aNgeL написал(а):Un man liekas, ka šis ir galvenais varonis, kurš reāli iemīlēsies Marikursā, kad viņa jau būs augstas sabiedrības dāma, un tāda tipa mīlestība, kas rodas no ārējā, man arī neliekas piederīgi telenoveļu galvenajam pārim..
Tieši tas man arī šeit nepatika, ka galvenais varonis tikai izmanto Marikrusu. Tieši tas man nepatika Marimarā, bet, ja atmiņa mani neviļ, tad būs tā, ka mīlēja viņš viņu jau no sākuma, tikai pats to nesaprata, bet protams ārējais izskats ir tas, kas viņu apžilbinās, bet varbūt tas, ka saskatīs līdzību ar savu sievu un tas liks viņam iemīlēties sabiedrības dāmā.
aNgeL написал(а):Man tāpat Lai gan šeit viņa tēls man ļoti atgādina viņa varoni no Amor bravio. Tiešī pēc izskata, tēlošanas..
Ir arī kaut kas tieši izskatā un tēlošanā no Leopardo telenovelē Cuidado con el angel. Bet jā viņš man vienmēr sirdī mīļš ar Privilegio de amar, tā telenovele jau no bērnības sirdij ļoti tuva
aNgeL написал(а):Marikrusa ir tāda it kā būtu bērns.. Kaut kā neiet man ar galveno varoņu standartu - viņa saņem tos produktus no Oktavio, grib jaunas kleitas, kurpes utt. bet strādāt negrib. Uzreiz par visu sūdzas Oktavio, mēģina viņā žēlastību izraisīt.
Viņa tiešām ir kā bērns. Bet te ir tā, ka abi neiet kopā kā galvenais varoņu tēls.
aNgeL написал(а):Bet no otras puses man ir interesanti paskatīties uz Anu Brendu šajā lomā, jo tā atšķiras no Mauras un Anas Paulas.
Šis tēls ir pilnīgi atšķirīgs no iepriekšējiem, krasi atšķirīgs, viņai ir jātēlo tād adumiķīte, no sākuma man likās dīvaini, bet tagad skatos viņai nemaz tik slikti nesanāk. Bet salīdzinot ar Talijas Marimaru, tad Marikrusa vairāk atgādina bērnu.
Bet cik saprotu šajā telenovelē ir sižets atšķirīgs no Marimaras, kaut arī Marimaru slikti atceros, gaidu to laiku kad Marikrusa satiksies ar savu tēvu, ko tēlos Sesars Evora.