Šovakar Prāta Vetra koncertē pie manis- Ventspilī, būs Reņķa dārzā. Biļetes cena ap 25 eiro.
♥Prāta Vētra♥
Сообщений 141 страница 160 из 181
Поделиться14219.08.2015 09:48
Ir iespēja laimēt ielūgumu 2 cilvēkiem uz Rīgas koncertu un tikšanos ar grupu!
Šeit: http://akcijas.rigasvilni.lv/pratavetra/?op=new un šeit: http://www.delfi.lv/kultura/news/lotter … d=46344563Šis ir vnk tik labs:
Es piedalos abos un redzēs, kurā uzvarēšu jeb laimēšu!!! Ļoti gribu vēlreiz uz viņu koncīti un arī ļoti gribu viņus satikt!!!
Поделиться14319.08.2015 11:09
Carnival Youth raidījumā Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli:
Поделиться14430.08.2015 12:59
Kad es šogad februārī uzzināju šos tik superforšos jaunumus par jauno dziesmu, jauno albūmu un, galvenais, par koncertūri, es uzreiz sapratu, ka gribēšu iet uz diviem koncertiem! Runāju par to ar māsu un mammu un principā viņām nekas nebija pretī, bet vairāk, kopš februāra, par to vairs nebija nekādas runas, jo man negribējās māsai uzbāzties ar to un kur nu vēl par biļetēm, jo, atklāšu kādu noslēpumu, manas māsas draugam ir savi privātie avoti, no kuriem viņš var dabūt biļetes un tieši tāpēc, man negribējās visu laiku uzbāzties viņiem, bet tajā pašā laikā ļoti gribējās! Lai nu kā, mēs ar mammu bijām nolēmušas pašas pirkt biļetes un iet Jelgavā uz koncīti, bet pēdējā brīdī viss mainījās, jo māsai uzradās divas biļetes uz Valmieras koncīti (mammai māsa nopirka klāt biļeti) un tā nju mēs trijatā aizgājām jeb aizbraucām uz Valmieras koncīti. Par šo koncīti teikšu tā, ka koncīti bija ļoti labs un forš, tikai diemžēl es neko neredzēju, jo mēs bijām visai tālu no skatuves un mani mīļumi bija tādi kā mazi punktiņi, kas kustējās uz skatuves! Protams, kā jau rakstīju iepriekš, koncīti bija forš un brīnišķīgs, bet es tomēr biju mazliet vīlusies un noskumusi par to, ka neko neredzēju, bet vēl vairāk skumjas mani māca nākamajā dienā, kad es pārdomāju visu par šo koncīti un tās dienas vakarā, pēc darba, mēs ar mammu par to runājām un abas nonācām pie secinājuma, ka gribam vēl reiz aiziet uz koncīti! Mēs, protams, paskatījāmies biļetes un pat norunājām, ka šoreiz varētu fanu zonā pirkt, jo es ļoti gribu kādu reizi būt arī tur, un tā visu izrunājušas, mamma pateica, ka pa nākamo dienu visu izdomās un padomās. Tā nju es gaidīju nākamo dienu un kad atnācu no darba vakarā, mani jau pārņēma neiskadrojamas skumjas, it kā es jau zinātu, kas sekos, bet es nezināju kā lai iesāk sarunu par to un kaut kādā veidā iesākot, mamma pateica, ka laikam tomēr neiesim, jo tas nebūtu godīgi pret manu māsu, jo viņa mums sagādāja Valmieras konča biļetes un vēl, bez manas māsas nebūs tik jautri un forši tur. Pēc šī es, protams, sajutos vēl bēdīgāka un skumjāka un bez raudāšanas neizpalika, bet nākamajā dienā parādījās cerību stariņš, kad uzgāju konkursu, kurā varēja laimēt 2 biļetes un Rīgas koncīti un tikšanos ar grupu un es nekavējoties piedalījos, lai gan jautājumi tur bija visai grūti. Nākamajā dienā parādījās vēl viens cerību stariņš, jo es uzgāju vēl vienu konkursu un arī tajā piedalījos un balva tieši tāda pati kā pirmajā konkursā. Tā nju es, cerību spārnota, gaidīju šo nedēļu, precīzāk 26. un 27. 08., jo tad varēja uzzināt rezultātus. Kad šīs dienas pienāca, es jutos ļoti satraukta, bet kad beidzot uzzināju pirmā konkursa rezultātus, es, protams, jutos skumji, bet bija vēl palicis otrs konkurss un kad arī tam beidzot sagaidīju rezultātus, tad bija vēl skumjāk. Nolēmu, ka tad jau ar mammu skatīsimies koncīša tiešraidi LMT Straumē un jau tam sāku gatavoties. Ik reizi, kad šajās dienās man zvanīja māsa, es cerēju, ka izdzirdēšu ziņu, ka viņa ir dabūjusi biļetes uz Rīgas koncīti, bet neko tādu es tā arī nedzirdēju līdz vakardienai(29.08.), precīzāk, vakardienas rītam, kad, atrodoties darbā, man atkal zvanīja māsa un BEIDZOT es izdzirdēju to, ko visu laiku gribēju izdzirdēt - ka viņai ir biļetes uz Rīgas koncīti un es gandrīz pa visu veikalu izkliedzu sajūsmas un laimes kliedzienu! Es patiešām biju ļoti laimīga un priecīga un tā mēs ar māsu bijām otro reizi uz manu, nē, mūsu mīļumu koncīti un šoreiz mēs bijām ļoti tuvu skatuvei un šoreiz es visu varēju ļoti labi redzēt! Jā, es viņus redzēju, es redzēju manus mīļumus un viņi nebija vairs nekādu mazi punktiņi tālumā, bet gan tādi kādiem viņiem ir jābūt! Kā jau noslēguma koncītit, tajā pārsteigumu netrūka un vislielākais pārsteigums bija Gustavo jeb Astalusmirus! Tas tiešām bija ļoti patīkams pārsteigums, ko negaidīja neviens, bet arī Dons bija forš pārsteigums! Jāaa, vakars izvērtās ļoti forš un brīnišķīgs ar brīnišķīgu koncīti un ar superforšajiem mīļumiem "Prāta Vētra" un ja kas, tad šo koncīti apmeklēja 45 000 cilvēku!
♥Te viņi visi kopā: PV, Carnival Youth, Dons, Astalusmirus(Gustavo), Kashuks un trio "Limonāde"♥
Поделиться14530.08.2015 20:40
tad iespaidīgs Prāta Vētrtas koncerts bija, labi ka tu redzēji viņus tik tuvu. skatuve ie iespaidīga.
Поделиться14631.08.2015 18:46
Forsteriāna
tu jau varētu veselu grāmatu izdod par saviem PV koncertu piedzīvojumiem
Поделиться14731.08.2015 20:35
tu jau varētu veselu grāmatu izdod par saviem PV koncertu piedzīvojumiem
Jā gan, kāpēc ne! Es tiešām varētu veselu grāmatu par to sarakstīt un ne tikai par to!
Поделиться14920.10.2015 13:52
Oi, Eņģelīt, paldies, ka ieliki! Es tiešām gribēju to izdarīt! Tu iesi? Es jau pavisam noteikti iešu!
Поделиться15020.10.2015 14:51
Ja man pilsētā rādītu, tad ietu, bet ar visu ceļu līdz Rīgai un atpakaļ sanāk vairāk stundas nekā varu atļauties. :/
Поделиться15426.11.2015 13:20
PV Guntara Rača jubilejas koncertā 27.03.2015.:
Tik foršiņi un mīļi!!!
Поделиться15501.12.2015 10:33
Prāta Vētra izziņo koncerttūres “7 soļi svaiga gaisa” koncertu Liepājā un izdod koncertierakstu!
www.pratavetra.lv
No šodienas, 1.decembra, grupas Prāta Vētra šīs vasaras koncerttūres “7 soļi svaiga gaisa” noslēguma koncerta Rīgā ieraksts DVD ir pieejams Latvijas veikalos un arī digitāli HD formātā www.ekase.lv
Vairāk kā divas stundas garais ieraksts piedāvā vēlreiz piedzīvot neaizmirstamās sajūtas, kuras valdīja par “Prāta Vētras dziesmusvētkiem” nodēvētajā koncertā Rīgā.
Par īpaši draudzīgu cenu – EUR 12.99 – DVD būs nopērkams t/c “Spice” informācijas centrā un www.ekase.lvGrupa Prāta Vētra ir īpaši gandarīta paziņot par vienošanos ar Liepājas pilsētu par “7 soļi svaiga gaisa” koncerta rīkošanu Liepājā, “Daugavas” stadionā 2016. gada 20.augustā.
“Mums ir tiešām no sirds liels prieks, ka varam atgriezties vēju pilsētā ar solo koncertu, kāds Liepājā nav bijis vairāk kā 10 gadus! Jau šovasar Rīgas koncertā sapratām, ka vēlamies atkārtojumu un tāpēc ļoti gaidīsim Liepājas koncertu – sarīkosim kārtīgu prāta vētru ar 7 soļiem svaiga gaisa!” savā priekā dalās Renārs Kaupers.
Koncerta biļetes būs tirdzniecībā no 10.decembra plkst. 10.00. Pirmās trīs dienas stāvvietu biļetēm īpaša cena – 21 eiro.
Uz Liepājas koncertu būs nopērkamas arī sēdvietas (EUR 21-40), fanu zonas biļetes (EUR 30) un biļetes invalīdiem .
Biļetes meklējiet www.ekase.lv, t/c “Spice” informācijas centrā un Liepājā, koncertzāles “Lielais dzintars” kasē.Vairāk informācijas www.ekase.lv
Koncertieraksta izdošanu atbalsta: t/c Spice, Radio SWH, Delfi, Dienas mediji, Latvijas Televīzija un Papyrus.
Koncertieraksta režisors – Kaspars Roga, montāžas režisors – Juris Matuzelis.
Izdevējs – SIA “Prāta Vētras skaņu ierakstu kompānija”.
Поделиться15824.12.2015 08:54
Fragments no raidījuma "Vakars ar Renāru Zeltiņu":
Te arī pats raidījums:
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/04.12.2015- … u.id61285/PV ir tādi jautrīši un humoristi, it sevišķi Kaspars Roga un Jānis Jubalts! Es, skatoties, smējos līdz asarām! Tiešām riktīgi smieklīgi un jautri!
Поделиться15924.12.2015 09:01
Šeit gan PV nav, ir tikai Kauperiņš (viņš ir no 2:45 minūtes), bet dziesma ir ļoti skaista :