gadīties, ka tieši tajā brīdī kāds bija izgājis. Daudzās telenovelēs ir ārkārtīgi daudz neticamības momentu, bet šeit jau 34 sērijas notiek mocīšana, tā ka pieveru uz visu acis, jo beidzot ir izbēgšana.
Nu nēee.. es saprotu, ka tur tikai četri ar kaut ko gadi pagājuši... Kāreiz pat šajā sērijā to kaut kurā brīdī pieminēja, neatceros, kurā tieši. Bet es patiesībā jūtos ļoti apmulsusi par to, cik īsti laika pagājis. Jo Makss... nu, sākumā es viņam kādus 14-15 gadus varētu iedot, kas tagad nozīmētu 18, kam es varētu noticēt. Bet ja Davids jau ceļo viens apkārt....? Es neko nesaprotu... Jo par tiem četriem gadiem vairākas reizes dzirdējusi esmu.
Nē, nu var jau kaut kā mēģināt attaisnot vai pievērt acis, bet man šodien kaut kā pastiprināti metās acīs visas tās neatbilstības, un reāli nokaitināja
Поделиться16422.02.2013 13:43
Vispār 34 būs rīt
Поделиться16522.02.2013 14:13
Es tik sekoju mmaarriiaa...
Поделиться16622.02.2013 14:23
Vispār 34 būs rīt
Es tik sekoju mmaarriiaa...
Man samisējās.
Поделиться16723.02.2013 13:05
Kā es izbaudu katru sēriju!!! Vispār man jau nebūtu iebildumu, ka viņi vēl dažās sērijas pabūtu psihiatriskajā.. Tas bija interesants periods. Bet tagad, protams, vēl jo interesantāk paliek. Kā jau loģiski paredzēju iepriekš, Alehandro atpazina medaljonu un visi domā, ka Gabriela mirusi. Žēl gan tik viegli cauri netika Lučo un it īpaši Konstansa, kuru meklē kā traki..Vai tad tiešām visi pārējie līķi ir tik atpazīstami? It īpaši pēc tam, kad sprādziens bija. Vispār man liekas, ka sadegšana Rominai bija pārāk viegla nāve pēc tam, kad ilgus gadus mocīja citus. Alehandro beidzot atkal pamodās no sava miega un saprata, ka mīl Gabrielu Pat smieklīgi.. Bet forša bija aina, kurā viņš ar savu draugu atrada tās katakombas un saprata, ka tur kāds bijis mocīts. Žēl gan, ka neuzzināja, ka tā bija Gabriela. Pelnījis ciest, ka neticēja Suaresu ģimenei. Pat tagad Gabrielas brālim negribēja ticēt.
Un tik skaisti, kā Lučo, Gabriela un Konstance priecājās par brīvību un vēju utt. Vispār man arī Lučo iepatikās. Nepatīkami gan bija, kad viņš apzaga tās tantiņas baznīcā un tml, bet tajā pašā laikā viņi tiešām atrodas situācijā, kad tas viss nepieciešams izdzīvošanai.
Dāvids vispār tāds maita! Kā var uzdrošināties teikt, ka viņam vienīgajam ir tiesības atrasties pie mātes kapa, ja ir tāds nodevējs..
Yeey... Gastons un Gabriela satikās. Nabagam tāds šoks Atriebēju savienība sāk veidoties!! Interesanti vai Konstance un Makss arī uzzinās.
Поделиться16923.02.2013 15:31
Ah, es kāreiz sajūsmā, ka beidzot beidzās tas psihiatriskās laiks! Man beidzot ir tā, ka es tiešām gaidu tagad nākamo sēriju, jo man ir nenormāli interesanti, kas un kā tālāk notiks!!!
aNgeL написал(а):Un tik skaisti, kā Lučo, Gabriela un Konstance priecājās par brīvību un vēju utt.
Ahaa, šitas bija super!! Prieks skatīties uz viņiem tik laimīgiem!
aNgeL написал(а):Vispār man arī Lučo iepatikās. Nepatīkami gan bija, kad viņš apzaga tās tantiņas baznīcā un tml, bet tajā pašā laikā viņi tiešām atrodas situācijā, kad tas viss nepieciešams izdzīvošanai.
Man arī Lučo patīk - redzēs, kā tālāk viss attīstīsies, bet šobrīd es taisni vai domāju, ka gribētu, lai viņš paliek ar Gabrielu. Un... zini, kas ir jocīgākais? Nezinu, vai pie vainas, kā tas pasniegts/uzfilmēts, vai viņu apstākļi, vai vnk Lučo amizantais apburošums, bet, neskatoties uz to, ka baznīca un vecas tantiņas ir pārliecinošā vadībā manā "nepiedodami apzagt" topā, es kaut kā tā... to visu mierīgi uztvēru. Un forši bija, kad šis atnāca tāds sapucējies, atnesa vēl drēbes viņām utt., baigie svētki
Alehandro es arvien vairāk izturēt nevaru... Tāds jocīgs vsp varonis... Brīžiem it kā spēcīgs - piem.kad atņēma Antonijai somu un pazvanīja Davidam, bet tad atkal citos brīžos tik vājš - mani kaitina, piem., ka viņš visu laiku, ka tikai kas, tā nodzerties. Es nespēju pat jsut līdzi viņa pārdzīvojumiem, drīzāk kkāds tāds apmierināts prieks bija, ka viņš ir to pelnījis. Ai, un kā man gribējās, lai viņi ierauga to sarakstu uz sienas un saprot, ka tur tika turēta Gabriela visu to laiku, cik tur sazīmētas svītriņas!!! Ceru, ka to atklās drīzumā...
Man kaut kā Telemundo lapā norāvās beigas, bet wow, izklausās labi tā satikšanās. Es gan jūtos gatava iepļaukāt Gabrielu par viņas stulbumu... Nu jau skaidrs, ka viņa šoreiz tiks sveikā cauri, bet tik un tā!! Ok, saprotu, ka gribēja redzēt savu dēlu, bet c'mon - tāds risks!!! ja viņa nekļūs prātīgāka, tad labi tas nebeigsies.. Nevar tā skriet un impulsīvi muļķības darīt. Hm, bet ja arī Makss uzzinātu, ka Gabriela dzīva, viņš varētu viņai iedot to noslēpto zeltu, tas viņiem noderētu par sākumkapitālu, lai tiktu uz Ņujorku un dabūtu Konstansas mantojumu.
Поделиться17023.02.2013 15:47
Par 34. sēriju
Bet tā direktore izglābās un viņa jau nu gan zināja kas nesāja Gabijas medaljonu un dīvianākais jau tas, ka neviens cits Alehandro vai Rikardo nebija Rominai to pamanījuši. Bet sērijā visā kopumā ļoti laba, tik interesanta, ar aizrautību skatījos. Kā jau teicu Lučo man ļoti ir iepaticies un es gribētu, lai viņš paliek ar Gabiju kopā. Alehandro kā varonis ir briesmīgs, vismaz uz brīdi cieta, kad uzzināja, ka Gabija it kā mirusi. Es arī tā cerēju, ka viņš ieraudzīs uz sienas tos vārdus, bet nekā. Dāvids ir kļuvis par Antonijas memmīti, nu briesmīgs, ka padzen Francisku un Maksu, vienīgos kas ticēja Gabijai.
Franciska, Makss un Gabija satiksies Gabijas mājās
Поделиться17123.02.2013 15:48
Paloma написал(а):Man arī Lučo patīk - redzēs, kā tālāk viss attīstīsies, bet šobrīd es taisni vai domāju, ka gribētu, lai viņš paliek ar Gabrielu
Nē, es negribu viņus kopā pilnīgi noteikti. Es viņus redzu, kā labākos draugus, bet ne vairāk.. Viņš ir baigi foršs, bet kaut kā manās acīs netiek līdz Gabrielas līmenim. Un fiziski viņš man neliekas pievilcīgs..
Paloma написал(а):Alehandro es arvien vairāk izturēt nevaru... Tāds jocīgs vsp varonis... Brīžiem it kā spēcīgs - piem.kad atņēma Antonijai somu un pazvanīja Davidam, bet tad atkal citos brīžos tik vājš - mani kaitina, piem., ka viņš visu laiku, ka tikai kas, tā nodzerties.
Jā..nodzeras tāpat kā Fernando.. Nez mēģinu sev ieskaidrot viņa nesakarīgumu ar to, ka pašam arī visu dzīvi trūcis īstas mātes un tamlīdzīgi..Tēvs arī nomira, kad viņi bija maziņi ar Fernando..Tāpēc viņam pašam par sevi bija jābūt un tagad, kad sāka mīlēt Gabrielu ļoti un radās visas šīs problēmas, tad viņam sāpīgi atkal zaudēt kaut ko svarīgu, prast mīlēt.. Ai, nezinu..
Paloma написал(а):Man kaut kā Telemundo lapā norāvās beigas, bet wow, izklausās labi tā satikšanās.
Jā, tā ir, tāpēc es beigas youtubē noskatījos! Foršās!
Paloma написал(а):Es gan jūtos gatava iepļaukāt Gabrielu par viņas stulbumu...
It kā jāa, bet... man ļoti patīk, ka viņa to izdarīja. Svarīgi ir redzēt savus ienaidniekus tuvumā, pavērot viņus un otrkārt, vākt līdzzinātājus.
Поделиться17223.02.2013 15:53
Bet tā direktore izglābās un viņa jau nu gan zināja kas nesāja Gabijas medaljonu un dīvianākais jau tas, ka neviens cits Alehandro vai Rikardo nebija Rominai to pamanījuši.
Vai tad direktore zināja, ka Romina to atņēma Gabrielai? Man liekas, ka nē.. bet tajā pašā laikā neatceros. Bet tas gan - gan jau redzēja, ka uz kakla Gabrielai visus tos gadus nekā nebija. Bet vēl jāuzzina, vai viņa zina, ka visi uzskata Gabrielu mirušu medaljona dēļ.
Un tie Alehandro un Rikardo apmeklējumi nebija tik gari.. Nedomāju,ka viņi centās piemērst uzmanību kādam, kas nav Gabriela. Es jau arī ne vienmēr pamanu, kas uz kakla cilvēkiem, kas man priekšā, tikai kad ilgāku laiku atrodamies blakus
Поделиться17323.02.2013 16:16
Vai tad direktore zināja, ka Romina to atņēma Gabrielai? Man liekas, ka nē.. bet tajā pašā laikā neatceros. Bet tas gan - gan jau redzēja, ka uz kakla Gabrielai visus tos gadus nekā nebija. Bet vēl jāuzzina, vai viņa zina, ka visi uzskata Gabrielu mirušu medaljona dēļ.
Un tie Alehandro un Rikardo apmeklējumi nebija tik gari.. Nedomāju,ka viņi centās piemērst uzmanību kādam, kas nav Gabriela. Es jau arī ne vienmēr pamanu, kas uz kakla cilvēkiem, kas man priekšā, tikai kad ilgāku laiku atrodamies blakus
To tā direktore nezināja par kaklarotas atņemšanu, bet ja uzzinātu, ka visi Gabiju tikai tādēļ uzskata par mirušu nezinu, nezinu. It kā jau jā, bet tas tomēr tik svarīgs medaljons, ka brīnos, ka tagad Alehandro to pamanīja, bet agrāk nē.
Поделиться17423.02.2013 16:23
It kā jau jā, bet tas tomēr tik svarīgs medaljons, ka brīnos, ka tagad Alehandro to pamanīja, bet agrāk nē.
Tāda jau ir tā medaljona loma Pamanīt tieši tagad
Redzēs ar kādu informāciju Hertrūdisa ieradās pie tā vīrieša..Ko viņa zina un ko nē.
Vispār man interesanti, kā Konstance spēs savākt savu bagātību, noslēpjot to no Antonijas un vīra, kad viņi tā viņu meklē..Bet jā - paliek jau vēl kapsētā apraktais zelts.
Поделиться17523.02.2013 16:53
Tāda jau ir tā medaljona loma Pamanīt tieši tagad
Redzēs ar kādu informāciju Hertrūdisa ieradās pie tā vīrieša..Ko viņa zina un ko nē.
Vispār man interesanti, kā Konstance spēs savākt savu bagātību, noslēpjot to no Antonijas un vīra, kad viņi tā viņu meklē..Bet jā - paliek jau vēl kapsētā apraktais zelts.
Domāju, ka Tev taisnība un tas būs sākuma kapitāls, lai tiktu uz Ņujorku, noteikti nopirks parūkās, pārkrāsosies, dabūs viltotus dokumentus un tā visi trīs tiks uz Ņujorku. Bet intriga jau ir baigā. Vispār visas šīs sērijas kas bijušas ir bijušas tik aizraujošas.
Поделиться17623.02.2013 17:08
Nu... Es domāju, kamēr aizies līdz viņiem info, ka Konstance ir savākusi savu mantojumu, viņi jau būs tālā gabalā prom. Nez... Redzēsim, kas notiks tālāk. Tāpēc man tik ļoti interesanti skatīties
Un ja man jāizvēlas starp Alehandro un Lučo... es šobrīd bez šaubīšanās izvēlētos Lučo Gabrielai. Un man viņš pēc izskata tīri labi patīk
Поделиться17723.02.2013 17:27
Un ja man jāizvēlas starp Alehandro un Lučo... es šobrīd bez šaubīšanās izvēlētos Lučo Gabrielai. Un man viņš pēc izskata tīri labi patīk
well..es tomēr par Alehandro Pilnīgi subjektīvi, jo tas ir Horhe..
Bet no citas puses, man jau liekas, ka Gabrielai svarīgāk par nodevību pret sevi ir tas, ka viņš izglāba Dāvida dzīvību. To tā kā nevajadzētu aizmirst, man liekas. Un tomēr līdz ar visu ko pats ir darījis, neticējis Gabrielai utt. pats arī nemaz nav laimīgs, tā ka savu sodu arī saņem visu laiku un vēl lielāks būs Gabrielas atriebība. Redzēs kas notiks vēl pēc 30 sērijām - viss var mainīties.
Nu... Es domāju, kamēr aizies līdz viņiem info, ka Konstance ir savākusi savu mantojumu, viņi jau būs tālā gabalā prom.
Nu nez.. nez..ļaunīši jau arī zina par mantojumu un gan jau zina, kur to advokātu atrast ( ja vien tas nav tas pats, kurš nesen nogalināts.. ) Un viņi zina, ka Konstance nav atrasta, tadēļ vienai no pirmajām lietām, būtu pieskatīt to mantojumu.. Galvenais, lai jebkas kas notiks, ir daudz maz loģiski
Поделиться17924.02.2013 11:25
Galvenais, lai jebkas kas notiks, ir daudz maz loģiski
Es atmetu ar roku loģikai "neīstajā 34." Joprojām ļoti gribētu zināt, kā Gabriela tika ārā un pie atslēgām, lai izglābtu Lučo
Поделиться18024.02.2013 11:32
Es atmetu ar roku loģikai "neīstajā 34."
Man tur loģikas traucējumu īpaši nebija, tā ka...
Joprojām ļoti gribētu zināt, kā Gabriela tika ārā un pie atslēgām, lai izglābtu Lučo
Jā.. varbūt pārāk grūti bija to izdomāt, lai parādītu ar cerību, ka skatītāji aizmirsīs Bet ne tu, protams