Var saprast Rosio rūgtumu uz māti,jo viņas dēļ viņa nekad nebija varējusi dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un noteikti bija pārliecināta,ka nekad arī nedzīvos,jo vājās veselības dēļ,nevarēs izveidot ne veiksmīgu karjeru,ne arī laimīgu ģimenes dzīvi. Un nu izrādās,ka viņa ir pilnīgi vesela,bet kāds no tā prieks,ja tā bija pašas māte,kuru līdz patiesības atklāšanai,Rosio bija uzskatījusi par pašu labāko māti pasaulē,kura vienmēr ir par viņu rūpējusies. Jā,rūpējusies jau bija,bet diemžēl tikai par to,lai sabojātu meitas veselību un līdz ar to visu viņas dzīvi. Protams,ka Rosio ir grūti aptvert ,ka ir vesela un tādēļ var dzīvot pilnvērtīgu dzīvi,jo jau bija pieradusi pie domas,ka nopietnas sirds slimības dēļ,būs piesaistīta mājai.
Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)
Сообщений 201 страница 220 из 448
Поделиться20230.08.2014 13:28
Jaa,tas gan.Un ljaunaakais ir arii tas,ka Eleonora pat negrib saprast,ko ir nodariijusi meitai.Vinja turpina apgalvot,ka Rosio ir slima un var it kaa nomirt.Tajaa pat laikaa grib,lai meitu kaartiigi izmeklee,bet nez ko vinja cer,ka tur atklaas??Ja godiigi es Eleonoru nesaprotu.Vinja ir slima un vinjai vajag aarstu.Neviena normaala maate tachu nekad apzinaati nebojaas meitas veseliibu.Es saprotu Rosio,vinjai tieshaam ir pamats dusmoties un neieredzeet maati,bet Berenise pareizi teica,ka Rosio maate ir slima nevis ljauna.
Поделиться20301.09.2014 18:10
Paula ar tik aizkustinošu gādību rūpējās par meitu,kuru viņa mīl tādu,kāda viņa ir. Rohelio nekavējas izmantot izdevību iežēlināt Paulu,lai panāktu savu. Ja viņam patiesi rūpētu Tanja,tad nebūtu laika vīt intrigas pret Sonju,jo visu uzmanību veltītu meitas labsajūtai. Ar Eduardo ir arvien trakāk,un te vairs nevar vainot vienu pašu Tanju tajā,ka viņš vairs netiek ar sevi galā. Eduardo no tēva dabūto pļauku bija godīgi pelnījis par savu necienīgo izturēšanos pret viņu.
Поделиться20401.09.2014 20:17
Jaa,Tereeze pateica tieshi to,ko es pie sevis tiku nodomaajusi.Runaajot par Tanju,tad tagad man pret vinju ir nevis dusmas,bet gan zheelums.Zheel to nabaga meiteni,jo vinja no tiesas iet sviestaa.Vinjai vajag paliidziibu un peec iespeejas aatraak.Ar Eduardo tieshaam kljuust tikai sliktaak.Alehandro pareizi izdariija vinju iepljaukaadams,jo aciimredzot arii vinja pacietiibas meers reiz ir pilns.Runaajot par Rophelio un Paulu,tad es tomeer ceru,ka Paula neljaus vinjam atgriezties.Tas,ka tagad Tanja ir slimniicaa jau nemaina faktu,ka vinjsh Paulu piekaava.Runaajot veel par Tanju,tad manupraat vinja sev veenas paargrieza ne tik daudz to,ka vecaaki vairs nav kopaa,striids ar Berenisi un Lalo,cik par to,ko vinjai teica Karoliina.Ka vinja ir atrasta izgaaztuvee un adopteeta.Pat ja taa ir,vinjai to vajadzeeja pateikt korektaak,bet nevis ar taadu nicinaajumu un izsmieklu.Manupraat te nu vinja ir gaajusi par taalu.Te pat vairs nav runa ir Tanja adopteeta vai ne,bet fakts kaa taads.Jebkura meitene ko taadu dzirdot reagjeetu kaa Tanja,jo ir tachu saapiigi ko taadu dzirdeet.Taa kaa vinja veenas paargrieza manupraat tieshi shii iemesla deelj.
Поделиться20502.09.2014 13:51
Jā,man arī pret Tanju vairs nav dusmu,jo viņa patiesībā ir ne tik daudz izlaista,cik nelaimīga. Savukārt runājot par pļauku,ko Alehandro iesita Eduardo,nebrīnīšos,ja šī būtu bijusi pirmā reize,kad viņš dēlam būtu iesitis,un ne jau tāpēc,ka nebūtu bijis par ko (lai gan varbūt tiešām arī nebija iemesla Eduardo iepļaukāt,kur nu vēl pat nopērt),bet gan tādēļ,ka Alehandro fizisku ietekmēšanu kā audzināšanu neatzina un uzskatīja,ka visu var panākt ar runāšanu. Taču šoreiz diemžēl šī bija tā reize,kad Eduardo nebija pārliecināms ne ar kādiem vārdiem un Alehandro pacietībai arī ir robežas.
Поделиться20602.09.2014 14:10
Tas tiesa.Alehandro pacietiibas meers reiz bija pilns,jo Lalo nudien saacis jau par daudz lekties.
Поделиться20702.09.2014 18:03
Žēl,ka Eduardo nespēj novērtēt to,cik ļoti viņam ir paveicies ar tēvu,jo diemžēl tik gādīgi un mīloši tēvi kā Alehandro,nav bieži sastopami. Alehandro nudien nav pelnījis tādu necieņu no dēla puses. Nez cik Eduardo būtu laimīgs,ja viņa tēvs būtu tāds,kāds ir Rohelio?
Поделиться20802.09.2014 18:33
Žēl,ka Eduardo nespēj novērtēt to,cik ļoti viņam ir paveicies ar tēvu,jo diemžēl tik gādīgi un mīloši tēvi kā Alehandro,nav bieži sastopami. Alehandro nudien nav pelnījis tādu necieņu no dēla puses. Nez cik Eduardo būtu laimīgs,ja viņa tēvs būtu tāds,kāds ir Rohelio?
Taisniiba,Eduardo saak iet daudz par taalu.Es arii nesaprotu to vinja psihoshanu deelj taa,ka teevs ir kopaa ar Paulu.Nu kas vinjam gar to daljas,ja Alehandro miil Paulu un grib buut kopaa ar vinju??Nee,nu saprotu,ka vinjsh ir Lalo teevs,bet Alehandro tachu ir arii sava dziive.Deels ir dalja no taas.Nezinu,man Eduardo uzvediiba galiigi nepatiik.Puika tieshaam saak palikt necieshams.Un jaa,Kristiina pateica tieshi to,ko es jau biju domaajusi.Patiik,ka Paula nelaizh Rohelio sev tuvu un pareizi dara.Vinjai vajag Alehandro.
Поделиться20902.09.2014 18:37
Jā,bet Paulai pašreiz ir svarīga Tanjas garīgā veselība. Patika,ka Alehandro izturējās saprotoši un iejūtīgi,nevis centās Paulai iestāstīt,ka Tanjas pašnāvības mēģinājumu nevajag uztvert tik nopietni.
Поделиться21002.09.2014 18:44
Jaa,arii tas.Man uz Tanju vairs nav nekaadu dusmu.Driizaak ir zheel taas meitenes.Es ceru,ka psihologs vinjai kaut nedaudz paliidzees,jo tas ko vionja izdariija nemaz nav normaali.Paula to saprot un arii Alehandro.
Поделиться21103.09.2014 12:35
Esmu tik atpalikusi šai seriālā. Jāmēģina sadzīt visas sērijas Izklausās kā viss kaut kas interesants notiek.
Поделиться21203.09.2014 16:09
Jā,seriāls tiešām ir ļoti interesants un pārdomas raisošs.
Поделиться21303.09.2014 16:25
Man ir bail,ka Rosio nezina kā ir būt veselai,jo māte viņai tik ļoti bija iestāstījusi,ka ir slima,ka Rosio arī zemapziņā turpmāk grib būt tāda,neraugoties ne uz ko. Šķiet,ka Rosio uz māti ir nikna ne tik daudz par zāļošanu,cik par to,ka viņa var būt vesela un tādēļ dzīvot pilnīgi savādāk,kā līdz šim. Un tas arī Rosio biedē,jo normāla dzīve viņai liekas draudīga un sveša.
Поделиться21403.09.2014 18:07
Kāda gan tagad būs Hulio attieksme pret Tanju un Danielu tagad,kad zina,ka viņi ir viņa māsīca un brālēns? Labi,Tanja Hulio nepatika arī agrāk,bet ar Danielu viņam bija labas attiecības pat par spīti tam,ka abi ir sāncenši par Berenises sirdi,kaut arī Daniels neko par Hulio jūtām pret Berenisi neko nezina. Un vai donju Karolīnu,kas ir visu trīs kopīgā vecmamma,Hulio uztvers tikai kā Tanjas un Daniela,nevis arī kā savu vecomāti?
Поделиться21503.09.2014 18:55
Jaa,man pat palika Sonjas nedaudz zheel,kad vinja sarunaajaas ar Hulio.Protams,tas,ka vinja pameta vinju tikko dzimushu mazuli un pirms tam pat gribeeja vinju nogalinaat abortaa nav piedodami.Tachu no otras puses var tachu redzeet,ka vinja nozheelo izdariito.Par Hulio attieksmi pret paareejiem gan nezinu kaa tagad buus.Puika ir shokaa un tas ir tikai logjiski.Par Rosio varu piekrist,jo tieshaam liekas,ka meitene no normalas dziives vienkaarshi baidaas,kad vinjas maate Eleonora joprojaam nesaprot,ko ir izdariijusi.
Поделиться21604.09.2014 18:10
Hulio tomēr piekrita uzklausīt savu tēvu,kaut arī vismaz pagaidām kā tādu viņu uztvert nespēj. Vismaz labi,ka tādēļ,ka viņam bija brīnišķīgs audžutēvs,nevis tāpēc,ka arī Salvadors sākotnēji nevēlējās ,ka Hulio nāk pasaulē. Arvien vairāk pārliecinos,ka Alehandro būtu vienīgais cilvēks,kurš spētu palīdzēt Tanjai,ja vien viņa to ļautu,tas ir-saprastu,ka Alehandro viņu neatstumj un nenicina. Tāpat man ir nojauta,ka Martins tikai domā,ka toreiz notrieca to meiteni un vēlāk ar Rohelio palīdzību nobēdzināja viņas līķi.
Поделиться21704.09.2014 18:18
Jaa,man arii prieks,ka Hulio aprunaajaas ar savu biologjisko teevu Salvadoru.Redzot,ka Salvadors raud,saprotu,ka tas bija aiz prieks,ka atradis deelu un Hulio vinju nenoraida.Jaa par Alehandroi tas gan,vinjsh vieniigais var paliidzeet Tanjai.Un par to meiteniiti,tad nebriiniitos,ja tas buutu bijis Rophelio.
Поделиться21804.09.2014 18:30
Vai arī nekādas meitenītes nebija,un Rohelio,izmantodams to,ka Martins toreiz bija tik ļoti piedzēries,ka nespēja atcerēties neko no tonakt notikušā,to visu izdomāja,lai viņam būtu ar ko Martinu šantažēt,ja reiz tas būtu nepieciešams.
Поделиться21904.09.2014 20:48
Vai arī nekādas meitenītes nebija,un Rohelio,izmantodams to,ka Martins toreiz bija tik ļoti piedzēries,ka nespēja atcerēties neko no tonakt notikušā,to visu izdomāja,lai viņam būtu ar ko Martinu šantažēt,ja reiz tas būtu nepieciešams.
Jaa,arii tas vareetu buut variants.Zinot Rohelio es nebuutu par to paarsteigta.No vinja tachu var sagaidiit visu ko.
Поделиться22005.09.2014 18:13
Karolīna šoreiz gan kļūdās domādama,ka Tanja pašnāvības mēģinājumu ir tikai simulējusi. Hulio tā arī neizdevās pārliecināt Eduardo,kā to uz cerēja gan pats,gan Alehandro. Tanja smagi kļūdās, uzskatot,ka tēvam nekā svarīgāka par viņu nav,jo vienīgais,kas Rohelio interesē,ir viņš pats un intrigu vīšana.