TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La tempestad/Kaislību jūra (Televisa, 2013)

La tempestad/Kaislību jūra (Televisa, 2013)

Сообщений 181 страница 200 из 564

181

0

182

0

183

Man patīk Danielas Romo promo!

0

184

Sesars Evora pagaidām promo atgādina savu Amor Bravio varoni..cerams sērijās būs redzama atšķirība.

0

185

Nu jāā!Pietam Sesars Evora bija redzamas arī Corazon Indomable,viņa seja parādās gandrīz katrā jaunā telenovelē!Man patīk ja ar aktieriem variē,patīk tedzēt jaunas sejas,nevis visu laiku vienus un tos pašus!
Jo piemēram TELEMUNDO telenovelēs,tik ļoti bieži atkārtojas aktieri,jo īpaši Maritza Rodriguez un Sonya Smith!

0

186

Rosa Diamante *** написал(а):

Jo piemēram TELEMUNDO telenovelēs,tik ļoti bieži atkārtojas aktieri,jo īpaši Maritza Rodriguez un Sonya Smith!

Gabriels Porrass arī :D

0

187

mmaarriiaa написал(а):

Gabriels Porrass arī

Pilnīgi pareizi!Viņi tik bieži atkārtojas,ka cilvēkiem jau apnīk!

0

188

Rosa Diamante *** написал(а):

Nu jāā!Pietam Sesars Evora bija redzamas arī Corazon Indomable,viņa seja parādās gandrīz katrā jaunā telenovelē!Man patīk ja ar aktieriem variē,patīk tedzēt jaunas sejas,nevis visu laiku vienus un tos pašus!

Ja salīdzina Amor bravio un Corazon indomable tad abās Sezaram bija krasi atšķirīgi tēli gan vizuāli, gan varoņa ziņā - vienā ļoti gādīgs un labestīgs( un viņš tik labi notēloja slimu cilvēku, ka man pat palika bail, ka Sezars pats ar kaut ko ir sasirdzis), bet otrā aukstasinīgs. Vienīgi La tempestad pārāk atgādina Amor bravio tēlu, tas ne visai, bet nevaru būt objektīva jo man Sezars ir viens no mīļākajiem aktieriem, man prieks viņu daudz kur redzēt, viņš daudz kur uzņemas, ļoti daudzās telenovelēs, bet daudzās viņš ir bijis tikai dažas sērijas un to nevar pielīdzināt tam, ja uzņemas visu telenoveli.

0

189

mmaarriiaa написал(а):

un viņš tik labi notēloja slimu cilvēku, ka man pat palika bail, ka Sezars pats ar kaut ko ir sasirdzis

Jā, man tieši tādas pašas sajūtas bija..bet tad atcerējos neseno Dionīsio un domāju, ka nē pa tik īsu laiku nevarēja tik slikti viņam palikt ar veselību.
Man arī pavisam netraucē, ka Sesars ir kaut vai katrā nākamajā jaunajā telenovelē.. Vienkārši gribas, lai viņa jaunais ļaundaris atšķirtos no Dionisio.

0

190

http://4put.ru/pictures/max/608/1869337.jpghttp://4put.ru/pictures/max/608/1869339.jpg

0

191

http://s3.uploads.ru/t/zkL5N.png

0

192

http://1.bp.blogspot.com/-jfl_7UR9Tqg/UYqAAMnGcRI/AAAAAAAAm9g/QyPszH0DCd4/s200/la+tempestad+tema+musical.PNG

0

193

Jūtos nedaudz vīlusies..Jo es gaidīju, ka būs jauna dziesma, nevis izmantos jau sen zināmu, bet tikai ar citiem dziedātājiem.

0

194

Vispār dziesma ir ļoti skaista, man ļoti patīk Alehandro balss, kā viņš to ir iedziedājis, vienīgais man Agilera tur neiederas.

0

195

Man arī šī dziesma ļoti patīk, un tā man patīk ar pavisam cita izpildītāja balsi, tādēļ ja salīdzina, tad šīs telenoveles izpildītāji manās ausīs zaudē.

0

196

aNgeL написал(а):

un tā man patīk ar pavisam cita izpildītāja balsi, tādēļ ja salīdzina, tad šīs telenoveles izpildītāji manās ausīs zaudē.

kura izpildītāja?

0

197

David Bustamante  :love:  Viņš vispār ir viens no maniem mīļākajiem dziedātājiem..tā ka loģiski, ka viņa versijā šī dziesma man patīk labāk.

0

198

aNgeL написал(а):

David Bustamante  :love:  Viņš vispār ir viens no maniem mīļākajiem dziedātājiem..tā ka loģiski, ka viņa versijā šī dziesma man patīk labāk.

Tikko noklausījosar Davidu, tik burvīgi viņš izpilda, noklausījos visu dziesmu.
Ar Alehandro Fernandesu noklausījos tikai viņa daļu, jo Agileras daļa man nepatika, viņa man pavisam tur nepatīk.
Ja salīdzina abas, man labāk patīk Davida, jo otrajā man galīgi nepatīk Agilera. Bet salīdzināt Davidu un Alehandro īsti nevaru, abi izpilda savā stilā un abi man patīk. Bet ir manām mīļākajām dziesmām pievienojusies vēl viena :) Un klausīšos to ar Davidu, jo tur nedzied Agilera :D
Bet liekas tiešām tizli, ka nevarēja izdomāt citu dziesmu, kas ir oriģināla, šo kā izrādās ir iedziedājuši ļoti daudzi, bet kāpēc vajadzēja Agileru tur ielikt - laikam vien atbilde - Mehija un viņa idejas.

0

199

mmaarriiaa написал(а):

Tikko noklausījosar Davidu, tik burvīgi viņš izpilda, noklausījos visu dziesmu.

Kad pirmo reizi noklausījos šo dziesmu ar Agileru, uzreiz padomāju, ka ļoti pazīstama dziesma, bet nekā nevarēju atcerēties no kurienes. Pat sāku domāt, ka varbūt kādā citā telenovelē bija.. Bet pēc tam atradu youtubē, ka Dāvida dēļ.
Kā starp dziedātājiem starp Dāvidu un Alehandro grūti izvēlēties, bet tā kā man Dāvids fiziski liekas simpātiskāks un jaunāks, tad patīkamāk klausīties dziesmas vārdus no viņa :D

Man liekas, ka Agilera izvēlēta, jo viņa ir ļoti liela slavenība. Tas uzreiz piesaista cilvēkus. Turklāt daudzi komentē, ka viņiem ļoti patīk, ka Kristīna dzied.

0

200

aNgeL написал(а):

Man liekas, ka Agilera izvēlēta, jo viņa ir ļoti liela slavenība. Tas uzreiz piesaista cilvēkus. Turklāt daudzi komentē, ka viņiem ļoti patīk, ka Kristīna dzied.

Man kaut kā liekas, ka Agilera bija stilīga, kad mēs mācījāmies 4.klasē :D Bet tagad uz savas vecās slavas kaut ko cenšas iegūt, vienīgie raksti, ko par viņu pēdējā laikā ļoti daudz redzu ir saistīti ar viņas svaru.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La tempestad/Kaislību jūra (Televisa, 2013)