La tempestad/Kaislību jūra (Televisa, 2013)
Сообщений 381 страница 400 из 564
Поделиться39002.07.2013 11:22
Labs video!!
Поделиться39605.07.2013 11:38
Sērijas var noskatīties:www.latempestadcapitulos.net!
Поделиться39706.07.2013 12:54
Viljams Levi - ģimene atrodas pāri visam!
Viljamam Levi ir radušās nesaskaņas ar telenoveles vadību un Salvadoru Mehiju.. Viss sākās ar to, ka uz Televisas filmēšanas laukumu bija atnācis apciemot aktieri viņa nepilngadīgais radinieks, taču viņš netika ielaists. Līdz ar to aktieris kavējis filmēšanos, lai pavadītu laiku ar šo radinieku.
"Ģimene atrodas pāri visam", kubietis teica programmā Hoy.
"Es jau 4 mēnešus neesmu viņus redzējus, un 11 no viņiem ieradās: mana mamma, mans brālis, tante un onkulis, tētis...visa ģimene. Un kad viņi atnāca, man nebija laika viņus redzēs. Es teicu, lai pavada ar mani kādu laiku studijā."Levi norādīja, ka viņš nevēlējās izlaist darbu, bet viņa ģimene bija atradusies ārpus foruma, lai viņi varētu pavadīt brīvo laiku.
"Es gribēju būt produkcijas rīcībā. Es domāju, ka cilvēkiem dažkārt ir jābūt saprotošiem pret aktieriem, kuri strādā 15 vai 20 stundas dienu no dienas, it īpaši, ja runa ir par ģimeni.
Поделиться39806.07.2013 17:35
Noskatījos arī abas mīlēšanās sērijas. Viss jau ir patiešām ļoti, ļoti skaisti - dekorācijas, tērpi, aktieri, mūzika... bet atkal jau man bija tik garlaicīgi skatīties uz viņiem. Nesaprotu, kur daži skatītāji atrod tādu ķīmiju, lai izdomātu baumas par romānu. Pat mīlēšanās ainā Damians īsti nepieskaras Marinai. Redzams skatienā, kustībās, ka tēlo, nevis patiesi kaut ko jūt.
Ļoti nepatika, ka no rīta Marina teica, ka nav gatava, bet tiklīdz vakarā Damians sagatavoja romantiskākus apstākļus, tā uzreiz kļuva gatava..
Un skatoties uz Viljamu rodas vilšanās sajūta - viņš patiešām visus savus vismaz pēdējos varoņus tēlo vienādi. Tās ir kā Alehandro ēnas. Bet šie varoņi arī paši par sevi nav tik interesanti, kas arī liek mīnusu. Bet tā ir ar tādu producentu, kurš īpaši necenšas.
Interesanta Estersitas sižeta līnija. Biju pārsteigta. Un arī tā Majuja. Traka varone.