Mariselas un Rikardo dziesma
America Sierra - Ya no se quien soy
Porque el amor manda (Televisa, 2012)
Сообщений 241 страница 259 из 259
Поделиться24111.06.2013 20:08
Поделиться24411.06.2013 22:23
Vau! cik gara šlēfe Almas kleitai. Īsta princešu kleita
Lai gan godīgi sakot, Almas izskats iepriekšējām kāzām man patika labāk.
Поделиться24511.06.2013 22:32
Īsta princešu kleita
Karalienes kleita Viņa taču ir Reina. Cik sapratu, tad kleita arī ir tāda, lai šo titulu attēlotu
Bet es piekrītu tev, man arī patika vairāk iepriekšējās.
Man šausmīgi patīk, ka viņiem kāzas ieliktas 16. jūnijā, kad ir arī pēdējā sērija. Skatoties kāzu countdown ar īstajiem datumiem uzreiz rodas reālistiska sajūta.
Поделиться24717.06.2013 23:03
Aktieri atvadās no projekta
Aktieri sapulcējās restorānā "Santa Fe", lai nosvinētu telenoveles beigas.
Arī twitterī vairāki aktieri dalījās savās emocijās par šo brīnišķīgo projektu:
"Hoy se cierra una de las etapas más bonitas en mi vida profesional. La Zorrilla ha sido indudablemente el personaje con el que más me he divertido. Eternamente agradecida con la producción de Juan Osorio por la oportunidad y con cada uno de ustedes que no dejaron de mandarme comentarios divinos. Le doy cierre a este proyecto con muchísima nostalgia pero sobretodo gran satisfacción. Este año de la Pichona fue una maravilla", María Elisa Camargo
"Gracias Juan Osorio por creer en mí y ser un gran maestro! Te admiro con todo mi corazón! Te quiero mucho! Felicidades por un éxito más. Les comparto foto de mi final. Gracias, gracias, gracias por compartir conmigo estos 10 meses de trabajo", Claudia Álvarez
"Gracias por acompañarnos en el final y permitirme formar parte de esta hermosa familia llamada porque el amor manda", Violeta Isfel
"Contento, orgulloso y feliz de terminar un proyecto que disfruté muchísimo! Gracias a todos por su apoyo,Voy a extrañar a Rogelio", Erick Elías
"Hoy cerramos un capítulo maravilloso! Una gran aventura! Muchas gracias! Gracias por vernos, sentir y creer!", Kika Edgar
Поделиться25329.06.2013 17:32
Arī man beidzās Porque el amor manda. Šis seriāls atstājis tik lielu gaišumu un siltumu sirdī kā neviens cits. Var just, ka lai gan šeit arī intrigu netrūka, bet tomēr galvenais akcents ir likts uz cilvēku jūtām - dažāda tipa mīlestību - pret vecākiem, pret bērniem, pret mīļoto, draudzību, atbalstu, cerību un ticību. Tik skaisti!! Tāds gaišums kā īstā pasakā. Visi ir paveikuši ideālu darbu. Viennozīmīgi šai jākļūst par gada telenoveli "Tvynovelas 2014". Seriāls, kuru ja otru reizi skatītos, man nepietiktu tikai ar galveno varoņu ainām, bet vajadzētu arī visus pārējos.
ļoti skumīgi par Veroniku. Vispār žēl, ka tik skaistu pēdējo sēriju bija jādala ar negatīvajām viņas ainām.
Un atkal telenovele, kurā radoši apspēlēja vārda "fin" parādīšanos.
Поделиться25406.07.2013 18:01
Fināla filmēšana
Поделиться25517.03.2014 21:11
Pičoniņi
Поделиться25617.03.2014 22:39
awwww
Ai, bet es jau pieradu viņu kā Moniku redzēt un tagad tā jocīgi bija šeti atkal viņu kā Pato uztvert
Поделиться25823.08.2014 23:26
Patīk man Mariju Elisu redzēt šādu, tādu jaunu un starojošu, Monikas lomā viņa tāda "savecējusi" lomas dēļ.
Отредактировано mmaarriiaa (23.08.2014 23:27)
Поделиться25924.08.2014 11:11
Patīk man Mariju Elisu redzēt šādu, tādu jaunu un starojošu, Monikas lomā viņa tāda "savecējusi" lomas dēļ.
Jā, man arī uzreiz tik priecīgi bija atcerēties Mariju Elisu Patrīcijas lomā - tik dzīvespriecīga, jauna. Bet toreiz redzams, ka aktrise labi māk iejusties dažādos tēlos