TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)

Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)

Сообщений 181 страница 200 из 448

181

Terēze написал(а):

Jā,man patika kā Daniels smaidīja,kad Paula runāja par Alehandro. Daniels noteikti tobrīd domās pateicās Alehandro,ka ir darījis viņa mammu tik laimīgu. Iespējams,ka sirds dziļumos Tanja pati apzinās,ka viņai ir vajadzīgs kāds,kurš spētu viņu savaldīt un pat vēl vairāk-pat zemapziņā zina,kam būtu tik stingra roka,kas to varētu izdarīt-un tas ir neviens cits kā Alehandro. Un šo vēlmi, lai viņš viņu glābtu no viņas pašas,Tanja ir sajaukusi ar mīlestību.

Jaa,te nu es atkal varu piekrist,jo taa tieshaam ir.Man ljoti patika Paulas saruna ar Danielu.Tik miilji-mammas un deela saruna.Par Tanju runaajot,tad godiigi sakot mani tas skukjis saak jau kaitinaat.Alehandro vinju patieshaam vajag nolikt pie vietas.

0

182

Cik interesanti bija,kad Hulio un Salvadors vienlaicīgi izdarīja vienu un to pašu kustību,tādējādi pamatīgi izbrīnot Alehandro. Protams,mums kā skatītājiem,kuri zina to,ko vēl nezina Alehandro,ir skaidrs,kāpēc tā notika-Hulio ir iedzimušas sava bioloģiskā tēva raksturīgas īpatnības,kā piemēram šis konkrētais žests,tāpēc var saprast kāpēc Alehandro,kurš vēl nezina,ka Hulio ir Salvadora dēls,tā apmulsa to redzot.

0

183

Jaa,es vakar,kad tuvojaas seerijas beigas it kaa modos no miega.Bet taa negribeejaas celties augshaa. :D

0

184

Kljuust arvien karstaak un karstaak.Es Paulas vietaa gan buutu Tanju iepljaukaajusi,jo ir skaidri redzams,ka tas skukjis nesaprot un pat negrib saprast,kas notiek,kaada ir sutuaacija.Patrisio arii,Kristiinai taisniiba,lai vai kaadi vinji ar Rohelio buutu draugi,ko taadu vinjsh nedriiksteeja nokluseet.Chava uzzinaas,ka Hulio ir vinja miesiigais deels.Ljoti patika kaa Paula iespeera Rohelio.Taa vinjam vajag,malacis meitene,ka beidzot pastaav par sevi un neljauj tam teevinjam dariit sev paari.

0

185

Kā Alehandro smējās,kad Amparo teica,ka Rohelio viņai dodot daudz vairāk nekā viņš,jo nav tik stulbs,lai nesaprastu,kas notiek. Protams,ka Paulai ir pamatots iemesls dusmoties uz Sonju par viņas romānu ar Rohelio,jo viņa Paulas acīs tēlo mīļo un saprotošo māsu,bet ko dara aiz muguras? Cik ļoti Daniels bija satriekts uzzinot par tēva un savas tantes sakaru,jo te jau vairs nav runa par parastu tēva sānsoli,jo Sonja nav kura katra,bet gan ļoti tuva radiniece.

0

186

Jaa,tas gan tiesa.Bet es juutu,ka pati kulminaacija veel tikai sekos.Proti-Paulas un Alehandro starpaa.Nebuus taa,ka abi tagad buus kopaa un laimiigi nee.Tanjai radiisies lieliska iespeeja likt maatei izveeleeties.Paula nav stulba,vinja zina,ko dara.Jautaajums tikai paliek-Vai Alehandro tas patiks??Un vai vinjsh tieshaam tik vienkaarshi njems un samierinaasies??

0

187

Arvien vairaak un vairaak man patiik shis seriaals.Par to,ka Rohelio piekaus Danielu es nebiju kljuudiijusies.Nu ja,jo Daniels jau neko vinjam atshkjiriibaa no Alehandro izdariit nevar.Patika kaa Paula Tanju nolika pie vietas.

0

188

Patīk,ka parasti tik klusais un biklais Daniels kļūst arvien drošāks un vairs nebaidās atklāti nostāties mātes pusē. Ja viņam un Alehandro izveidosies īstas dēla un tēva attiecības,tas būs tikai un vienīgi Rohelio ''nopelns'',jo viņš dara visu,lai Daniels viņu kā tēvu vairs necienītu. Viena lieta būtu,ja Daniels akceptētu Alehandro kā savas mātes vīru,bet pavisam cita,lai iemīlētu viņu kā savu tēvu,jo parasti jau pieaugušie bērni,lai arī cik viņiem būtu labas un cieņpilnas attiecības ar savu vecāku jaunajām otrajām pusītēm,neuztver viņus kā savus tēvus/mātes,ja viņiem ir mīloši savi īstie tēvi/mātes,bet Daniels nekad nav izjutis sava tēva mīlestību un stipro plecu,ja to viņam visu sniegtu Alehandro,tad viņš to prastu novērtēt. Alehandro šķiet ir vienīgais cilvēks,kurš redz,ka Tanjai ir vajadzīga nopietna psiholoģiska palīdzība,labi,ka šoreiz Paula viņa teikto uztvēra nopietni.

0

189

Tas gan tiesa.Bet arii Paula noteikti saprot nu saak saprast,ka ar Tanju nav labi.Par Danielu runaajot tad jaa,vinjsh ir kljuvis daudz droshaaks nekaa bija.Priecaajos,ka vinjsh ir maates pusee.

0

190

Ljoti patiik tas,ka Daniels paliek arvien drosmiigaaks un drosmiigaaks.Malacis puika.Tas kaa vinjsh izteicaas par Alehandro patieshaam liek domaat,ka,kaa jau Tereeze mineeja,tad vinjsh maates otro viiru cieniis un miilees daudz vairaak kaa Rohelio savu iisto teevu.Un manupraat Tereezei ir pilniiga taiusniiba ar laiku Daniels paarstaas vispaar cieniit Rohelio,bet tas patiesi buus tikai un vieniigi Rohelio nopelns.Tanjai tieshaam vajag psihologjisku paliidziibu,jo taa meitene pamazaam iet galiigaa sviestaa.vinja neko nesaprot un neredz,kaa ir patiesiibaa.Redz un saprot tikai to,ko grib redzeet un saprast.Un kaa var savai maatei pateikt,ka vinju ieniist??kaa vispaar meele var uz ko taadu pagriezties??Un vakar Amparo teiktrais,ka alehandro pazudiis no redzesloka.Man gan neshaubiigi liekas otraadi-no redzesloka pazudiis Paula.Un tas manupraat nemaz nav taalu,bet ljoti tuvu.

0

191

''Nabaga'' Rohelio,jo šitā ''neveikties'' ar dēla audzināšanu! Jā,vienīgais,kurš saprastu Rohelio ''nelaimi'',būtu Hanibāls Viljegass no Patronas,jo arī viņam dēls ''sagādāja'' līdzīgas ''problēmas''. Paula tomēr nav līdz galam pārliecināta,ka māte ir pilnīgi vesela,jo tas,ka viņai izrādījās taisnība par Sonju un Rohelio,vēl nenozīmē,ka mātei nav nekādu problēmu ar veselību.

0

192

Arii taisniiba.Bet gan jau viss ar Karoliinu buus labi.Es nevaru sagaidiit to kulminaaciju.Gribu redzeet Alehandro seju,kad Paula vinjam pazinjos,ka paartrauc attieciibas.Vai arii pazudiis vinjam nezinot.

0

193

Sonja nemaz nejūtas neērti ne māsas,ne arī Kristīnas priekšā,vēl vairāk-apgalvo,ka Paula pati iegrūda Rohelio viņas gultā,jo kāpēc lai viņš spētu būt laimīgs ar tik ledus aukstu sievieti kā Paula ? Un pat,ja arī Paula kopdzīvē ar Rohelio pārvērtās ledū,tad vai tiešām no laba prāta? Jebkura sieviete,esot precēta ar tik rupju un brutālu vīrieti,tādu kļūtu. Protams,ja Sonja teica to,lai sevi attaisnotu,ka patiesībā tā nedomā,jo ne velti mēdz teikt,ka labākā aizsardzība ir uzbrukums,tad tā ir cita lieta,bet,ja Sonja tā tiešām uzskata,tad viņai nav ne jausmas ko nozīmē būt kopā ar tādu tēviņu,kāds ir Rohelio,jo viņš nevienu sievieti nespētu darīt laimīgu.

0

194

Vai tiešām Karolīna Tanjai sakot,ka viņa-Tanja ir adoptēta,teica taisnību? Skumji,ka Tanja neredz,ka viņas tēvs ir zemisks un samaitāts cilvēks,kurš padara nelaimīgus savus tuvākos,arī viņu pašu.

0

195

Jaa,tagad arii Paula redz,ka Tanjai vajag aarstu un turklaat steidzami.Par Sonju un Rohelio vispaar nerunaasim,jo tie abi protams atkal njemaas pa gultu.Nesaprotu kaa gan Sonja var paciest taadu brutaalu teevinju kaa Rohelio??Bet man ljoti patika paarsteigums,ko Alehandro sariikoja Paulai,tik miilji.Un patika arii tas,kaa vinjsh nolika klausuli,pat neklausoties,ko Amparo saka taalaak.

0

196

Man arī patika Alehandro sagādātais pārsteigums,un Paula to prata novērtēt.

0

197

Tas gan.Paula to tieshaam prata noveerteet.

0

198

Acīmredzot Mirnas slepenā mīlestība birojā,kam viņa neuzdrošinās atklāt savas jūtas,ir Eduardo,jo cik viņa bija laimīga,kad viņš notupās pie viņas darbagalda. Ne jau Tanja ir viena vainojama pie visām Eduardo nelaimēm,jo viņš pats sev neļauj viņu aizmirst,tādējādi dzenot sevi postā. Diemžēl Amparo tomēr nav dēls tik ļoti dārgs,kā šķita,jo viņa izmanto Eduardo nelaimi,lai varētu izšķirt Paulu un Alehandro. Tanju Karolīnas teiktais,ka viņa-Tanja ir atrasta izgāztuvē,ir sāpinājis,un var saprast kāpēc,jo ko tādu bija teikt ļoti nežēlīgi pat tad,ja tā ir taisnība.

0

199

Piekriitu Tereezei,Karoliina sakot,ka Tanja itr kaa ir adopteeta krieviski runaajot peregnula palku,jo tas tieshaam bija paaraak nezgheeliigi.Un te nu vairs nav runas par to ir vai nav taa taisniiba,bet par pashu falktu kaa taadu.Man nedaudz saak palikt pat zheel Tanjas,jo ar vinju no tiesas nav labi un steidzami vajag aarstu.

0

200

Ljoti patika arii taa epizodee,kuraa Kristiina Paulai vaicaaja,kas tad iisti notika ar Alehandro.Patika kaa Paula smaidam paraadoties uz luupaam paarvaicaaja,pareizaak izlikaas,ka iisti nesaprot par ko draudzene runaa. :D Tik jauki.  :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)