Patrisio nudien man saak likties nozheelojams.Vinjam buutu jaasaka kristiinai paldies par to,ka vinja vinju nekraapa ar tiem citiem.Bet ko vinjsh??Visaa vaino tikai vinju,nu jaa,protams,ko gan var gribeet no tipiska viiriesha.Arii man ir prieks,ka Daniels atbalsta maati un Alehandro.Ljoti patika kaa Alehandro teica,ka vinnjsh ar Paulu miileejas nevis paargulj.Paula samulsa un saaka smieties,un luudza to vinjam atkaartot.Es arii smaidiiju.Un jaa,runaajot veel par Amparo,kad vinja Alehandro teica,lai vinjsh zvana,kad grib,es skaidri redzeeju,kas vinjai ir rakstiits uz pieres.
Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)
Сообщений 261 страница 280 из 448
Поделиться26226.09.2014 18:21
''Nabaga'' Amparo! Viena no viņas draudzenēm-Beatrise grib iepazīties ar viņas ''ļaunāko ienaidnieci'' Paulu! Vai tur nav prātā jāsajūk no šausmām? Daniels ir ar mieru strādāt pat par stāvvietas sargu ,lai nopelnītu,turklāt to,kur tagad strādā,slēpj pat no mātes. Vai tāpēc,ka viņam ir kauns,ka bija spiests pieņemt tādu vietu vai negrib,ka māte jūtas neērti? Kurš un kad uzzinās,kur Daniels strādā? Patika,ka Karolīna Paulai un Alehandro novēlēja slikti uzvesties. Sonjai uzreiz bija skaidrs,kāpēc Rohelio atzinās,ka iekāro Paulu,jo pārāk labi viņu pazīst. Daniels tēvu un Amparo pieķēra tik pikantā brīdī,nez ko viņi teiks-,ka Amparo slimnīcā darbā par slimnieku kopēju un tā nu sanāca,ka viņai uzticēja aprūpēt tieši Rohelio?
Поделиться26326.09.2014 18:35
''Nabaga'' Amparo! Viena no viņas draudzenēm-Beatrise grib iepazīties ar viņas ''ļaunāko ienaidnieci'' Paulu! Vai tur nav prātā jāsajūk no šausmām? Daniels ir ar mieru strādāt pat par stāvvietas sargu ,lai nopelnītu,turklāt to,kur tagad strādā,slēpj pat no mātes. Vai tāpēc,ka viņam ir kauns,ka bija spiests pieņemt tādu vietu vai negrib,ka māte jūtas neērti? Kurš un kad uzzinās,kur Daniels strādā? Patika,ka Karolīna Paulai un Alehandro novēlēja slikti uzvesties. Sonjai uzreiz bija skaidrs,kāpēc Rohelio atzinās,ka iekāro Paulu,jo pārāk labi viņu pazīst. Daniels tēvu un Amparo pieķēra tik pikantā brīdī,nez ko viņi teiks-,ka Amparo slimnīcā darbā par slimnieku kopēju un tā nu sanāca,ka viņai uzticēja aprūpēt tieši Rohelio?
Hi,hi,hi mani tavs komentaars dikti uzjautrina.Tu visu pateici un man nav ko piebilst.
Поделиться26429.09.2014 18:19
Varēja redzēt,ka Daniels tomēr līdz galam tam,ka tēvam un Amparo nav romāna,nenoticēja. Berenise šķiet ir vienīgā,kurai Daniels pilnībā uzticas,ka tikai viņai spēja atzīties,kur un par ko strādā. Vai Berenise to spēs paturēt noslēpumā vai kādam to tomēr izstāstīs? Alehandro joprojām tic,ka Eduardo nedzer,pat viņa neadekvātā uzvedība Beatrises un Salvadora kāzās,nemodināja viņā aizdomas par pretējo. Radās iespaids,ka Alehandro cerēja,ka slimnīcā Tanja būs mainījusies un vairs negribēs no viņa izspiest materiālus labumus,jo tad kad viņa pateica,ka abu noruna joprojām ir spēkā,bija vīlies.
Поделиться26529.09.2014 19:02
Jaa,patiesiibaa jautri,bet arii nopietni.Par Lalo man tagad nav galiigi labs iespaids.Vinjsh tik mieriigi Hulio atzinaas,ka tomeer dzer gan,bet visiem melo,ka to nedara.Zheel Mirnas,jo vinjsh to nabaga meiteni tikai izmanto.Runaajot par Danielu,tad es domaaju,ka Alehandro aatri vien uzzinaas,kuir vinjsh straadaa,un vareetu buut,ka no Berenises.
Поделиться26630.09.2014 18:04
Rohelio cer,ka tagad,kad ir ticis pie naudas,celsies Paulas acīs,taču velti,jo viņa,atšķirībā no Tanjas,nav pērkama un pat naudas dēļ nav ar mieru atsākt kopdzīvi ar šķirto vīru. Psihiatrs apzināti,nevis apstākļu sakritības dēļ atstāja Rosio ar māti divatā,jo pirms iziešanas no kabineta,telefonā ieslēdza sarunu ierakstīšanas pogu,lai pēc tam noklausoties abu sarunu,uzzinātu ko abas patiesībā viena par otru domā. Eduardo nemaz nejutās neērti ne Hulio,un vēlāk tēva priekšā,kad tika pieķerts dzeršanā,vēl vairāk-viņš sevi uzskata par atbildīgu cilvēku. Vai pirms tam Eduardo vispār skaidrojošajā vārdnīcā izlasīja šā jēdziena atbildīgs nozīmi,jo neizskatās,ka viņam būtu tas saprotams.
Поделиться26730.09.2014 21:29
Jaa,par Eduardo man nav ko teikt.Tas puika pats sevi driiz iedziis postaa.Vinjsh to pats veel nesaprot,bet taa buus,jo neklausaas nevienaa,ne teevaa,ne labaakajaa draugaa.Kad redzeeju kaa Rohelio meegjina graabstiities gar Paulu,neviljus praataa ieskreeja doma kaa gan reagjeetu Alehandro,ja to redzeetu??
Поделиться26801.10.2014 18:08
Ja problēmu nav,tad tās izdomāsim-tā šķiet domā Paula,kad cenšas paskaidrot,kāpēc vēl negrib precēties ar Alehandro. Turklāt,ja kāds patiesi arī domā/tu,ka viņa savā nākamajā vīrā redz glābiņu,tad tā ir viņa,nevis Paulas problēma. Žēl,ka vienīgais veids,kā Alehandro var turēt Tanju grožos,ir uzpirkšana,nevis kļūstot par viņas draugu un uzticības personu,jo viņa ietekmē Tanja spētu mainīties un arī Marisola nevarētu viņu slikti iespaidot. Rohelio uzskata,ka savā jaunajā aģentūrā viņš ir tas,kurš diriģē parādi,bet Sonja un Amparo jau ir nolēmušas spēlēt pēc citām notīm,lai tiktu vaļā no sava sutenera.
Поделиться26901.10.2014 19:07
Nu jaa,te tev nu bija Eduardo ""lielaa atbildiiba"",kura kaa vinjsh pats saka vinjam piemiitot.Tikko Mirna vinjam pateica par gaidaamo beernu,taa vinjsh uzreiz,lai taisot abortu.Protams,aborts,taa tachu buutu ljoti viegla un aatra izvairiishanaas no atbildiibas par savas riiciibas sekaam.Priecaajos,ka Mirna tomeer tam nepakljaavaas un atteicaas to dariit.Par Paulu runaajot tad,jaa vinja tik tieshaam izgudro visu ko,kas paskaidrotu kaadeelj veel negrib preceeties ar Alehandro.Un veel vienaa zinjaa es noteikti varu piekrist Tereezei-arii man ir sajuuta,ka Alehandro pats atklaas,kur Daniels straadaa.
Поделиться27002.10.2014 18:11
Ja kāds reiz Alehandro būtu teicis,ka viņa labi audzinātais dēls būs tāds,kāds viņš ir tagad un darīs to,ko pašreiz dara,viņš tam nekad nebūtu ticējis. Un ne jau tādēļ,ka runa ir paša dēlu,bet gan tāpēc, ka uzskatītu,ka Eduardo ir krietns un apzinīgs puisis,kurš nekad nenoietu no ceļa. Kristīnai Svingeru klubā paveicās ar izlozi,jo izlozētais vīrietis arī nevēlējās pārgulēt ar citu,tieši tā paša iemesla dēļ, kura viņa.
Поделиться27102.10.2014 21:17
Man ljoti patika Alehandro sejas izteiksme,kad Lalo vinjam pateica,ka taa ar kuru satiekas ir Mirna. Bet ja nopietni,tad piekriitu Tereezei.Tas vairs nav normaali.Puika vairs nav nekaads beerns,tachu uzvedas kaa pusaudzis.Ne par ko nenes atbildiibu,viss vinjam vienalga.Izlutinaats un turklaat pamatiigi.
Поделиться27203.10.2014 18:08
Alehandro un Rohelio vajadzētu apmainīties ar dēliem,jo Eduardo Rohelio būtu tāds dēls,par kādu viņš vienmēr ir sapņojis-bezatbildīgs meitu ģēģeris un alkoholiķis,kādam pēc Rohelio domām ir jābūt īstam vīrietim.
Поделиться27303.10.2014 18:25
Alehandro un Rohelio vajadzētu apmainīties ar dēliem,jo Eduardo Rohelio būtu tāds dēls,par kādu viņš vienmēr ir sapņojis-bezatbildīgs meitu ģēģeris un alkoholiķis,kādam pēc Rohelio domām ir jābūt īstam vīrietim.
Pilniigi manas domas.
Поделиться27405.10.2014 20:07
Kaa man patiik kaa Alehandro ieraudziija Danielu vinja darba vietaa un uzsauca,lai tuuliit naak shurp.Patika kaa puika taa paklausiigi pienaaca vinjam klaat.
Поделиться27506.10.2014 14:49
Cits Daniela vietā būtu pārāk lepns,lai strādātu par stāvvietas sargu,jo uzskatītu,ka labāk mirt badā,nekā pazemoties,pieņemot tik vienkāršu darba piedāvājumu.
Поделиться27606.10.2014 18:13
Kā Amparo reaģēja uz Alehandro teikto,ka uzskata par savu pienākumu likt Eduardo uzņemties atbildību,jo ir viņa tēvs. Nudien radās iespaids,ka Amparo grasījās teikt,ka tas tu neesi gan,bet pēdējā brīdī atjēdzās,ka tad sevi nodotu. Vai tiešām tas varētu būt,ka Alehandro tikai domā,ka ir Eduardo bioloģiskais tēvs,ka Amparo viņu apzināti mānīja,uzdodama cita vīrieša bērnu par savu un Alehandro kopīgo dēlu? Amparo,likdama dēlam atteikties uzņemties atbildību par Tanjas un Mirnas bērniem,izdara viņam lāča pakalpojumu,jo tādā veidā iemācīs,ka par bērnu nav jārūpējas tikai tāpēc,ka nav kopā ar viņa māti. Turklāt,kā gan Amparo var tik droši apgalvot,ka Eduardo nav ne Tanjas,ne Mirnas bērna tēvs,pat tad,ja ir zināms iemesls šaubām par Eduardo paternitāti,lai gan tajā pašā laikā ir skaidrs,ka Amparo būtu izdevīgi,lai Eduardo patiesi nebūtu ne viena,ne otra bērna tēvs,jo tad viņam būtu oficiāls iemesls par mazajiem nelikties ne zinis.
Поделиться27706.10.2014 21:35
Nu jaa,taa jau tas ir peec Amparo domaam-labaak uztaisiit abortu nekaa likt savam deelam nest atbildiibu par notikusho.Man no vienas puses ir Mirnas zheel,bet no otras-vinja tieshaam domaaja,ka paliekot staavoklii no Eduardo spees vinju sev piesiet ar beernu??Ne velti saka,ka,ja viirietis buus bezatbildiigs un gaajeejs,vinjsh aizies taapat nenesot nekaadu atbildiibu.Neatkariigi no taa ir tas beerns vai nav.Runaajot par to,ka Lalo pat vareetu izraadiities nav Alehandro deels,tad es par to nebuutu paarsteigta.Patureesim praataa to,ka no Amparo var sagaidiit visu,ko gribi.
Поделиться27807.10.2014 18:24
Liekas,ka pats nelabais saveda Tanju kopā ar Marisolu,jo tā meiča nudien nav normāla,ja var perināt tādas intrigas attiecībā uz Berenisi.
Поделиться27907.10.2014 18:30
Liekas,ka pats nelabais saveda Tanju kopā ar Marisolu,jo tā meiča nudien nav normāla,ja var perināt tādas intrigas attiecībā uz Berenisi.
Es varu tikai piekrist.Man ja godiigi nedaudz bail ir par Berenisi,jo ja Marisola iistenos to,ko es domaaju,tad...tad buus traki.Berenisei taa buus pamatiiga trauma,turklaat tik stipra,ka meitene var aizbeegt no maajaam vai pat nomirt,jo sekas var taadas buut.Lai arii es ceru,ka nekas taads tomeer nenotiks.Bet taa Marisola man jau no saakta gala nepatika,vinja izskataas taada ne visai.Katraa zinjaa es taadu skatu redzeet negribu.Un vispaar es tomeer Tanjas vietaa Marisolai pajautaatu,kaada gan vinjai dalja-ir Berenise nevainiiga vai nav??Buutu labaak uz sevi skatiijusies un domaajusi par savu dziivi.
Поделиться28007.10.2014 19:02
Var redzēt cik ļoti Danielam pietrūkst tēva,konkrētāk-tēva,kuram var uzticēties un lūgt padomu,kad tas ir nepieciešams. Jā,arvien vairāk ir redzams,ka Rohelio nekad nav bijis tēvs šā vārda labākajā nozīmē,ja tā arī nav kļuvis par sava dēla uzticības personu. Cik gan Daniels būtu laimīgs,ja viņa tēvs būtu Alehandro,jo viņš,atšķirībā no Eduardo,prastu novērtēt to,cik viņam ir mīlošs un gādīgs tēvs.