TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La tempestad/Kaislību jūra (Televisa, 2013)

La tempestad/Kaislību jūra (Televisa, 2013)

Сообщений 21 страница 40 из 564

21

Tempestad de Silvia Navarro, Ximena Navarrete y Esther Lanuz para William Levy
http://s2.uploads.ru/t/QnUBu.jpg
Después de que Angelique Boyer  y Zuria Veaga rechazaran el protagonico junto a William Levy en la telenovela La Tempestad hay otras que hasta casting están haciendo.
William Levy sigue sin encontrar a su protagonista para La Tempestad y la lista de candidatas sigue dando sorpresas. Silvia Navarro asistió a los foros de grabación de Televisa para hacer pruebas con el galán cubano, “no sé los tiempos cómo se acomoden en la vida, ¡yo vine a los besos! Y ya lo que pase después pues quién sabe” dijo la actriz para Hoy.
Pero ella no fue la única que fue a probar los besos de Levy, Ximena Navarrete también hizo casting para protagonizar la nueva telenovela de Salvador Mejía, “me da un poco de nervio, nunca lo he hecho antes entonces es el nervio que da cuando haces algo por primera vez. Hicimos una práctica y fue mucho más sencillo pero a ver qué pasa” explicó la “Miss Universo 2010″.
Elizabeth Gutiérrez ha sido muy nombrada para La Tempestad y hasta se dijo que William hacía todo para que ella se quedara con el papel pero él ya aclaró estos rumores, “he escuchado que dicen que yo estoy luchando porque sea ella, eso no es cierto. De hecho no hemos pensado en trabajar juntos. No es que sea un riesgo porque Elizabeth es una excelente actriz, una hermosa mexicana que puede representar a México en todos los países. Es simplemente que no nos ha pasado por la mente”.
William Levy, además de hacer pruebas con estas actrices, realizó escenas de acción con la venezolana Myriam Abreu y con la guatemalteca Esther Lanuza. No podemos olvidar que para el papel protagónico también se contempla a Angelique Boyer y Zuria Vega.

0

22

Lai gūst pieredzi, sākot ar mazākām lomām, kā visi normāli aktieri :D
Ja galvenajās lomās ieliek cilvēku bez jebkādas pieredzes, tad viss pāris parasti ir jāizvelk partnerim, kas šoreiz būs Viljams Levi. Var sanākt, ka būs jāskatās vienkārši uz skaistu pāri (un izskatās, ka tieši tas ir veids kā producents grib piesaistīt skatītāju, uzaicinot skaistu, slavenu Meksikas modeli un skaistu, slavenu Viljamu). Bet nu redzēs..var jau būt, ka viņai dabas talants.

0

23

http://i53.fastpic.ru/big/2013/0205/27/6d6ab3af36ea655eb3269d3bf7fc2327.jpg

0

24

Lai gūst pieredzi, sākot ar mazākām lomām, kā visi normāli aktieri 
Ja galvenajās lomās ieliek cilvēku bez jebkādas pieredzes, tad viss pāris parasti ir jāizvelk partnerim, kas šoreiz būs Viljams Levi. Var sanākt, ka būs jāskatās vienkārši uz skaistu pāri (un izskatās, ka tieši tas ir veids kā producents grib piesaistīt skatītāju, uzaicinot skaistu, slavenu Meksikas modeli un skaistu, slavenu Viljamu). Bet nu redzēs..var jau būt, ka viņai dabas talants.

Kaut kādā ziņā es tev piekrītu,taču pēc manām domām galvenais lai seriāls patiktu skatītājiem,pat ja tas būs tikai parasts skaists pāris!

0

25

Nu jāa.. Būs jau skatītāji, kuriem patiks. Tā kā Viljamam fanu daudz, tad patiks daudziem vien šī iemesla dēļ :D Un tā kā man arī viņš ļoti patīk un gribētu būt viena no skatītājām, tad man gribētos, lai arī telenovele ir augstā līmenī. Lai gan pēdējos gados producentam nav veicies tieši ar to līmeni. Viņš izmanto slavenības, slavenus sižetus un skatītājiem (bet ne kritiķiem un nopietniem telenoveļu cienītājiem) patīk, bet tomēr trūkst kvalitātes sajūtas, ko var vērot citu producentu darbos un arī viņa agrākajās telenovelēs. Iespējams tas izskaidrojams ar to, ka Mehija tagad ir kļuvis par ļoti svarīgu personu Televisā, tādēļ vairs necenšas tā kā agrāk.

0

26

http://s2.uploads.ru/t/YpAS3.jpg
Entre Ximena Navarrete y Silvia Navarro podría estar la protagonista de La tempestad
Elizabeth Gutiérrez está fuera del panorama.  Y todo apunta a que la protagonista de La tempestad, junto a William Levy, podría estar entre Silvia Navarro y Ximena Navarrete.

En entrevista con Notimex, Salvador Mejía, productor de la telenovela, confirmó que Gutiérrez ha salido de la contienda y que son Navarro y la exMiss Universo quienes se disputan ahora el personaje principal.

"Una es actriz con experiencia y la otra tiene juventud y a la gente le gusta", dijo Mejía al referirse a las candidatas.

"Me desesperé un poco, busqué la que me diera el tipo y Silvia Navarro fue de último momento. Ella hizo un alto en sus actividades para hacer la prueba y me encantó", dijo el productor de melodramas como Corazón salvaje y Fuego en la sangre.

Mejía indicó que aún no ha decidido quien será la pareja de Levy, pues tiene que ver fisonomías y química entre los protagonistas. Comentó que la telenovela comenzará grabaciones el 1 de mayo, mientras que el estreno está planeado para el segundo semestre del año.
La semana pasada, luego de las audiciones, Levy dijo estar de acuerdo con que se le brinde la oportunidad a nuevos talentos, específicamente a Navarrete.
“Ximena está empezando, no ha hecho nada anteriormente, pero creo que son de las personas que a veces hay que darles chance y dándole chance a la gente, la gente crece y, bueno, no estaría mal darle chance a una persona que podría representar a México; es una imagen mexicana”, enfatizó en declaraciones a Televisa Espectáculos.
Por su parte, Navarrete confesó que se sintió nerviosa en su primer casting para protagonizar una telenovela.
“Sí, me da un poco de nervio, nunca lo he hecho antes, me da un poco de nervio como cuando haces algo por primera vez. Hicimos una práctica y todo y ya fue un poco más sencillo”, dijo.
En el caso de Navarro, ésta tendría que hacer un espacio en su apretada agenda para estelarizar esta trama, ya que tiene otros compromisos en puerta. “No creo, me encantaría, pero tengo unos compromisos cerrados, entonces, quién sabe”, dijo sobre la posibilidad de su protagónico.
Con buen sentido del humor dijo que la experiencia de besar a Levy fue muy grata. “Nada mas vine a dar un beso y ya me voy", dijo entre risas la actriz mexicana, y luego aseguró que la química entre ambos fue inmediata y que Levy le cayó muy bien. “Muy bien, me cayó súper. Obviamente es un hombre súper guapo y la verdad se portó muy buena onda conmigo. Me dio algunos consejillos. Entonces, bastante bien”, finalizó.

0

27

Šobrīd mājalapā peopleespanol.com notiek balsojums par to kuru aktrisi vēlētos redzēt skatītāji!Pagaidām Silvija ir līdere viņai ir 71%,bet Himenai 29%.

0

28

Jā, bet ir gandrīz droši, ka Ximena būs galvenā labā varone un Silvija ļaundare. Šobrīd gaida tam oficiālu apstiprinājumu.
Bet tas ir tikai loģiski, ka balsojumā uzvar Silvija - viņu pazīst kā aktrisi un Ximenu kā aktrisi pagaidām nepazīst.

0

29

Jā, bet ir gandrīz droši, ka Ximena būs galvenā labā varone un Silvija ļaundare. Šobrīd gaida tam oficiālu apstiprinājumu.
Bet tas ir tikai loģiski, ka balsojumā uzvar Silvija - viņu pazīst kā aktrisi un Ximenu kā aktrisi pagaidām nepazīst.

Nu jāā,bet piekrīti vien Viljama dēļ ir vērts skatīties,bet  ir gan vēl jāpagaida,jo viņi pat filmēt nav sākuši,jo čakarējas par to kura aktrise būs galvenajā lomā!

0

30

Viņiem jau nav kur īpaši steigties..Amores verdaderos beigsies maijā, tā ka ir daudz laika, lai filmētu.

Rosa Diamante *** написал(а):

Nu jāā,bet piekrīti vien Viljama dēļ ir vērts skatīties,

Jā, bet tajā pašā laikā, piemēram, Mīlestības uzvarai neesmu noskatījusies vairāk par 40 sērijām. Lai paskatītos uz Viljamu, es daudz labprātāk ieslēgšu kārtējo reizi Sortilegio. Esmu droša Alehandro Lombardo man vienmēr būs viņa mīļākā loma, jo šis varonis man liekas perfekts. Gan arī tēlojuma ziņā tā bija viņa līdz šim labākā loma. Nedomāju, ka La tempestad viņš tēlos labāk, jo atkal jau - šīs telenoveles producents nav tik prasīgs pret aktieriem kā Karla Estrada.

Es ļoti gaidīju, ka Mehija filmēs "Por derecho de sangre" ar Viljamu un Dannu Garsiju, jo paskatīties uz šo pāri man būtu ļoti svarīgi, jo šos aktierus biju izvēlējusies savam stāstam, bet nez kāpēc šis projekts apstājās.

Bet ja būs abi - Viljams un Silvija jebkādā lomā šajā telenovelē, tad gan skatīšos viņu abu dēļ. Divi šie aktieri jau ir pietiekama motivācija, neskatoties uz sižetu un producentu, galveno varoni un visu pārējo :D

0

31

Jā, bet tajā pašā laikā, piemēram, Mīlestības uzvarai neesmu noskatījusies vairāk par 40 sērijām. Lai paskatītos uz Viljamu, es daudz labprātāk ieslēgšu kārtējo reizi Sortilegio. Esmu droša Alehandro Lombardo man vienmēr būs viņa mīļākā loma, jo šis varonis man liekas perfekts. Gan arī tēlojuma ziņā tā bija viņa līdz šim labākā loma. Nedomāju, ka La tempestad viņš tēlos labāk, jo atkal jau - šīs telenoveles producents nav tik prasīgs pret aktieriem kā Karla Estrada.
Es ļoti gaidīju, ka Mehija filmēs "Por derecho de sangre" ar Viljamu un Dannu Garsiju, jo paskatīties uz šo pāri man būtu ļoti svarīgi, jo šos aktierus biju izvēlējusies savam stāstam, bet nez kāpēc šis projekts apstājās.
Bet ja būs abi - Viljams un Silvija jebkādā lomā šajā telenovelē, tad gan skatīšos viņu abu dēļ. Divi šie aktieri jau ir pietiekama motivācija, neskatoties uz sižetu un producentu, galveno varoni un visu pārējo

Es gan tev ietiektu apskatīties Mīlestības uzvaru,bet protams šajā telenovelē kaut kas pietrūka,lai gan man kopumā patika!Sortilegio,arī ir viena no manām mīļākajām telenovelēm,taču loma Viljama loma Cuidado con el angel ir ļoti laba(tas ir mans viedoklis)

0

32

taču loma Viljama loma Cuidado con el angel ir ļoti laba(tas ir mans viedoklis)

Jā. Šī telenovele man ļoti patika.. precīzāk ļoti patika Maričujas un Huana Migela attiecības pirmajās ~43 sērijās.. Pēc tam varoņi kļuva kaitinoši, mūžīgi viens vai otrs atsakoties viens no otra. Tāpēc reāli mani atlikušo seriālu interesēja pamatā Sesīlijas un Maričujas attiecības. Un pēc tam atkal patika Maričujas un Huana Migela attiecības, kad viņš kļuva par viņas slepeno acu ārstu.
Tādēļ jau Sortilegio tā patīk, jo Marija Hosē un Alehandro ne tikai teica, ka mīl viens otru, bet pierādīja to ar darbiem, visu laiku cīnoties, lai būtu kopā, nevis meklējot iemeslus, kāpēc nedrīkst būt kopā.

Es gan tev ietiektu apskatīties Mīlestības uzvaru,bet protams šajā telenovelē kaut kas pietrūka

Noskatīties gribu..tikai Viljama un Maites ainas un šo to no Viktorijas un Maites ainām. Un protams Sesara un Viktorijas ainas. Bet tajā pašā laikā mani atgrūž šī telenovele, jo es dievinu oriģinālu Tiesības mīlēt. Mīlestības uzvaru interesanti redzēt, jo šeit mūsdienīgākas tehnoloģijas filmējot modes skates un tamlīdzīgi.. Interesanti redzēt, cik daudz atšķiras no Tiesībām mīlēt sižetā.

0

33

Aww.. ar dažām ainiņām no kastinga  :love: Protams, šobrīd skatoties Silvijas varonē ir redzama tikai Kamilla, tāpēc nedaudz jocīgi. bet Tik jauki viņus kopā redzēt kaut īsas sekundes :)

0

34

Jau ir februāris,pirizrāde jūnijā,bet vēl nav zināms kura tieši būs galvenajā lomā Silvija vai Himena!!!!

0

35

Saka, ka būs zināms nākamnedēļ (lai gan to pašu solīja, ka būs zināms piektdien, bet nu jau ir sestdiena)

0

36

Jau ir februāris,pirizrāde jūnijā,bet vēl nav zināms kura tieši būs galvenajā lomā Silvija vai Himena!!!!

tas ir normāli.. Viņi varētu sākt filmēt arī maijā un visu paspēt. Nav jau kur steigties, turklāt producents šobrīd strādā arī pie Que bonito amor. Sākumā šo jāpabeidz filmēt.

0

37

Interesanti. Oficiālajā mājaslapā aptauja ir nevis par to, kurai Silvijai vai Ximenai jāatveido galvenā loma, bet gan kādā lomā vēlētos Silviju - labā vai ļaunā šajā telenovelē.

0

38

Martes dirán protagonista 'La Tempestad'. Silvia en la lucha.
http://s2.uploads.ru/t/pwO01.jpg
Pues no, luego de que este día Maxine Woodside dijera que la Miss Universo Ximena Navarrete sería la pareja protagonista de William Levy en la telenovela La Tempestad, pues resulta que el productor Salvador Mejía lo negó.

"Por supuesto que no se ha decidido. La verdad es que está muy peleado (el personaje) porque por un lado está Silvia Navarro con gran trayectoria, excelente actriz; hizo una muy buena prueba.

"Por el otro, Ximena. Hizo una prueba muy fresca; hubo una gran química con William. Obviamente le falta más actuación, pero habla con frescura.

"Está muy empatado, muy fuerte", dijo en entrevista con Maxine.

"Tomaremos la decisión el próximo martes o miércoles, en la mañana. El personaje quedará entre Ximena y Silvia", indicó al mencionar que en el caso de Elizabeth, esposa de William), no hay oportunidad para quedarse con el personaje.

"Temo que pierda la soltería. Es muy buena actriz. Me fascinó la prueba.

"Estoy evaluando en funsión de los perosnajes, la historia y la química entre los protagonistas", indicó.

Y cómo ven que hasta reveló que Belinda era fuerte candidata para ser pareja del cubano sexy. Pero:

"La quería probar. La vi en una revista muy producida; le subió la edad (con maquillaje y vestuario en la producción de fotos que tuvo). Pero ya no pudo venir a hacer la prueba; fue a puro telefonazo", comentó.

Chava confirmó a Diana Bracho, Poncho Herrera y César Évora como integrantes de este elenco.

Un pats labākais:Amig@s. ¿A quién escogen? ¿A melón (Silvia) o sandía (Ximena)?

0

39

Man liekas, ka būs Ximena :D

0

40

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La tempestad/Kaislību jūra (Televisa, 2013)