Bet ši taču ir pilnīgi jauna dziesma!
La tempestad/Kaislību jūra (Televisa, 2013)
Сообщений 221 страница 240 из 564
Поделиться22212.05.2013 12:52
Bet ši taču ir pilnīgi jauna dziesma!
Nē, dziesma nav jauna. Tikai Alehandro kopā ar Kristīnu to dzied pirmo reizi. Bet pirms viņiem ļoti daudzi citi dziedātāji to ir dziedājuši.
Поделиться22312.05.2013 14:36
Nē, dziesma nav jauna. Tikai Alehandro kopā ar Kristīnu to dzied pirmo reizi. Bet pirms viņiem ļoti daudzi citi dziedātāji to ir dziedājuši.
nu skaidrs,bet priekš manis šī dziesma ir jaunums!
ar nepacietību gaidu pirmo La tempestad sēriju!
Поделиться22413.05.2013 17:31
Promo
Поделиться22613.05.2013 23:38
Prezentācijas kopsavilkums
Поделиться22814.05.2013 12:40
1.sērija
Diemžēl mani ieintriģēja. Labāk būtu bijis otrādi, jo šobrīd nav laika ko atlicināt šai telenovelei. Dažos brīžos vēl Himenas tēlojums man likās ok, bet kopumā var redzēt, ka viņai nav pieredzes aktiermāksā,protams, ko var gribēt no cilvēka, kam tā ir vispār pirmā tāda īsta saskarsme ar aktiermākslu, bet kopumā Himena tāda vāja, nav dzimusi aktrise, protams, glīta viņa ir, tāpēc pāris jau vizuāli ar Viljamu ir skaits, ja neskaita viljama šausmas uz galvas. Es esmu no cilvēkiem, kas uzskata, ka dzīvē ir jācīnās, lai kaut ko sasniegtu un, ka visam nav jābūt pasniegtam uz paplātes. Atceros kaut vai Silviju Navarro, lasīju interviju, ka viņa gāja pa provēm bija pilnīgā izmisumā un tad viņai piedāvāja galveno lomu Pērlē, tur bija redzams ka viņa ir dzimusi aktrise un tā tam arī vajadzētu būt, ka jāsāk ar mazumiņu, lai sasniegtu ko lielu, bet citiem atkal jau nav jācīnas par galveno lomu, to iedod tikai sejas dēļ un zinot cik skatītāji ir prasīgi, nesaprotu pamatu tādai rīcībai.
Marina van Rankin bija pirmajā sērijā, likās tā istabene tik labi tēlo un pēc tam pamanīju, ka tā ir Marina. Entrada arī likās ok. Man likās padīvains tas moments kad Marina gāja ar istabeni un visi sāka aplaudēt, labi pēc tam apskāva Marinas varoni, jo viņa tika izvarota, bet tas pirmais moments izskatījās padebīls. Šajā telenovelē vispār tik daudz labu un zināmu aktieru.
Отредактировано mmaarriiaa (14.05.2013 12:40)
Поделиться22914.05.2013 13:51
Поделиться23014.05.2013 20:08
Pirmā sērija man patika!Domāju ka ir vērts paskatīties tālāk!
Поделиться23114.05.2013 21:00
Himena & Vilajsm programmā "Sabadazo"
Поделиться23214.05.2013 21:04
Oficiālais "LA TEMPESTAD" treileris
Поделиться23515.05.2013 00:49
Pirmā sērija ieguva augstāku reitingu nekā Abismo de pasion un Amores Verdaderos.
Поделиться23615.05.2013 01:31
mmaarriiaa написал(а):Man likās padīvains tas moments kad Marina gāja ar istabeni un visi sāka aplaudēt, labi pēc tam apskāva Marinas varoni, jo viņa tika izvarota, bet tas pirmais moments izskatījās padebīls.
Jāā...tas bija ļoti muļķīgs brīdis..Šausmas bija skatīties. It kā kaut kāda izrāde būtu. Vispār viss šis notikums man radīja teatrālu sajūtu - tikai Marianas tēlojums lika atcerēties, ka tā ir telenovele.
Īstenībā šausmīgi, ka 5 minūšu varones atveidotāja notēlo daudz labāk nekā galvenās lomas atveidotāja. Turklāt abas atradās kopā. Man tāda sajūta bija it kā Marinai tā cīņa par taisnīgumu būtu vienkārši pienākums, lai parādītu, ka viņa cīnās par taisnīgumu. Jo sejā un acīs es redzēju vienaldzību, nevis līdzjūtību. Var redzēt, ka kaut kas Himenai no aktiermākslas/filmēšanas ir mācīts. Ir detaļas kustībās, kas tiek izmantotas aktiermākslā. Un nav slikti kopumā. Gadās aktrises kas vispār pat nemēģina tēlot. Man liekas, ka Himena tiešām mēģina. Varbūt ar laiku iedzīvosies vairāk un izskatīsies viss dabiskāk. Bet, protams, uz daudzu citu labu aktieru fona ir kā ir.
Man arī īsti nepatika, kā Himena notēloja pirmo tikšanos ar Damianu. Pati aina un ideja man ļoti patika, Viljama sejas izteiksme un skatiens arī burvīgi (lai gan par Viljamu arī ļoti daudz kritikas, ka viņš slikts aktieris, un īstenībā tiešām viņa tēlojumā un runas manierē nav atšķirības no iepriekšējiem varoņiem, bet mani tas tik daudz neuztrauc, jo esmu gatava skatīties un skatīties uz viņu. Es ticu tam, ko redzu, skatoties uz viņa tēlojumu).
Laura forša! Gaidu, kad Ivana seju parādīs!
Bet ikreiz kad skan šī dziesma, tad ir vēlme pēc kaut kā spēcīga..
Ak un vēl es nesapratu, kas tā par montāžu..Ja šitā turpinās ainas veidot, tad es nezinu...
Prieks, ka pirmajā sērijā notikumi ātri risinājās. Lai gan vienalga man likās nedaudz garlaicīgi.
Поделиться23715.05.2013 12:56
Īstenībā šausmīgi, ka 5 minūšu varones atveidotāja notēlo daudz labāk nekā galvenās lomas atveidotāja.
Šis pilnīgi manas domas. Vispār Marina ir lieliska aktrise.
Var redzēt, ka kaut kas Himenai no aktiermākslas/filmēšanas ir mācīts. Ir detaļas kustībās, kas tiek izmantotas aktiermākslā. Un nav slikti kopumā. Gadās aktrises kas vispār pat nemēģina tēlot. Man liekas, ka Himena tiešām mēģina. Varbūt ar laiku iedzīvosies vairāk un izskatīsies viss dabiskāk. Bet, protams, uz daudzu citu labu aktieru fona ir kā ir.
Censties jau cenšas un domāju tas ir tikai normāli, tā jau nav nekāda skolas ludziņa, bet gan telenovele ko skatās visa pasaule.
Man tāda sajūta bija it kā Marinai tā cīņa par taisnīgumu būtu vienkārši pienākums, lai parādītu, ka viņa cīnās par taisnīgumu. Jo sejā un acīs es redzēju vienaldzību, nevis līdzjūtību.
Manas domas ir ļoti līdzīgas. Es tieši šajā brīdī atcerējos Silvijas varoni, kā viņa izturējās, kad uzzināja kas noticis ar Marinas varoni. Pilnīgi kā nakts un diena.
Laura forša! Gaidu, kad Ivana seju parādīs!
Laura un Ivans man patīk
Bet ikreiz kad skan šī dziesma, tad ir vēlme pēc kaut kā spēcīga..
Piekrītu. Viljams man neliekas slikts, tā ir viņa tēlošanas maniere, protams, visaugstākais viņa sasniegums tēlošanā bija Sortilegio, pēc tās telenoveles lai atļaujas vēl kāds pateikt ka Viljams slikti tēlo. Man Viljama ainās ļoti nepatīk tie mati, viņš tik šausmīgi izskatās, tas man bojā visu viņa koptēlu. Par Viljamu kā tādu man nav iebildumu, man viņš patīk.
Поделиться23815.05.2013 13:43
Manas domas ir ļoti līdzīgas. Es tieši šajā brīdī atcerējos Silvijas varoni, kā viņa izturējās, kad uzzināja kas noticis ar Marinas varoni. Pilnīgi kā nakts un diena.
To es aizmirsu piebilst, kad rakstīju komentāru. Kad skatījos, tad arī kāreiz atcerējos Kamillu un kā viņa atbalstīja Marianas varoni un cik tās ainas bija skaistas un aizkustinošas, patiesas.
Поделиться23915.05.2013 14:58
Pirmā sērija ieguva augstāku reitingu nekā Abismo de pasion un Amores Verdaderos.
Domājams tāpēc ka to visi gaidīja
Поделиться24015.05.2013 15:00
2.sērija