Tas gan.Man nepatiik,ka Rohelio visur vaino Paulu.Vienmeer vinja ir vainiiga pie visa,bet vinjsh luuk ir baltais jeerinjsh.Tipika viiriesha domaashana.Un manupraat to,ka Tanja grib taisiit abortu,ja Lalo vinju neprecees Rohelio izdomaaja,lai Kaiteetu Paulai un Alehandro.Nu to,ka Tanja grib it kaa abortu to vinjsh gan neizdomaaja.
Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)
Сообщений 221 страница 240 из 448
Поделиться22206.09.2014 11:42
Patika kā Daniels smaidīja,uzzinot,ka Alehandro atsūtījis Paulai vēstuli,kas vēlreiz pierāda,ka viņš vairs nelolo ilūzijas,ka vecāku laulība ir glābjama un mātei labāk joprojām būt precētai ar viņa tēvu, jo gan jau kādu dienu tēvs no pēdējā riebekļa pārvērstos par īstu Debesu eņģeli. Jā,Danielam atšķirībā no Eduardo un arī Hulio,ir pamatots iemesls necienīt savu tēvu,jo Rohelio nav par ko cienīt.
Поделиться22306.09.2014 20:55
Tas gan.Arii man ljoti patika tas,ka Daniels saaka smaidiit,kad Paula vinjam pateica par veestuli.Es arii smaidiiju,jo tas tieshaam ir jauki.Savukaart Rohelio tagad ir atradis veidu kaa uz visiem laikiem shkjirt Paulu no Alehandro.
Поделиться22407.09.2014 11:33
Jā,Rohelio saprot,ka turpināt kopdzīvi ar Paulu būtu izdevīga no sadzīviskā viedokļa-,jo tad viņš būtu paēdis (burtiskā nozīmē) un aprūpēts.
Поделиться22507.09.2014 11:36
Tiesa,bet nedomaaju,ka Paula to veelas.Vinja grib buut ar taadu viirieti kaa Alehandro,bet nevis taadu kaa Rohelio.
Поделиться22608.09.2014 17:54
Tanjas gaidāmais bērns jau tagad ir likteņa ķīlnieks,un ne tikai tāpēc,ka pastāv reāls risks piedzimt ar ļoti nopietnu un pat iespējams neārstējamu slimību,bet arī tāpēc,ka var izrādīties par smagu pārbaudījumu Paulas un Alehandro attiecībām,pat tad,ja viņš būs abu kopīgais mazbērns. Bet viņš taču ir tikai mazs un nevainīgs bērniņš,kurš nav un nevar būt atbildīgs par notiekošo.
Поделиться22708.09.2014 18:05
Jaa,man arii ir zheel taa nevainiigaa mazulja,kursh ne par ko nav atbildiigs un vainiigs.Driizaak manupraat Tanja ir diezgan vieglpraatiiga,jo atdodas katram,kursh uz vinju tikai paskataas,bet tajaa pat laikaa par sekaam nemaz nedomaa.Ja veel vinja nelietotu visus tos dranjkjus tas ir alkoholu un narkotikas,tad veel taa.Vareetu cereet uz to,ka beerns piedzims sveiks un vesels.bet zinot vinju es to saaku apshaubiit.
Поделиться22808.09.2014 18:15
Kristīna protams no vienas puses tiešām jūtas atvieglota,ka Sonja viņas vietā joprojām ir ar mieru ''tēlot'' Lorēnu,jo viņai šī ''loma'' tiešām ir vairāk ''atbilstoša'',nekā pašai Kristīnai,tomēr apziņa,ka ir Sonjas atkarīga un apziņa,ka nav nekādas garantijas,ka Sonja nenodos arī viņu,Kristīnu biedē.
Поделиться22909.09.2014 13:08
Ir saprotams,ka gan Paulai,gan Alehandro rūp savu bērnu nākotne,bet izsvērt,kura intereses-Tanjas vai Eduardo stādīt augstāk-vai tas vispār iespējams? Jā,cilvēcīgi jau ir,ka gan Paulai Tanja,gan arī Alehandro-Eduardo ir daudz sirdij tuvāki par otra bērnu,tomēr uzskatīt to par pašsaprotamu lietu,ka savas atvases laime ir jāvērtē daudz augstāk par otra,ir pavisam kaut kas cits.
Поделиться23009.09.2014 13:35
Ir saprotams,ka gan Paulai,gan Alehandro rūp savu bērnu nākotne,bet izsvērt,kura intereses-Tanjas vai Eduardo stādīt augstāk-vai tas vispār iespējams? Jā,cilvēcīgi jau ir,ka gan Paulai Tanja,gan arī Alehandro-Eduardo ir daudz sirdij tuvāki par otra bērnu,tomēr uzskatīt to par pašsaprotamu lietu,ka savas atvases laime ir jāvērtē daudz augstāk par otra,ir pavisam kaut kas cits.
Tas tiesa.Es arii uzskatu,ka tas,ka tagad Alehandro saka Paulai,ka negrib,lai Tanja sabojaatu vinja deelam dziivi nav iisti praatiigi.Eduardo pats sev to boja,bet nevis Tanja,kura shobriid gulj slimniica.
Поделиться23109.09.2014 18:09
Rohelio kārtējo reizi ''pierāda'' cik ļoti viņam ''rūp'' meita,jo Tanja viņam vajadzīga,lai varētu manipulēt ar Paulu. Kaut nu tiešām tie visi Paulas minētie šķēršļi būtu tik viegli pārvarami,kā Alehandro saka-protams,daži no tiem arī būtu bez problēmām uzveicami,jo Daniels noteikti izvēlēsies dzīvot ar māti un patēvu,nevis ar tēvu,kā arī Karolīna pēc kāzām pārcelsies dzīvot pie Fēliksa,vai arī abi sev noīrēs dzīvokli,un varbūt arī vēl kāds no šķēršļiem būtu pārvarams,taču atliktu visi pārējie,jo tie nav viegli salaužami,kā tas no malas izskatās.
Поделиться23209.09.2014 18:38
Jaa,tas gan.It kaa tas,ko Paula uzskaitiija tieshaam liekas viegli paarvarams,bet taa nebuut nav.Rohelio tieshaam tikai izmanto Tanju.Patiesiibaa meita vinjam neruup nemaz.Es Daniela vietaa arii labpraataak izveeleetos dziivot ar maati un pateevu nekaa paliktu ar taadu teevu kaa Rohelio.
Поделиться23310.09.2014 18:35
Paulai ir taisnība,jo Tanjas neuzticība Eduardo nav iemesls nodzerties. Jā,no vienas puses Eduardo ir taisnība sakot,ka tikai viņa vecākiem ir tiesības viņu audzināt,bet vai viņš to,ka Paula nav viņa māte,un līdz ar to nedrīkst viņam neko teikt,ļaunprātīgi neizmanto,lai nebūtu jāieklausās viņas sacītajā. Tiesa-arī savu vecāku teiktajā,pretēji Eduardo Paulai teiktajam,viņš neieklausās. Tā vien šķiet, Alehandro un tuvākie draugi cīnās ar Eduardo alkohola atkarību viņa vietā.
Отредактировано Terēze (10.09.2014 18:44)
Поделиться23410.09.2014 18:39
Piekritiishu,jo Lalo tieshaam ar savu riiciibu un attieksmi pats sevi iedziis kapaa.Vinjsh pats sevi pazudinaas un tur nu vainiigs buus vinjsh pats,bet nevis Tanja,vinja teevs,Paula vai veel kaads cits.Paula pareizi dariis,ka aizies no maajas,lai jau,ja Tanjai taa buus labaak.Galu galaa tas skukjeens visu sapratiis daudz,daudz,daudz veelaak nekaa buutu vajadziigs.Zheel ir vinjas,bet neviens vinjas vietaa,vinjas dziivi nedziivos.
Поделиться23510.09.2014 18:54
Labāk lai Tanja savu dzīvi pārvērtē kaut vai tad,kad zemāk krist vairs nebūs iespējams,nekā nekad. Un cīņa ar sevi viņai būs jāizcīna pašai,nevis mātei un/vai Alehandro tas būtu jādara viņas vietā. Viņi tikai varēs būt līdzās un sniegt savu mīlestību un atbalstu.
Поделиться23610.09.2014 18:58
Labāk lai Tanja savu dzīvi pārvērtē kaut vai tad,kad zemāk krist vairs nebūs iespējams,nekā nekad. Un cīņa ar sevi viņai būs jāizcīna pašai,nevis mātei un/vai Alehandro tas būtu jādara viņas vietā. Viņi tikai varēs būt līdzās un sniegt savu mīlestību un atbalstu.
Jaa,tieshi par to jau es arii runaaju.Tanjai ir pashai jaapaarveertee sava dziive un jaatiek ar to galaa.Neviens cits,iznjemot vinju pashu to nedariis un nevar izdariit.
Поделиться23711.09.2014 18:05
Ja ir kāds,kurš nekad nebūs ne pie kā vainīgs,kas vienmēr atradīs attaisnojumu savai rīcībai un kuram nav ne jausmas,kas ir sirdsapziņa,tad tas ir Rohelio. Daniela nodoms pēc mātes kāzām ar Alehandro,nepārcelties dzīvot pie viņas,bet gan rūpēties ir cēls,bet vai tas attaisnosies,jo ne Tanja,ne Rohelio diemžēl nebūs tie,kuri pratīs to novērtēt.
Поделиться23811.09.2014 18:46
Jaa,iet arvien trakaak.Nabaga Tanja domaa,ka piesies Lalo ar beernu,tachu taa nebuus.Pareizi jau Paula teica,ka,ja vinja uztaisiis abortu,tad tas gulsies tikai uz vinjas sirdsapzinjas,bet nevis uz Eduardo,pat ja pienjem,ka vinjsh ir beerna teevs.Saprotams,ka beernu rada divi,tachu shajaa gadiijumaa taa nabaga mazaa dziiviibinja ir jau puncii kljuvusi par kjiilnieku.Nu nevar taa manipuleet ar beernu-sak,ja tu mani preceesi,tad es beernu patureeshu,bet ja ne,ljaushu saraut gabalos.Atklaati sakot uzdzen dusmas par taadiem vaardiem.Kaut arii no vienas puses ir man zheel Tanju,bet no otras Paulai vajag uzshaut vinjai pa peecpusi un pateikt:-Beidz,chiiksteet,uznjemies beidzot atbildiibu par savu riiciibu un taas sekaam!.Jaa,esmu tagad skarba,bet taa tachu ir.Un par Rohelio runaajot,tad tipiskais viirietis,jo vainiigi ir visi,bet tikai ne vinjsh pats.Par Paulu vispaar nav ko runaat,jo peec vinja domaam un arii Tanjas vinja ir vainiiga pilniigi pie visa,kas noticis.
Поделиться23911.09.2014 19:02
Jā,Tanja atstājot to vai bērnam nākt vai nenākt pasaulē Eduardo ziņā,pierāda,ka viņa grib izvairīties no atbildības.
Поделиться24011.09.2014 19:16
Taa ir un tas nepavisam nav labi.Tanja visu sapratiis arii to,kaads ir vinjas teevs,tachu noveeloti.Bet labaak veelu nekaa nekad.