Ariadne piedalījās čatā, kurā atbildēja uz fanu jautājumiem
Lielākoties jautājumi bijuši par attiecībām ar Hosē Ronu, par telenoveli un kolēģiem
"Ar visiem man ir labas attiecības. El Flaco es mīlu, dievinu, viņš man ļoti patīk un vienlaicīgi tūkstoškārt ienīdu viņu, jo lika man smieties, kad nevajadzēja. Mišele Renaud, Alba, Magda Karina un mūsu nebeidzamās sarunas. Agustins Arana vienmēr lika smaidīt, viņš ir smieklīgs.""Man ļoti patika "La mujer del Vendaval", es ļoti labi pavadīju laiku, mani bieži kaitināja, jo esmu ļoti raudulīga, es raudāju kā traka ikreiz, kad tuvojās fināls. Pārtraukumos teica:"Liels paldies aktierim Flako Ibaņesam (dons Timoteo), jo šodien beidzas viņa filmēšana" un es atkal sāku raudāt jūtu. Pārējie daudz smējās".
Runājot par Hosē Ronu, Ariadne stāsta, ka viņam patika veikt nedarbus:"Mēs esam ļoti traki. Kungs Hosē Rons noģērba bikses visiem - sākot ar Marko Vinisio,asociēto producentu, un beidzot ar mani."
Kamēr citi filmējās, pārējie traucēja, neļaujot koncentrēties vai runājot ar kļūdām, lai izklaidētos.
Ariadne arī stāstīja par īpašībām, kas viņai patika Marselā:"Viņai ir izaicinoša puse, viņa aizstāv savu ģimeni un ir stipra, bet arī romantiska, maiga. Šobrīd esmu iemīlējusies varonē. Mēs esam duālas - es varu būt priecīga, maiga, bet patiesībā man ir spēcīgs raksturs, es nevaru klusēt, ja man kaut kas nepatīk, lai gan es esmu nedaudz mierīgāka, bet Marsela visu risina ar bisi.
Un beigās aktrise dalījās savās jūtās par finālu:"Esmu ļoti apmierināta, laimīga, realizēta. Jūs tik labi uzņēmāt telenoveli, ka atstājāt man mieru".
La mujer del Vendaval (Televisa, 2012)
Сообщений 161 страница 180 из 183
Поделиться16128.06.2013 12:44
Поделиться16229.06.2013 18:04
Alessandro un Marsela
Поделиться16301.07.2013 10:51
Поделиться16401.07.2013 11:17
Čantala Andere filmējās riskantās ainās
"Man patika Oktavia, viņā ir savādāka ļaundare, oriģināla, ar komēdijas piegaršu, ko reti var redzēt ļaundarē; piepeši bija brīži, kas atstāja uz skatītājiem skumju iespaidu, vēlāk histērijas brīži, gan arī mirkļi, kas lika publikai smieties. Viņa saņēma, ko pelnīja un šī telenovele paliks manī iegravēta", stāsta aktrise.
Pēc tam kad Čantala izlasīja tekstu, nolēma filmēt pēdējo ainu bez dubliera:"Kā jau redzējāt, Oktavia mirst un pirmo reizi es to paveicu pati. Es izmetos no 30m augstuma ar siksnām, lai izskatītos, ka krītu no klints. Pirmo reizi daru kaut ko tik riskantu, taču es tā lūdzu, teicu veidotājiem, lai ļauj man paveikt visu nāves ainu - no sākuma līdz beigām."
Veicot šo ainu aktrise bija izjutusi milzīgu adrenalīna devu:"Patiešām nezinu, kurā brīdī teicu producentei, lai ļauj man to darīt. Nekad nebiju lēkusi ar siksnu un man sagribējās to izdarīt. Nebiju iedomājusies, cik sarežģīti un smagi tas ir. Vadi dedzina un veste ir ļoti cieši savilkta, lai noturētu aktiera svaru."
Tagad aktrise meklē jaunu projektu un droši vien drīz viņu meksikāņi redzēs teātra izrādē.
Поделиться16501.07.2013 11:31
Stiepa, stiepa visu un tagad pēdējā sērijā viss notika tik ātri!
Vispār man patika Marselas nolaupīšanas un izglābšanas aina. Nebija visa šī pierastā, kad ļaundare vairākas stundas tēmē uz varoņiem un kamēr visu izrunās.. šeit viss ļoti ātri - gribēja nogalināt un bez liekiem vārdiem ķērās pie darbības. Nedaudz katināja, ka Marsela visu laiku kliedza, lai Alessandro palīdz viņai. Bet viņa taču zināja, ka viņš darīja ko varēja. Bet no otras puses - kurš tādā panikas brīdī vispār spēj domāt.
Man sākumā likās, ka zirgs nospārdīs Oktaviju, bet rezultātā interesantāk notika.
Mani pārsteidza Marijas Lauras fināls. Man vispār likās, ka viņš mirs seriāla vidū vai ka viņas fināls būs nāve. Bet prostitūcija patiesībā ir rets sods ļaunajiem varoņiem.
Es gaidīju, ka kaut kāda veidā Nisa vēl satiksies ar Alessandro un Marselu. Tomēr Alessandro pēdējie vārdi Nisai pirms dažām sērijām bija ļoti bargi.
Un kā jau bija gaidāms Emiliano satika jaunu mīlestību.
Bet beigas ļoti skaistas. Vienkārši vairākas minūtes pēc kārtas rādīja tik daudzas un dažādas Marselas un Alessandro ainas. Viņi teica tik jaukus pārdomu vārdus. Un aahh..man tāds prieks bija ieraudzīt viņu bērnus! Jau sen to gaidīju.
Man ļoti viņu pietrūks. Šis pāris kļuvis ļoti mīļš. Man ļoti patika viņu stāsts. Viss likās sakarīgi, intrigas pamatotas un saprotams, kādēļ galvenie varoņi tajās iekrita. Protams abu galvenā problēma bija lepnie, spēcīgie raksturi, kas neļāva izrunāt tās šaubas uzreiz, bet arī tas ir pieņemami. Alessandro vispār ir malacis! Viens no labākajiem galvenajiem vīriešu varoņiem!
Man visvairāk šajā pārī patika tas, ka es ticēju viņiem. Ne tādēļ, ka viņi teica, ka mīl un tādēļ to zināja skatītāji, bet tādēļ, ka to varēja redzēt un just viņu sejā un rīcībā.
Un beidzot arī Hosē Ronā esmu atklājusi labu aktieri.
Paldies "La mujer del Vendaval"!!
Поделиться16601.07.2013 12:43
Ehh...
Ahh
Поделиться16701.07.2013 12:53
Поделиться16801.07.2013 21:19
Stiepa, stiepa visu un tagad pēdējā sērijā viss notika tik ātri!
Vispār man patika Marselas nolaupīšanas un izglābšanas aina. Nebija visa šī pierastā, kad ļaundare vairākas stundas tēmē uz varoņiem un kamēr visu izrunās.. šeit viss ļoti ātri - gribēja nogalināt un bez liekiem vārdiem ķērās pie darbības. Nedaudz katināja, ka Marsela visu laiku kliedza, lai Alessandro palīdz viņai. Bet viņa taču zināja, ka viņš darīja ko varēja. Bet no otras puses - kurš tādā panikas brīdī vispār spēj domāt.
Man sākumā likās, ka zirgs nospārdīs Oktaviju, bet rezultātā interesantāk notika.
Mani pārsteidza Marijas Lauras fināls. Man vispār likās, ka viņš mirs seriāla vidū vai ka viņas fināls būs nāve. Bet prostitūcija patiesībā ir rets sods ļaunajiem varoņiem.
Es gaidīju, ka kaut kāda veidā Nisa vēl satiksies ar Alessandro un Marselu. Tomēr Alessandro pēdējie vārdi Nisai pirms dažām sērijām bija ļoti bargi.
Un kā jau bija gaidāms Emiliano satika jaunu mīlestību.Bet beigas ļoti skaistas. Vienkārši vairākas minūtes pēc kārtas rādīja tik daudzas un dažādas Marselas un Alessandro ainas. Viņi teica tik jaukus pārdomu vārdus. Un aahh..man tāds prieks bija ieraudzīt viņu bērnus! Jau sen to gaidīju.
Man ļoti viņu pietrūks. Šis pāris kļuvis ļoti mīļš. Man ļoti patika viņu stāsts. Viss likās sakarīgi, intrigas pamatotas un saprotams, kādēļ galvenie varoņi tajās iekrita. Protams abu galvenā problēma bija lepnie, spēcīgie raksturi, kas neļāva izrunāt tās šaubas uzreiz, bet arī tas ir pieņemami. Alessandro vispār ir malacis! Viens no labākajiem galvenajiem vīriešu varoņiem!
Man visvairāk šajā pārī patika tas, ka es ticēju viņiem. Ne tādēļ, ka viņi teica, ka mīl un tādēļ to zināja skatītāji, bet tādēļ, ka to varēja redzēt un just viņu sejā un rīcībā.
Un beidzot arī Hosē Ronā esmu atklājusi labu aktieri.
Paldies "La mujer del Vendaval"!!
Ir tā, ka pilnībā piekrītu visam ko uzrakstīji. Bija skaits seriāls, ar skaistiem skatiem un ainām, skaistu dziesmu.
Kamillo beigās saņēma tieši to pašu ko bija nodarījis Marselai. Bet patiesība ir tāda, ka domāju visbargākais sods tika Marijai Laurai. Oktaviju un Severo nebija tāds liktenis kā Marijai Laurai viņi nomira, tas bija viens mirklis un viss bez ciešānām, bet Mariju Lauru sagaida drausmas.
Поделиться16905.07.2013 16:48
Karstās ainas telenoveles beigās esot bijusi Ariadnes ideja. Sākumā producente un Marko nobijās, taču arī nolēma riskēt. Ariadne un Hosē atzīšt, ka tas nebija viegli, jo dažos brīžos abi bijuši pilnīgi kaili.
ARIADNE DÍAZ QUISO DESNUDARSE CON JOSÉ RON EN TELEVISIÓN
Resulta que la bella actriz Ariadne Díaz tiene unas ideas bastante atrevidas porque las escenas del final de La mujer del Vendaval, donde se le ve bastante candente entre con José Ron, fueron idea suya.
La actriz reconoció que, además de que ella propuso hacer dichas escenas, le dieron un poco de miedo pero que quedó satisfecha con el resultado.
"La verdad es que teníamos miedo de hacerlas, realmente a mí me gustaba mucho la entrada de esta novela Te sigo amando, donde se manejaba un desnudo completo. Sin embargo, eran escenas muy bonitas y yo en algún momento se lo propuse a Marco Vinicio y a Mapat, se asustaron un poco pero nos dijeron ustedes háganlo y en el peor de los casos no sale", recordó.
Dijo que fueron escenas bastante complicadas porque hubo momentos en los que tanto ella como José Ron estaban completamente desnudos.
Así que destacó el profesionalismo de Marco Vinicio y dos chicos que estuvieron en monitor y cámara, respectivamente, pues sin eso hubiera sido mucho más difícil la realización del desnudo.
Por último, mencionó que el final le gusto mucho, porque no terminó con una gran boda: "Entonces un poquito de esto hasta coincide con mi forma de creer que realmente la boda mucha gente lo sueña como la culminación máxima del amor y a mí no me lo parece", concluyó.
Поделиться17005.07.2013 19:57
Ariadne un Hosē atzīšt, ka tas nebija viegli, jo dažos brīžos abi bijuši pilnīgi kaili.
Ehh nu viņiem gan tas nebija viegli - šīs ainas nekad nav vieglas, jo cilvēks ir pilnīgi kails, bet viņam apkārt bars ar filmēšanas grupu. Bet viņiem jau vēl tā lieta, ka ir kopā reālajā dzīvē, mīl viens otru un ko tur pieticīgi runāt, realitātē - iekāro jau arī viens otru.
Поделиться17114.10.2013 22:50
Čau! Nezinu, vai Jūs mani atceraties. Es te pēdējo reizi biju ļoti, ļoti sen... bet biju +/- aktīva. )) Gribēju pateikt, ka pēdējos 3 gadus telenoveles skatījos mazāk... vairāk skatījos amerikāņu seriālus. Tomēr, no telenovelēm paspēju noskatīties Amores Verdaderos (ap 140 sērijām) un Corazon Valiente (40 sērijas). Šonedēļ pabeidzu skatīties La Mujer de Vendaval. Kā minēja Angel, man arī ļoti patīk seriāli par precībām (1. un mīļākais tāds bija Katalīna un Sebastjans). Tomēr, šīs seriāls man likās īpašs. Tāda ķīmija pārī, Jose Rons arī ļoti iepaticies (tā ir vienīgā telenovele, ko es ar viņu redzēju, tāpēc viņš man asociējas ar smukuli Alesandro, kaislīgu un ar raksturiņu), kā arī tā lielā mīlestība un tieši no vīrieša puses. Pārsvarā seriālos sievietes daudz cieš, vīrieši viņas krāpj, un pusi no seriāla varoņi pavada šķirti, satiekoties ar citiem. Te galvenais pāris visu seriālu ir bijis +/- kopā, kas man ļoti patika. Arī patika parējie varoņi, Chantale Andrea te bija debešķīga! Parējie varoņi arī diezgan smieklīgi - Marija Laura, Don Timoteo, Nisa ar saviem Kučīīī&Kamilo utt. )) Prieks, ka arī kāds no Latvijas ir skatījies šo seriālu! ))
Поделиться17214.10.2013 23:12
Sveika, Rubi!! Atceros gan tevi un biju ik pa brīdim iedomājusies Cik jauki, ka parādījies!!! Un prieks, ka arī noskatījies šo telenoveli un ka šis pāris tev arī iepatikās, kā mums!!
Tāda ķīmija pārī, Jose Rons arī ļoti iepaticies (tā ir vienīgā telenovele, ko es ar viņu redzēju, tāpēc viņš man asociējas ar smukuli Alesandro, kaislīgu un ar raksturiņu
Jauki, ka tev tā pirmā telenovele ar viņu uzreiz labs iespaids Pārējās telenoveles, kurās viņš ir (Cuando me enamoro, La que no podia amar) kā telenoveles ir ļoti foršas, bet varoņi gan viņam ne pārāk..
Поделиться17314.10.2013 23:28
Čau! Esmu ļoti priecīga, ka Tu mani atceries! ļoti patīkami! )) Es arī par Jums visām daudz domāju pēdējā laikā, čekoju šo lapu reizēm. bet kaut kā neuzdrošinājos rakstīt...
Jose Rona varonī es praktiski iemīlejos - smuks, kaislīgs, gudrs, impulsīvs... nu tāds īsts vīrietis. )) Marsela arī ļoti jauka, vismaz mani nekaitināja... tikai beigās nepatika, ka Alessandro viņai bija gatavs piedot visu, pat krāpšanos... a viņa viegli padevās. Tomēr beigās bija ļoti smukas! Arī ļoti patika dziesma Como Estar sin ti. ))
Gribēju pajautāt, tā kā Tu vairāk seko seriāliem... vai ir kaut kādi līdzīgi seriāli pēc sižeta? Man tie Telemundo, no tā, ko es čekoju, sāka mazāk patikt. Parāk sarežģītās tās līnijas, visur ļoti daudz slepkavību... a gribas romantiku! ))
Vēl aizmirsu pateikt, ka noskatījos visu El Rostro de Analia, bet dēļ Kamilas un Kristobāla pāra.
Поделиться17414.10.2013 23:44
Gribēju pajautāt, tā kā Tu vairāk seko seriāliem... vai ir kaut kādi līdzīgi seriāli pēc sižeta?
Tāds tieši par galvenajiem varoņiem, kas ir spiesti apprecēties... No pēdējiem gadiem ar tādu sižetu prātā nāk "La que no podia amar", kuru pieminēju... Šī ir neparasta telenovele tieši galvenā trijstūra dēļ. Bet to laikam nevar nosaukt par rozīgi romantisko telenoveli. Diezgan nopietnu iespaidu rada.
Bet ja gribas kaut ko tiešām ļoti romantisku, sirsnīgu, skaistu un smieklīgu, tad Porque el amor manda. Šī telenovele ir kā pasaka.
Šīs pēdējos gados spilgtākās noveles no Televisas, ja gribas daudz ainu ar galveno pāri. Cuando me enamoro laikam esi kaut cik skatījusies. Amor bravio arī pie tā pieskaitāms.
Поделиться17514.10.2013 23:54
Es tieši vakar izčekoju tās 2 telenoveles (ar Kolungu un Jose Ronu). Tomēr telenovelē ar Jose Ronu man nepatīk Jorge Salinas... jau ļoooti sen... a ar Kolungu tas droši vien sakšu skatīties.
Ar Silviju arī gribētu kaut ko noskatīties... Cuando me enamoro pēc sižeta ir tuvāks, jo patika El Juramento... bet Amor Bravio vairāk patīk galvenais varonis. Kura ir labāka?
Es vēl internetā atradu Hombre tenias que ser, izskatās laba, jo man patīk arī ofisa telenoveles. Neskatījies tādu?
Поделиться17614.10.2013 23:59
Tomēr telenovelē ar Jose Ronu man nepatīk Jorge Salinas...
Žēl ka tā. Man grūti saprast, kā viņš var nepatikt, bet visādi jau gadās.
Man tuvāka ir Cuando me enamoro. Tik tiešām Amor bravio izskatīgāks galvenais varonis. Un abās telenovelēs Silvijai ar partneriem ir ļoti laba ķīmija. Bet kaut kā Amor bravio otrajā pusē galvenais varonis sāka sliktāk tēlot. Bet vispār tieši sižeta ziņā grūti saprast, kura labāka..Katrai savi plusi un mīnusi.
Nē, neskatos hombre tenias que ser.. Man nepatīk galvenais varonis. No Aztecas man pēdējos gados tiešām ir patikusi tikai Amor cautivo
P.S. Nevaru, protams, nepajautāt - esi redzējusi Sortilegio?
Поделиться17715.10.2013 14:18
Rubi, ja vien Tevi interesētu telenovele, kurā ar romantiku mazāk, bet ir daudz action, tad iesaku no Telemundo La Patrona, tā ir pēdējo gadu viena no visneparedzamākajām telenovelēm sižeta ziņā, tiešām aizraujoša un aizkustinoša, varoņiem var dzīvot līdzi.
Ja salīdzina Cuando me enamoro un Amor Bravio, tad domāju, ka labāk skaties Cuando me enamoro, Amor Bravio īpaši pēdējās sērijās notika Zāģim līdzīgi pavērsieni, kas tiešām šokē.
Vēl varu ieteikt Quien eres Tu, interesanta, sižetiski rīmeiks Krāpniecei, bet ar lielām izmaiņām, tā ir telenovele, kur galvenie varoņi nav klasiski pareizie tēli, bet ar saviem skeletiem skapī. Un Rosa diamante, kas ir pēc La Perle negra sižeta, arī patīkama telenovele. Protams iesaku arī La que nopodia amar, un Porque el amor manda - tā tiešām ir viena no pēdējo adu pasakainākajām telenovelēm, un ja taisnība ko raksta tad Kolunga realitātē ir sagājis kopā ar galveno varoni. Pa šiem gadiem ir bijis tik daudz telenoveļu, ka pat nevaru atcerēties ko ieteikt vēl. Drīzāk jautā telenoveles nosaukumu un es pateikšu vai esmu redzējusi un vai patika. No azteca man ļoti patika Amor cautivo un arī Vivir a destiempo bija laba. Hombre tenias que ser man nepatīk. Ak, ak jā un vēl jau Por ella soy Eva, vēl viena no retajām telenovelēm, kur sērijas netiek tītas uz priekšu, bet vēlme redzēt visu sēriju. Un aNgeL pieminētais Sortilegio, ja nav redzēts iesaku skatīties, tur Viljams ir izcils un, protams, smaidīga un pozītīva Žaklīna. Man gan šķiet Tev tagad vispār vairs nebūs brīvā laika
Un man ir milzīgs prieks, ka esi šeit atgriezusies rubi, domāju, ka ne tikai es, bet arī paŗējās kas šeit vēl ir aktīvas arī ik pa laikam par Tevi atceras. Arī man bija laika periods kad nebiju aktīva un neskatījos telenoveles, bet tomēr atsāku un atgriezos šeit. Tagad es pārsvarā diskutēju par tēmām ar Enģelīti, bet forši, ka tagad šeit būsi arī Tu, atceros sen agrāk arī mēs apsriedāmies par daudzām tēmām, bija forši.
Поделиться17815.10.2013 19:33
Vēl varu ieteikt Quien eres Tu, interesanta, sižetiski rīmeiks Krāpniecei, bet ar lielām izmaiņām, tā ir telenovele, kur galvenie varoņi nav klasiski pareizie tēli, bet ar saviem skeletiem skapī.
Tu visu esi redzējusi? Jo cik zinu, tā arī nebija atrisināta problēma ar sērijām. Tas kanāls, kurš rādīja, izlaida lielu daļu sēriju no telenoveles otrās puses, daudz ko izgrieza.
Поделиться17915.10.2013 20:33
Tu visu esi redzējusi? Jo cik zinu, tā arī nebija atrisināta problēma ar sērijām. Tas kanāls, kurš rādīja, izlaida lielu daļu sēriju no telenoveles otrās puses, daudz ko izgrieza.
Подпись автора
Pilnīgi visu nē, jo bija problēmas ar sērijām.
Поделиться18015.10.2013 21:35
P.S. Nevaru, protams, nepajautāt - esi redzējusi Sortilegio?
Jā, protams! Žaklīna man ļoti iepatikās telenovelē Rubi A Viljams vispār ir viens no smukākajiem/atlētiskajiem aktieriem! )) Šo telenoveli, man liekas, es skatījos vēl kopā ar Jums... vismaz tur es sekoju katrai sērijai, un gaidīju jaunās. Noskatījos visu. )) Dievinu arī Il Divo, biju viņu koncertā LV, starpcitu (Jūs, meitenes, droši vien, arī?) un arī šogad Jaunajā Vilnī viņus redzēju. ))
Mmaarriiaa, čau! Es Tevi arī ļoti labi atceros, Tu te biji vienā no aktīvākajām meitenēm. Tagad sapratu, cik man pietrūka to telenoveļu laika. )) Es toreiz vēl dzīvoju D-pilī, tāpēc nevarēju tikt ne uz vienu tikšanos ar Jums. A tad aizbraucu uz Rīgu mācīties, un laika telenovelēm (vismaz aktīvi skatīties kā agrāk) vairāk nebija... Tagad augstskolu pabeidzu, un laiks ir beidzot parādījies!
Es tgd tāpēc daudz ko skatīšos. )) Tas Hombre tenias que ser ir ļoti viegls pagaidām (pirmās 4 sērijas). Tāpēc domāju, ka sērijas 20 noskatīšos, bet ne visu. Man vispār nepatīk, kad ir ļoooti sarežģīts sižets, kā piem, La Tormenta un Zorro. Abas telenoveles dievināju (īpaši sākumu), bet tad tas sižets abās bija murgains, un tas manās acīs ļoti sabojāja abas telenoveles.
Tātad, skatos Cuando me enamoro un ar Kolungu. Bet sākšu weekendā tikai.. ((
La Mujer de Vendaval man kaut kā ļoti pietrūkst, es gribētu, lai to vēl nedaudz pagarinātu. Par sērijām 50 Tā kā nepaspēja man apnikt.
Es vēl, starpcitu, skatījos Vuelveme a querer! Pirmās 40 sērijas bija perfektas līdz brīdim, kad galvenais varonis sāka domāt, ka Mariana ir viņa māsa. Tad jau seriāls palika neinteresants. Diemžēl... bet tēma atkal par precībām. ))