Paloma написал(а):hm, diez bez mūsu bariņa tur būs vēl kādi skatītāji? Droši vien ne daudz... Es jau iedomājos to skatu pustukšās tribīnēs kkādas trakās latvietes atbalsta slidotājus
Būs būs. Man mamma skolā padeva ziņu savām fellow skolotājām, ka var iet un skatīties. Es esmu salikusi draugos domubiedru grupās (no kurām zinu, ka kādi pāris ļautiņi ies) + DaiļslidošanaLV lapā tas raksts ir skatīts 55 reizes, gan jau no tiem skatījumiem kāds ieradīsies, ieliku rakstiņu arī angļu valodā, ja kāds FS fans, LV viesis tajās dienās ir LV Varu vēl aizsūtīt e-pastu uz Rīgas TIC, ja viņi joprojām dienas notikumus raksta uz tālefeles pie ieejas, tur cilvēki daudz ieskatās. Ta kā gan jau ka būs gan bez mums vēl kāds.
Bet nedomāju, ka tribīnes būs pustukšas. Ņemot vērā, ka piedalās vēl 3 kategorijas, paši dalībnieki sēž un skatās citus (tā ir arī lielajos čempjos, tapē, ja halles izmēri to atļauj viņiem iedala pašiem savu sektoru). Junioru GP, kur mēs bijām brīvprātīgās, bij tieši tāpat. Jo īpaši uz dāmām (kur piedalās mūsu pašu Alīna) bija visas vietas praktiski aizpildītas. Tapē īpaši nevaig paļauties uz to, ka būs daudz brīvu vietu. Vajag iet laicīgi, lai nepaliek kājās stāvot Jo sevišķi pēcpusdienu/vakara programmās