Skatos jaunos treilerīšus FOX
Gracepoint - man pārāk izskatās pēc The Killing. Un tā, it kā tur visa pilsētele ievilkta, tad jau beigās sanāk kaut kād Twin Peaks un The Killing miklis.
Wayward Pines
Daudz pazīstamu aktieru, bet neviens, kurš man jebkad būtu īpaši paticis. Šamalāns producents un arī ļoti Šamalāniski izskatās. Bet mani tāda tematika neiteresē. Melodramatiska pusšausmenīte, kur apakša noteikti kāds baiss eksperiments un visa sezona par to, kā centīsies prom tikt. Boring. Un jau daudzās filmās un arī seriālos iztirzāta tēma.
Backstrom
baigi patika, gaidu. Izskatās tāds Dr. Hausa policijas variants.
Mulaney
Nez, sitkoms stand-up komedy, viss kopā. Protams slavens komiķis priekšgalā un atveido vairāk vai mazāk pats sevi. Šaubos, ka izdosies.
Hieroglyph
Supernaturāls kultūrvesturisks sexa un vardarbības gabals. Ja to taisītu kāds kabeļtelevīzijas kanāls, tad ok, a FOX uztaisīs tādu kā uzsildītu zupiņu drīzāk. Un neviens no aktieriem neiepatikās un tās plikumu ainas un divi sieviešu skūpsts bija lēts veids kā ieinteresēt auditoriju. Jūs tiešām domājat, ka kādu tas viss vēl šokē?
Empire
Sižetiski neieinteresēja. Tas viens gejs noteikti būs stipri otrajā plānā sižetā. Vienīgais, kas ieinteresēja - Taraji P. Henson devās prom no Person of Interest uz šo seriālu (viņas varoni PoI nogalinaja - tā bija aktrises izvēle). Un es viņu dievinu, ta ka viņas dēļ vien būs jādod iespēja šim seriālam, bet pagaidām man izskatās, ka ilgs mūžs šitam serialam nebūs.