es vēl ceru, maybe naivi, bet ceru.
Me too.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » UEFA: EURO 2012/EČ Futbolā (08.06. - 01.07)
es vēl ceru, maybe naivi, bet ceru.
Me too.
Mans šā rīta futbol themed rants http://yolo.blogs.lv/2012/06/11/par-lie … un-sodiem/
Ziniet, ja jau Nīderlande pamanījās zaudēt Dānijai, tad visādi var būt!
Es ar ceru par angļiem...
Žēl, ka nesanāks īsti redzēt, jo man darbs tikai 18.00. beigsies.. bet katrā ziņā, FRA pret ENG būtu tā spēle, ko skatītos..
FRA pret ENG būtu tā spēle, ko skatītos..
Man tā būtu spēle, kuru mēģinātu noskatīties no sākuma līdz beigām. Citādi pārējās spēles skatīties ir kaut kas traucējis.
Lietus līst, un es sajutos kā Anglijā
GOOOO ENGLAND!
mani pareģojumi, pirms spēle vel nav sākusies
Eng-Fra - 1:3
Swe-Ukr - 1:1
Angļi turās, malači
Malači Angļi Noturēja.
Mans rītdienas prediction-
ENG-FRA 1:1
Yupii, mana pirmā vinne Un man prieks, ka tieši šīs abas komandas nospēlēja ar neizšķirtu
LOL, cravey ir uzvinnējusi pudeli!!!! Tiešam negaidīju, ka angļi spēlēs tik labi un francūži tik salīdzinoši slikti, jo viņi var labāk, et kauč kā nesanāca. Pirmā puslaika beigās šķita, ka otrajā nu tik būs, bet nekā. Bet jauks iznakums arī tāds. Skatos Zviedijas/Ukrainas spēli, kura pagaidām ir gana neskatāma. Tikko bija moments - Ševčenko garām aizsita - žēl, tāds moments. Es vispār kauč kā vairāk par Ukraiņiem sovakar, jo viņi ir mājinieki un underdog...
OMG! Ukraiņi uzvarēja? OMG, viena sensācija pēc otras Nē, nu ukraiņi malači, protams Savās mājās, kuuul
Ukraiņi pagaidām ir sagādājuši lielākās emocijas, vismaz man
yay, man bija tāds prieks - es te gaisā lēkāju ar Ševčenko - tāds malacītis, ah.
ok predictions for today
RUS-POL 3:1
GRE-CZE 1:0
RUS-POL 2:1
GRE-CZE 1:1
RUS-POL 1:1
GRE-CZE 1:2
LOL, es tikko sev šampi nopelnīju...
LOL, es tikko sev šampi nopelnīju...
Divi šampji vienā vakarā - es totāli ierullēju!!!!! LOL
Ok par šodienu:
GER-NED 1:1
POR-DEN atturos prognozēt
Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » UEFA: EURO 2012/EČ Futbolā (08.06. - 01.07)