Porque el amor manda (Televisa, 2012)
Сообщений 221 страница 240 из 259
Поделиться22304.06.2013 10:10
Šonedēļ tiek filmēts fināls. Filmēšanas grupa devās uz Nuevo Leon.
Поделиться22607.06.2013 12:23
Поделиться23107.06.2013 22:57
Rohelio serenāde Patrīsijai
Поделиться23208.06.2013 09:56
Поделиться23509.06.2013 00:05
Vairāki projekti pēc “Porque el amor manda”
Telenoveles filmēšana beidzās un aktieri dalās savos nākotnes plānos.
Šī telenovele sniedza Fernando Kolungam iespēju iegūt jaunu pieredzi, eksperimentējot citā žanrā:"Tas ir sarežģīts varonis, jo viņa dzīvē daudz kas notiek, bet beigās domāju, ka skaistais, kas viņam pieder ir mācība, ka ja visu dari labi, viss būs labi".
Turpmāk aktieris vēlas fokusēties uz teātri un projektu, kurš bija apstādināts, jo Fernando vajadzēja pilnībā koncentrēties uz telenoveli. Tagad Fernandp dosies uz ASV un pabeigs režijas studijas.Blankai Soto šī bija liela iespēja, viņa pateicas uzņēmumam un aktieriem par ticību un atbalstu.
Tālāk aktrise vēlas veltīt laiku savam uzņēmumam un divām īsfilmām - "I won't to be your mirrow", kas ir uzvarējusi Romas Festivālā, un "Subrain", kur Blanka arī tēlos.Ēriks Elias ir ļoti izbaudījis savu varoni, jo viņš daudz ko piedzīvojis. "Es ļoti to izbaudīju. Sākumā viņš bija liels ļaundaris un vēlāk mēs sapratām, kāpēc viņš tāds bija".
Pēc telenoveles Ēriks vēlas nedēļu atpūsties un vēlāk pievienosies meksikāņu teātra izrādei "El Cartero" līdz pat oktobrim.Marija Elisa Kamargo ir daudz ko izjutusi pabeidzot šo projektu, kas ticis tik tālu un nonācis augšgalā.
Поделиться23909.06.2013 18:18
Prieks bija Feru šeit redzēt. Bet, njā, žēl, tagad var saprast ka nezin vēl kad izdosies Feru kādā telenovelē atkal sastapt.
Отредактировано mmaarriiaa (09.06.2013 18:18)
Поделиться24009.06.2013 22:10
Man vairs negribas, lai telenovele beidzas par spīti tam, ka sanāk ap 180 sērijām. Pēc simtās gribējās, lai beidzās, bet vēlāk varoņi un sižets kaut kā mainījās un pēdējās ~40 sērijas man liekas labākās no visas telenoveles. Visi varoņi ir atraduši sevi, savu pāri un cauri visiem šķēršļiem kļuvuši visi kopā kā viena liela ģimene, kas rada tik sirsnīgu atmosfēru. Un ļaundaru gandrīz nav. Man tiešām liekas, ka šī ir sirdi siltošākā telenovele, kādu esmu redzējusi.
Atceros, ka sākumā kad rādīja entradu man likās tik jocīgi, ka visi tajā kopā ballējas, lai gan puse ciest nevar Hesusu. Bet tagad? Patiešām taču viņi visi tagad ir Hesusa draugi. Pat Rohelio, kas man likās neiespējams variants! Vispār tagad dievinu Rohelio, kad viņš ir labais. Tik pozitīvi smieklīgs! Vienīgais kaitina, ka nonācis cietumā, lai gan tā tam taisnīguma pēc būtu jābūt. Bet šī loma Ērikam izdevusies perfekta! Man liekas, ka Rohelio ir kļuvis par manu mīļāko varoni šeit.
Bet žēl, ka Veronika gan kļuva par īstu ļaundari. Nabaga Valentīna. Viņas māti noteikti negaidīs labas beigas.
Bet vispār man patīk visi pāri, kas izveidojās. Tik saderīgi. Un varoņi visi tik interesanti. Pēdējos abos mēnešos tiešām ar lielu baudu skatos katru sēriju un netinot. Un šī viena no pēdējām, kurā bija ballīte, kas atgādināja entradu bija fantastiska doma! Bet ļoti tur pietrūka Rohelio.
Neticami, ka šai pasakai palikusi tikai viena nedēļa. Ļoti pietrūks šī pozitīvisma.