TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » UEFA: EURO 2012/EČ Futbolā (08.06. - 01.07)

UEFA: EURO 2012/EČ Futbolā (08.06. - 01.07)

Сообщений 201 страница 220 из 602

201

Dang, es čutj ņi uzminēju otrās spēles rezultātu :D Biju dāsna un iedevu īriem vienus vārtus :D ehhh

0

202

UKR - FRA - 1:2

SWE - ENG - 1:1

0

203

UKR - FRA - 1:2

SWE - ENG - 1:2

0

204

UKR - FRA - 1:3

SWE - ENG - 1:2

0

205

LOL, mūsu prognozes kļūst arvien līdzīgākas, hihihi.

Saliju uz darbu nākot, it kā silts, bet tomēr un tad atcerējos, kā viņi tur vakar spēlēja Gdaņskā pa lietu plus 11 grādos tik... Njā, protams viņi skraidīja visu laiku un mūsējie vispār reizēm pa sniegu spēlē, bet sviests...

0

206

albalonga написал(а):

LOL, mūsu prognozes kļūst arvien līdzīgākas, hihihi.

ahhaha tā gan, bet tur brīžiem nevar saprast, un šajā čempī jau ir bijuši vairāki pārsteigumi, tā kā baig grūti reāli prognozēt. Ja ir cūcene un uzmin tad ok, ja ne, ne.

0

207

nu i vētra Doņeckā bij. Bet tagad beidzot francūži sāk reāli dauzīt nabaga ukraiņus.

0

208

Žēl, ka ukrainīši tā arī nesaņēmās un vienu golu vismaz neiemočīja.

0

209

Man ar žēl :( Ehh Un vienkārši es skatījos un reāli sāku fangirl, kad Ševčenko parādīja .

0

210

labākais gols ar galvu, kādu esu redzējusi

0

211

Aha, bija riktīgi skaisti. Tiešām, kā Kreipāns teica, angļu futbola klasika, premjerlīgā ļoti daudz šādus vārtus var redzēt, bet šitie bija vienkāŗši ideāli.

0

212

žēl zviedrus - gribas, lai arī viņi iesit. Bet viņi šodien ļoti bāli izskatās - visu laiku tik aizsargājas - nekāda uzbrukuma. Viens pats tik Zlatans, bet vajag tak viņam piepalīdzēt, ja grib vārtus. Gaidīju no zviedriem vairāk.

0

213

urrā, malacīši, hihihi

0

214

sorrī, bet es priecājos par zviedriem. Jo es kauč kā par Angliju šajā čempī nefanoju, es nez. Tiešām prieks par Zviedriem.

0

215

Šitie ir pilnīgi citi zviedri, ne tie kas bija 1.puslaikā un angļi savukārt pēc zviedru pirmā gola kaut kā pasīvāki kļuva un jau sāka ar pārkāpumiem zviedrus stādināt.

0

216

hihihi, ideāla spēle - jaunas asinis iznāca - tādu pirmoreiz redzu - Volhots - interesanti

0

217

Man mamma no Anglijas pēc katriem vārtiem zvana. Viņa ar par zviedriem. Mēs te ar bračku sēžam un fanojam par Angļiem :D

0

218

TĀDI VĀRTI  :love:

0

219

zviedrus tik ļoti žēl... :'(

0

220

Ir jā, bet vairāk man bija šodien žēl ukraiņu, bet ukraiņiem vismaz vēl ir cerības.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » UEFA: EURO 2012/EČ Futbolā (08.06. - 01.07)