La mujer del Vendaval (Televisa, 2012)
Сообщений 141 страница 160 из 183
Поделиться14302.05.2013 09:07
Pēc trim nedēļām beigsies telenoveles filmēšana. Savukārt pati telenovele beigsies jūnija beigās
Поделиться14505.05.2013 11:35
La mujer del Vendaval svinēja Odiseo Bichir 51. dzimšanas dienu ar torti. Aktieris atzīst, ka tādi uzmanības apliecinājumi izraisa viņā stresu un kautrīgumu, kā arī vēlmi bēgt, taču vienlaicīgi viņš ir ļoti pateicīgs.
Odiseo ir laimīgs par savu darbu un ģimeni. Aktieris atzīst, ka dzīve pret viņu ir bijusi ļoti devīga.
Поделиться14607.05.2013 17:40
Поделиться14709.05.2013 19:52
Поделиться14810.05.2013 09:08
Поделиться14910.05.2013 20:19
Drīz kāda no varonēm telenovelē paliks stāvoklī - paziņoja Hosē Rons
Поделиться15010.05.2013 20:20
Tikai pēc šīs ziņas tā padomāju, un sapratu, ka tā ir, laikam retā telenovelē, kurā vismaz 130 sēriju garumā neviens nav bijis stāvoklī..
Поделиться15218.05.2013 14:26
Поделиться15326.05.2013 01:34
Piektdien beidzās filmēšana 9. forumā. Nākamnedēļ atliek nofilmēt Ariadnes un Hosē ainas.
Поделиться15429.05.2013 22:23
Ariadnes un Hosē filmēšanās oficiāli ir pabeigta
Поделиться15608.06.2013 09:29
Pēdējā sērija būs svētdien, 30. jūnijā
Поделиться15826.06.2013 17:16
Abas sērijas, kurās tika stāstīta patiesība par kaklarotu laikam ir spēcīgākās sērijas telenovelē.
Man ļoti patika, ka jau pirms tam Alessandro bija sapratis, ka viņam pats svarīgākais ir būt ar Marselu. Bet Marselas reakcija gan man nepatika. Viņa sevi parāda kā egoistisku cietēju, pārmetot Alessandro, ka viņš neuzticējās viņai, kamēr pati darīja tieši to pašu. Turklāt viņa ne mirkli necentās ielīst Alessandro ādā. Nepatīk man, ka tagad gan jau tikai pēdējā sērijā viņi abi salabs. Jau tā kā tam vajadzēja notikt, lai skatītāji varētu papriecāties par pāri. Bet ar tādu iznākumu Marsela drīzāk patiešām nav pelnījusi Alessandro. Labāk tad viņš atrastu kādu citu, lai gan tajā pašā laikā viņš tik daudzkārt pierādījis savu mīlestību pret Marselu,ka grūti noticēt, ka viņam varētu rasties jūtas pret kādu citu.
Man ļoti patika, ka šajā telenovelē ir ļoti, ļoti daudz galveno varoņu ainu. Kaut uz 5 min, bet gandrīz katrā sērijā bija.
Bet kas mani visvairāk sarūgtina, ir ka Alba paliks ar Amadeo. Kā tā scenāristi varēja uztaisīt, ja ir redzams, kā viņa saskan ar Kristianu. Man vienmēr likās un liekas, ka viņas īstā mīlestība ir Kristians.. Protams, pēdējā laikā man arī Nurija iepatikās, bet viņai jau arī bija atrasts potenciālais jaunais vīrietis.
Поделиться15926.06.2013 17:44
Abas sērijas, kurās tika stāstīta patiesība par kaklarotu laikam ir spēcīgākās sērijas telenovelē.
Pilnībā piekrītu. Vispār pēc šīs telenoveles man Hosē Rons auga acīs kā aktieris, šī loma viņam bija radīta. Vienmēr viņām tās lomas bija ņuņņīgas, bet beidzot kas tāds, kur viņš sevi tik spēcīgi parādīja. Viņa tēlojums uzzinot patiesību bija vislabākais, vispār tik daudz sāpju uzzinot, ka tavu laimi izposta paša mīļotā māsa.
Bet Marselas reakcija gan man nepatika. Viņa sevi parāda kā egoistisku cietēju, pārmetot Alessandro, ka viņš neuzticējās viņai, kamēr pati darīja tieši to pašu. Turklāt viņa ne mirkli necentās ielīst Alessandro ādā. Nepatīk man, ka tagad gan jau tikai pēdējā sērijā viņi abi salabs. Jau tā kā tam vajadzēja notikt, lai skatītāji varētu papriecāties par pāri. Bet ar tādu iznākumu Marsela drīzāk patiešām nav pelnījusi Alessandro.
Atkal nevaru nepiekrist. Viņai vajadzēja saprast Alesandro, jo pierādījumi bija vienkārši tik acīmredzami, ka bija 100% skaidrs, ka vainīga ir Marsela. Vēl labāk un spēcīgāk būtu, ka uzzinot patiesību būtu spēcīga aina, ka viņi salabst. Tā prasījās kādu apskāvienu pēc patiesības uzzināšanas. Var saprast arī Marselu, Alessandro viņai lika ciest, bet tomēr viņš pierādīja savu mīlestību, jo neskatoties uz to ka ticēja, ka Marsela ir vainīga viņš gribēja būt ar viņu kopā.
Bet kas mani visvairāk sarūgtina, ir ka Alba paliks ar Amadeo. Kā tā scenāristi varēja uztaisīt, ja ir redzams, kā viņa saskan ar Kristianu. Man vienmēr likās un liekas, ka viņas īstā mīlestība ir Kristians..
Albas un Amadeo starpā neredzu dzirksteli, ne pievilkšanos, jūtas. Tas viņai bija ar Kristianu, būtu bijis lieliski, ja abi paliktu kopā.
Protams, pēdējā laikā man arī Nurija iepatikās, bet viņai jau arī bija atrasts potenciālais jaunais vīrietis.
Man arī viņa iepatikās, varēja gan palikt kopā ar to potenciālo vīrieti, viņi saderēja kopā man tā šķiet un tam vīrietim bija manāmas simpātijas pret Nuriju.
Nepatīk man, ka tagad gan jau tikai pēdējā sērijā viņi abi salabs.
Man šķiet, ka tāda mode bija agrākajās telenovlēs, ka visu telenoveli naids un tad pēdējās 10 minūtes salabst un apprecas, tik stulbi. Lai arī šajā telenovelē mēs varējām izbaudīt arī ilgu laiku kad Marsela un Alessandro bija kopā, viens otram uzticējās, darīja visu lai saglabātu attiecības.
Поделиться16026.06.2013 18:06
Pilnībā piekrītu. Vispār pēc šīs telenoveles man Hosē Rons auga acīs kā aktieris, šī loma viņam bija radīta. Vienmēr viņām tās lomas bija ņuņņīgas, bet beidzot kas tāds, kur viņš sevi tik spēcīgi parādīja. Viņa tēlojums uzzinot patiesību bija vislabākais, vispār tik daudz sāpju uzzinot, ka tavu laimi izposta paša mīļotā māsa.
Es biju domājusi par tieši to pašu, kad skatījos šo ainu! Atcerējos, cik ņaudējoši bija viņa varoņi, kad cieta "Cuando me enamoro" vai "La que no podia amar", bet šoreiz Hosē Rons paradīja sevi! Bet viņam arī paveicās ar tādu varoni kā Alessandro - spēcīgs, sakarīgs, ļāva aktierim izpausties.
Var saprast arī Marselu, Alessandro viņai lika ciest, bet tomēr viņš pierādīja savu mīlestību, jo neskatoties uz to ka ticēja, ka Marsela ir vainīga viņš gribēja būt ar viņu kopā.
Jā, es saprotu arī Marselu. Bet viņi abi bija vienlīdz daudz cietuši (tas man šajā pārī patīk, jo brīžiem nebija iespējams nostāties tikai vienā pusē, jo abi vienlaicīgi iekrita lamatās un cieta un uzvedās identiski, daudz ko noklusējot). Alessandro par spīti visam saprata, ka mīlestībā ir svarīgākā, Marsela tieši otrādi - kā lai viņš vēlāk var uzticēties viņai?