Oriģināls: Un esposo para Estela (Venevision,2009)
Producents: MaPat (Maria Belen)
Ievaddziesma: Carlos Baute - Como estar sin ti
Sēriju skaits: 167
Pirmzizrāde: 12. novembris
Sižets: Marsela ir bārene, parādu pilna īpašuma "El Vendaval" saimniece. Lad mirst viņas māte, Marsela atklāj, ka viņai ir nepieciešams vīrs, lai spētu iegūt savā īpašumā viņas mantojumu. Izmisusi un redzot, ka tā ir vienīgā iespēja, kā iegūt naudu, lai glābtu īpašumu, viņa ieliek sludinājumu avīzē, meklējot kandidātus vīra loma. Starp daudzajiem vīriešiem, sastop Alessandro, internacionāla viesnīcu tīkla mantinieku, un kurš ir vienīgais no kandidātiem, kas Marselu ir pazinis. Pirms mēneša viņi abi bija satikušies uz salas. Viņa vēlējās mirt, viņš aizmirst. Uz vienu nakti abi vientuļnieki spēlēja laimīgos. Nākamajā dienā sieviete pazuda, neatstājot pēdas, tajā paša laikā, kad Alessandro atklāj, ka no viņa seifa pazudusi dārga ģimenes rota. Viņš nolemj doties uz "Vendaval", lai atgūtu šo rotu, taču patiesībā pierādīt, ka viņa nav vainīga.
Aktieru sastāvs:
Ariadne Díaz - Marcela Morales Aldama
José Ron - Alessandro Augusto Casteló Berrocal
Chantal Andere - Lic. Octavia Cotilla Vda. de Hernández
Alfredo Adame - Luciano Casteló
María Marcela - Silvana Berrocal de Casteló
Manuel "Flaco" Ibáñez - Timoteo Quiñonez
Agustín Arana - Emiliano Ferreira
Florencia de Saracho - María Laura Morales Aldama
Michelle Renaud - Alba María Morales Aldama
Patricio Borghetti - Cristian Serratos
Javier Jattin - Camilo Preciado
Magda Karina - Sagrario Aldama de Morales
Odiseo Bichir - Mateo Reyna
Thelma Madrigal - Nisa Castelo Berrocal
Lourdes Reyes - Ilse Sánchez
Rossana San Juan - Valeria Ferreira
Francisco Rubio - Amadeo Rosado Sánchez
Jauma Mateu - Mauro Urquiza
Jorge Ortín - Eulogio Ladrón
Sachi Tamashiro - July Barbosa
Mauricio Martínez - Mike Cisneros
Zoraida Gómez - Nuria Arévalo de Serratos
Jorge Gallegos - Lorenzo "Lencho" Quiñonez
José Carlos Farrera - Román Rosado Sánchez
Polo Monarrez - José Manuel "Cuchi"
Chao - Néstor
Óscar Ferretti - Leonel
Eugenio Bartilotti - Giocondo de la Fuente
Juan Carlos Nava - Cirilo Barrios "Gordo"
Mónica Zorti - Rosa
Fernanda López - Inés
Iliana de la Garza - Penélope
Carla Cardona - Damiana Hernández Cotilla
Marco Muñoz - Severo Morales
Jorge Van Rankin
Lucía Zerecero - Linda
La mujer del Vendaval (Televisa, 2012)
Сообщений 1 страница 20 из 183
Поделиться109.07.2012 20:36
Поделиться209.07.2012 20:38
Pirmkārt, sižets ir ļoti manā gaumē tās foršās precības bez mīlestības, kura vēlāk uzrodas
Bet ir jūtamas paralēles ar Nopirkto mīlu atceros, cik žēl bija atklāt, ka viņi neprata tik labu sižetu uztaisīt labā telenovelē.
Akk..bet aktieru sastāvs gan mani nepiesaista.. tik žēl.
Поделиться309.07.2012 21:21
Njā, sižets saistošs. Bet Jose Ron vārds visu nokauj... :/
Поделиться409.07.2012 21:31
kas zina..ja nu šī būs viņa īstā loma?! Gadās tak, ka aktierim ļoti labi izdodas notēlot vienu lomu un citās galīgi savādāk.. (nu kaut vai otrāds gadījums tam ar Kolungu un STD )
Поделиться509.07.2012 21:38
kas zina..ja nu šī būs viņa īstā loma?! Gadās tak, ka aktierim ļoti labi izdodas notēlot vienu lomu un citās galīgi savādāk.. (nu kaut vai otrāds gadījums tam ar Kolungu un STD )
Nu jāaaa... it kā... BEt... es nez, man grūti viņu iztēloties kā sakarīgu vīrieti, ne tādu ņuņņīgu...
Поделиться609.07.2012 21:46
Man jau arī Bet ja nu brīnumi notiek?
Поделиться827.07.2012 16:56
Sižets man pat ļoti patīk, ļoti manā gaumē arī. Bet aktieri kaut kā nepārliecina.
Nu jāaaa... it kā... BEt... es nez, man grūti viņu iztēloties kā sakarīgu vīrieti, ne tādu ņuņņīgu...
Mēģināju atrast īstos vārdus par Hosē tikai nevarēju atrast un Tu trāpīji desmitniekā - nu tiešām ņuņīgs. Ne uz pusi tik ņuņīgs kā Janjes, bet tomēr par daudz.
Bet kā saka enģelītis, ja nu brīnumi notiek?! Par Ariadni arī neesmu sajūsmā, man gribētos citus galvenos aktieris, bet sižetiski ļoti patīk.
Поделиться931.07.2012 09:08
Hosē Rons mācās jāšanu kopā ar savu partneri Ariadni. Taču aktierim neklājas viegli it īpaši ņemot vēra negatīvo pieredzi "Cuando me enamoro" filmēšanās laikā, kad viņš bija nokritis no zirga.
Поделиться1229.08.2012 16:24
Pēc CME griešanas tūres, kas ietver sevī ar daļēju otrreizēju skatīšanos, man ir radusies neliela cerība, ka Hosē Rons varbūt šeit būs sakarīgs kā LQNPA. Jo ja noliek blakus Matiasu un Gustavo... nu Gustavo jau pēc vīrieša izskatās pat Es vispār skatījos pirmās sērijas un šausmās nesapratu, KĀĀĀ Silvijas varone var iemīlēties TĀDĀ???
Поделиться1330.08.2012 10:37
Redzēs..daudzi faktori var ietekmēt Aktrise, varonis, tas ka šoreiz reāli dabūjis galveno varoni utt...
Поделиться1614.10.2012 13:37
Foršs promo!!