La tempestad/Kaislību jūra (Televisa, 2013)
Сообщений 181 страница 200 из 564
Поделиться18306.05.2013 10:44
Man patīk Danielas Romo promo!
Поделиться18406.05.2013 11:13
Sesars Evora pagaidām promo atgādina savu Amor Bravio varoni..cerams sērijās būs redzama atšķirība.
Поделиться18506.05.2013 11:59
Nu jāā!Pietam Sesars Evora bija redzamas arī Corazon Indomable,viņa seja parādās gandrīz katrā jaunā telenovelē!Man patīk ja ar aktieriem variē,patīk tedzēt jaunas sejas,nevis visu laiku vienus un tos pašus!
Jo piemēram TELEMUNDO telenovelēs,tik ļoti bieži atkārtojas aktieri,jo īpaši Maritza Rodriguez un Sonya Smith!
Поделиться18606.05.2013 14:13
Jo piemēram TELEMUNDO telenovelēs,tik ļoti bieži atkārtojas aktieri,jo īpaši Maritza Rodriguez un Sonya Smith!
Gabriels Porrass arī
Поделиться18706.05.2013 16:21
Gabriels Porrass arī
Pilnīgi pareizi!Viņi tik bieži atkārtojas,ka cilvēkiem jau apnīk!
Поделиться18806.05.2013 17:45
Nu jāā!Pietam Sesars Evora bija redzamas arī Corazon Indomable,viņa seja parādās gandrīz katrā jaunā telenovelē!Man patīk ja ar aktieriem variē,patīk tedzēt jaunas sejas,nevis visu laiku vienus un tos pašus!
Ja salīdzina Amor bravio un Corazon indomable tad abās Sezaram bija krasi atšķirīgi tēli gan vizuāli, gan varoņa ziņā - vienā ļoti gādīgs un labestīgs( un viņš tik labi notēloja slimu cilvēku, ka man pat palika bail, ka Sezars pats ar kaut ko ir sasirdzis), bet otrā aukstasinīgs. Vienīgi La tempestad pārāk atgādina Amor bravio tēlu, tas ne visai, bet nevaru būt objektīva jo man Sezars ir viens no mīļākajiem aktieriem, man prieks viņu daudz kur redzēt, viņš daudz kur uzņemas, ļoti daudzās telenovelēs, bet daudzās viņš ir bijis tikai dažas sērijas un to nevar pielīdzināt tam, ja uzņemas visu telenoveli.
Поделиться18906.05.2013 18:50
un viņš tik labi notēloja slimu cilvēku, ka man pat palika bail, ka Sezars pats ar kaut ko ir sasirdzis
Jā, man tieši tādas pašas sajūtas bija..bet tad atcerējos neseno Dionīsio un domāju, ka nē pa tik īsu laiku nevarēja tik slikti viņam palikt ar veselību.
Man arī pavisam netraucē, ka Sesars ir kaut vai katrā nākamajā jaunajā telenovelē.. Vienkārši gribas, lai viņa jaunais ļaundaris atšķirtos no Dionisio.
Поделиться19308.05.2013 17:50
Jūtos nedaudz vīlusies..Jo es gaidīju, ka būs jauna dziesma, nevis izmantos jau sen zināmu, bet tikai ar citiem dziedātājiem.
Поделиться19408.05.2013 18:08
Vispār dziesma ir ļoti skaista, man ļoti patīk Alehandro balss, kā viņš to ir iedziedājis, vienīgais man Agilera tur neiederas.
Поделиться19508.05.2013 18:11
Man arī šī dziesma ļoti patīk, un tā man patīk ar pavisam cita izpildītāja balsi, tādēļ ja salīdzina, tad šīs telenoveles izpildītāji manās ausīs zaudē.
Поделиться19608.05.2013 18:35
un tā man patīk ar pavisam cita izpildītāja balsi, tādēļ ja salīdzina, tad šīs telenoveles izpildītāji manās ausīs zaudē.
kura izpildītāja?
Поделиться19708.05.2013 18:59
David Bustamante Viņš vispār ir viens no maniem mīļākajiem dziedātājiem..tā ka loģiski, ka viņa versijā šī dziesma man patīk labāk.
Поделиться19808.05.2013 19:17
David Bustamante Viņš vispār ir viens no maniem mīļākajiem dziedātājiem..tā ka loģiski, ka viņa versijā šī dziesma man patīk labāk.
Tikko noklausījosar Davidu, tik burvīgi viņš izpilda, noklausījos visu dziesmu.
Ar Alehandro Fernandesu noklausījos tikai viņa daļu, jo Agileras daļa man nepatika, viņa man pavisam tur nepatīk.
Ja salīdzina abas, man labāk patīk Davida, jo otrajā man galīgi nepatīk Agilera. Bet salīdzināt Davidu un Alehandro īsti nevaru, abi izpilda savā stilā un abi man patīk. Bet ir manām mīļākajām dziesmām pievienojusies vēl viena Un klausīšos to ar Davidu, jo tur nedzied Agilera
Bet liekas tiešām tizli, ka nevarēja izdomāt citu dziesmu, kas ir oriģināla, šo kā izrādās ir iedziedājuši ļoti daudzi, bet kāpēc vajadzēja Agileru tur ielikt - laikam vien atbilde - Mehija un viņa idejas.
Поделиться19908.05.2013 19:37
Tikko noklausījosar Davidu, tik burvīgi viņš izpilda, noklausījos visu dziesmu.
Kad pirmo reizi noklausījos šo dziesmu ar Agileru, uzreiz padomāju, ka ļoti pazīstama dziesma, bet nekā nevarēju atcerēties no kurienes. Pat sāku domāt, ka varbūt kādā citā telenovelē bija.. Bet pēc tam atradu youtubē, ka Dāvida dēļ.
Kā starp dziedātājiem starp Dāvidu un Alehandro grūti izvēlēties, bet tā kā man Dāvids fiziski liekas simpātiskāks un jaunāks, tad patīkamāk klausīties dziesmas vārdus no viņa
Man liekas, ka Agilera izvēlēta, jo viņa ir ļoti liela slavenība. Tas uzreiz piesaista cilvēkus. Turklāt daudzi komentē, ka viņiem ļoti patīk, ka Kristīna dzied.
Поделиться20008.05.2013 20:05
Man liekas, ka Agilera izvēlēta, jo viņa ir ļoti liela slavenība. Tas uzreiz piesaista cilvēkus. Turklāt daudzi komentē, ka viņiem ļoti patīk, ka Kristīna dzied.
Man kaut kā liekas, ka Agilera bija stilīga, kad mēs mācījāmies 4.klasē Bet tagad uz savas vecās slavas kaut ko cenšas iegūt, vienīgie raksti, ko par viņu pēdējā laikā ļoti daudz redzu ir saistīti ar viņas svaru.