Nav gan, tā ir ļoti skumja aina īstenībā
nē nu tam ticu, bet ja to bildi redz vienu pašu, bez konteksta, tad var visu ko izdomāt.
vakar nesanāca noskatīties sērijas, bet šodien pēc diendusas būs laiciņš!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Bridal Mask (Koreja, 2012)
Nav gan, tā ir ļoti skumja aina īstenībā
nē nu tam ticu, bet ja to bildi redz vienu pašu, bez konteksta, tad var visu ko izdomāt.
nais. Man pašlaik subbo 8. sēriju. Novilku programmu, kur var sasubot srt + avi. Tagad varu visas sērijas uz TV lielā ekrāna skatīties un fanot
Manis izveidots YT playlist ar atminamākajiem momentiem no sērijām (ar angļu subiem): http://www.youtube.com/playlist?list=PL13991459773D3229
Pēc katras sērijas nākamajā dienā centīšos turpināt augšupielādēt visus labākos momentus
Tas ir vāks, skatos uz Joo Won un nespēju noticēt, ka viņš ir Kang To. Viņu personības ir tiiik ļoti dažādas! Sāku skatīties arī realitātes šovu 1N2D - Joo Won dzīvē ir tāda saulīte, nu jaukumiņš vnk Kā viņš spēj notēlot tādu tēlu kā Kang To tik perfekti - vnk apbrīnas vērts aktieris
No oficiāliem ziņu avotiem: drāmu pagarina līdz 28 sērijām Tātad BM beigsies 6. septembrī
edit: Drāmas twitters kontā šo ziņu atcēla, sakot ka vēl iet pārrunas par pagarināšanu. Atvainojās par sajukumu.
Deeem, es jau sacerējos. Kaut gan, ņemot vērā citus faktorus, moš i labāk, ka nepagarina tomēr.
Отредактировано cravey (26.06.2012 21:01)
Yay, beidzot viss ir apstiprināts. Drāmu pagarina par 4 sērijām
Bumes, pie kuras sērijas tu esi, lai es tev moš nesaspoileroju kko rīt?!
Bumes, pie kuras sērijas tu esi, lai es tev moš nesaspoileroju kko rīt?!
ai droši vari spoilerot. es neiebilstu, vismaz zināšu kas īsti tur tālāk notiek!
es man liekas paliku pie sērijas, kur tas Kang To draugs skolotājs pievienojās policijai.
ok, ta jau rīt izpļāpāsimies
ok, ta jau rīt izpļāpāsimies
tas gan!
OMGeee, šodienas sērija bija fantastiska Es izkusu brīdī, kad Mok Dan uzrunāja Kan To. Tas bija tik tik Ahhh, Kang To un Mok Dan ir mans mīļākais pāris starp visām korejiešu drāmām, kuras esmu redzējusi
Ahhh, Kang To un Mok Dan ir mans mīļākais pāris starp visām korejiešu drāmām, kuras esmu redzējusi
jau tev līdz tādai pakāpei?
jau tev līdz tādai pakāpei?
Jap, es viņus pielīdzinu manai Delena atkarībai Ja savā OTP skalā es Delena dotu 10 no 10, tad Kang-Dan es dodu 9 no 10
Gifiņi no mana tumblr
Un te mans mīlulīts' - cutie pie Joo Won
okey! I'm back in business skatos 9 sēriju!
un gribēju tik pateikt, ka ierēcu par to vietu, kur ļaudis uzzināja, ka Bridal Mask ir vēl dzīvs un kad viņi rādīja ar pirkstu uz viņa pusi man bija tāds - Superman!
Jauki, Bumes Ar katru sēriju kļūs arvien aizraujošāk
Tagad dēļ Olimpiskajām spēlēm, šonedēļ un nākamnedēļ tik pa vienai BM sērijai rādīs, ta kā ir visas iespējas iedzīt līdz 17. sērijai
Отредактировано cravey (27.07.2012 06:04)
Šon fināls. Man Nervi čupā no gaidīšanas un minēšanas
Big (Koreja, 2012) | Āzijas kino un TV | 02.02.2013 |
No Such Thing As Nice Guys (Koreja 2012) | Āzijas kino un TV | 12.09.2012 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Bridal Mask (Koreja, 2012)