Man patīk Barcas piespēļu spēle, jo arī tā saspēlēties ir jāmāk, un viņiem meistarība ir ļoti augsta, bet arī piekrītu par to, ka viņiem beidzot ir jāsāk sist vairāk pa vārtiem, bet savā ziņā kāpēc viņiem kaut ko mainīt, ja šī piespēļu spēle atmaksājas...
Par Reālu es nefanoju jau kādus 2 gadus, lai gan tur vienmēr spēle daudz tik ļoti mīļi spēlētāji. Es vairāk skatos Anglijas premjerlīgas spēles, tur es fanoju par vairākām komandām.
Spēle bija ļoti garlaicīga (es pat savu bromance seriālu pabeidzu skatīties ) , no FRA arī es biju gaidījusi kaut ko vairāk, vot kas mani nošokēja bija tas, ka FRA Nasri atstāja rezervē, tas čalis tik daudz ko darīja uz laukuma. Nu labi viņš arī manā mīļajā Manchester City spēle. Tagad jau viņš ir top ziņa dzeltenajā presē, par to, ka viņš tur kaut ko pateica žurnālistam...
Samīram, cik zinu, bija konflikts ar komandas biedru un viņi tur nopitni izbļāvās un komandas biedri viņu vainoja tajā, ka viņš kā pussargs tik ļoti aizraujas ar uzbrukumu, ka aizmirst par aizsardzību un tāpēc Francija esot Zviedrijai zaudējusi. Viņam sliktas attiecības ar treneri jau tā un tas nosēdināja viņu rezervē.
Par Spāniju - man vairāk patīk aktīvais, uzbrūkošais stils. Piespēles jau ir labi, bet apnīk, ka visu laiku tik bumbu pietur un neiet uzbrukumā, tāpēc man labāk patīk, ka Fernando laiža laukumā, jo Fabregass tomēr ir pussargs, nevis uzbrucējs un viņš atrodas tālāk no vārtiem un ar daudz bumbu pietur, bet Fernando visu laiku iet uz vārtiem un gaida bumbu pie vārtiem. Fernando iznāca laukumā un uzreiz bija vairāki momenti pie vārtiem. Protams spāņi tagad iet uz rekordiem un aizmirst par skaistu spēli - domā tikai par rezultātu. Kopumā ir tā, ka ja Spānija šādi turpinās spēlēt pret Portugāli, tad es fanošu par Portugāli.
Tenn Wolfs skaties? Pirmā sezona vismaz daļu skatījos, bet tie aktieri tik slikti un vāji tēloja, ka nespēju.