TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)

Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)

Сообщений 301 страница 320 из 448

301

Jaa,Alehandro patieshaam ir vieniigais,kursh vareetu savaldiit Tanju.Taa meitene Marisola ar katru briidi man nepatiik arvien vairaak.Patiesiibaa ir zheel,ka Tanja ar vinju sapinaas.Par paareejo runaajot,tad Patrisio man saak palikt drusku zheel,bet tajaa pat laikaa vinjsh pats pie visa ir vainiigs.Lalo jaa,pats sevi iedziis postaa,jo joprojaam neko nesaprot.

0

302

Nabaga Berenise-tas ir šausmīgi,ko Marisola ar savu drauģeli Fabio ar viņu izdarīja! Cik zemu ir jākrīt,lai kaut ko tādu varētu izdomāt. Var redzēt,cik ļoti Rohelio ''mīl'' Danielu,ja var viņu nosaukt par kucēnu ar ko spēlēties,jo kurš normāls tēvs kaut ko tādu spētu pateikt par savu dēlu?

0

303

Terēze написал(а):

Nabaga Berenise-tas ir šausmīgi,ko Marisola ar savu drauģeli Fabio ar viņu izdarīja! Cik zemu ir jākrīt,lai kaut ko tādu varētu izdomāt. Var redzēt,cik ļoti Rohelio ''mīl'' Danielu,ja var viņu nosaukt par kucēnu ar ko spēlēties,jo kurš normāls tēvs kaut ko tādu spētu pateikt par savu dēlu?

Puilniigi pareizi!Taapeec arii es nebriiniishos,kad Rohelio no Alehandro dabuus kaavienu.Bet runaajot par Berenisi,tad tur es nekomenteeshu,jo tas ir briesmiigi.Vieniigais,ko varu pateikt,ka Marisolai nav viss kaartiibaa ar galvu.Veel trakaak nekaa Tanjai.

0

304

Jā,jo Tanja slimnīcā bija sākusi daudz ko pārdomāt un pārvērtēt,taču tur satiktā un iepazītā Marisola diemžēl dara visu,lai Tanju negatīvi ietekmētu. Acīmredzot Marisola uzskata,ka ir atradusi '' ideālu'' muļķi,uz kuru viegli varētu novelt vainu par savu vecāku slepkavību. Un viss liecina,ka tā arī notiks,ka Tanja tiks notiesāta par noziegumu,ko nebūs izdarījusi...

0

305

Es domaaju,ka Marisola Tanjai piedraudees,lai taa uznjemtos vainu par vinjas vecaaku slepkaviibu.Zinot Tanju,neticu,ka vinja nevienam neko nebuutu teikusi,jo runa tomeer ir par divu cilveeku nogalinaashanu.Marisola to zina un taapeec piedraudees,lai Tanja tur muti.Peec tam gan es shaubos,ka varees pieraadiit Tanjas nevainiibu,jo arii Marisola mirs liidz ar to arii pieraadiijumi vareetu izgaist.Es tagad gaidu to seeriju,kuraa Alehandro sados pa muti Rohelio,jo vinjsh to ir pelniijis.Runa droshi vien buus par Paulu.

0

306

Berenises dvēseles sāpes,bezpalīdzības sajūta un izmisums ir vārdiem neaprakstāmi,jo ko tādu piedzīvot ir prātam neaptverami. Tanja izjūt sirdsapziņas pārmetumus par notikušo,bet baidos,ka Marisola darīs visu,lai viņu pārliecinātu,ka Berenisei tā arī vajadzēja par it kā viņai-Tanjai nodarīto,tāpēc nav ko viņai just līdzi.

0

307

Jaa,nabaga Berenise.Ljoti zheel vinjas bija,jo kaut ko taadu piedziivot tas ir...pat nekomenteeshu,jo ko taadu vaardiem nevar aprakstiit.Redzot Marisolu,tad man to skukji gribeejaas sakjert aiz matiem un kaartiigi izvazaat pa zemi,jo taa bija vinjas slimaa ideja.Tanja logjiski,ka sajuut sirdsapzinjas paarmetumus,bet no otras puses pati vainiiga,ka sapinaas ar Marisolu.Shaadi paarmetumi vinjai tagad buus jaaizjuut ne reizi vien.

0

308

Kad Tanja sapratīs kādēļ Marisola ar viņu sadraudzējās,tad sevi uzskatīs par pašu lielāko muļķi pasaulē.

0

309

Terēze написал(а):

Kad Tanja sapratīs kādēļ Marisola ar viņu sadraudzējās,tad sevi uzskatīs par pašu lielāko muļķi pasaulē.

Tieshi taa.Es tev varu pilniigi piekrist.Bet tad jau buus par veelu kaut ko mainiit un kost sev pirkstos.

0

310

Tā, esmu iedzinusi visas sērijas un jā, laikam pašlaik visšausmīgākie notikumi saistīti ar Berenisi. Tik šausmīgi, kā var būt tik ļauns cilvēks kā Marisola. Telenoveles, protams, pierast redzēt vēl trakākus ļaundarus, taču ne tik gados jaunus kā Marisolu. Un tam vēl visam pa vidu Tanja...

0

311

Vai gan jābrīnās,ka Daniels jūtas vīlies,ka Berenise pēdējā brīdī atteicās kopā ar viņu doties izbraukumā,it sevišķi vēl tāpēc,ka viņa negribēja paskaidrot iemeslu. Turklāt Marisola pielej eļļu ugunij ,cenšoties sev pievērst Daniela uzmanību,lai gan tajā pašā laikā ir skaidrs,ka viņš tikai pieklājības pēc piekrita ar Marisolu iziet. Rohelio mēģinājums šantažēt Amparo izgāzās,jo Alehandro pilnīgi vienalga,ka viņa šķirtā sieva tagad ir Rohelio mīļākā.

0

312

Jaa,Alehandro tas patieshaam neizbriinija.Bet vai tad buutu par to jaabriinaas??Amparo tachu arii izskataas peec taadas,kurai uz pieres rakstiits,ar ko vinja nodarbojas.Runaajot par Paulu,tad man palika iespaids,ka vinja ir nedaudz apreibusi,jo visu laiku jauca vaardus.Marisolai vispaar vajadzeetu kaartiigi sadot pa ausiim,jo skukjis izturas taa it kaa nekas taads nebuutu noticis.Bet nu ko var gribeet no taadas,kura ir ar mieru nogalinaat vecaakus,lai tikai tiktu pie mantojuma??Ja es saakumaa dusmojos uz Tanju un vinjas izgaajieniem,tad tagad saprotu,ka vinja saliidzinot ar Marisolu ir baltais jeerinjsh.

0

313

Arvien vairāk pārliecinos,ka Marisolai pār Tanju ir kāda dīvaina,pat nezinu kā lai to pareizāk noformulē-vara,jo lai kā Tanja censtos atbrīvoties no Marisolas ietekmes,viņa to nespēj.

0

314

Izskatās,ka Hulio slimība ir daudz smagāka,kā visiem liekas. Marisola Danielam pilnīgi atklāti kārās kaklā,tāpēc nav brīnums,ka viņš viņu uztvēra kā vieglas uzvedības sievieti. Alehandro jau domā,ka dēls ir nācis pie prāta un vairs netiekas ar Tanju,bet diemžēl patiesība ir citāda.

Отредактировано Terēze (05.11.2014 18:25)

0

315

Jaa,Marisola tieshaam ir bezkauniiga.Nav briinums,ka Daniels taa padomaaja.Tanja mani sadusmoja ar savu pazinjojumu,ka Berenisei ir visam jaatiek paari un jaaizmirst.Rodas jautaajums-vai pati Tanja kaut ko taadu speetu taa vienkaarshi njemt un aizmirst??Ar Hulio ir traki.Eduardo joprojaam nav naacis pie praata.

0

316

Tanjas un Eduardo attiecības tiešām ir slimīgas-viņi apzinās,ka dara viens otru nelaimīgu,bet tajā pašā laikā nevar viens bez otra. Tā vien šķiet,ka abi labāk izvēlas destruktīvas attiecības,nevis ļauj būt sev laimīgiem vienam bez otra.

0

317

Marisola Danielam jauc galvu,cenšoties viņa acīs nomelnot Berenisi,lai tādējādi panāktu,ka Daniels piekrīt ar viņu-Marisolu satikties. Cerams,ka Daniels nekļūs par otru Eduardo,kuram ''patīk'' būt atkarīgam no destruktīvām attiecībām. Tāpat ceru,ka Berenise aizdomāsies par Rosio teikto,ka pie notikušā ir vainojamas Tanja un Marisola,jo viņas minētie argumenti ir vērā ņemami.

Отредактировано Terēze (08.11.2014 16:46)

0

318

Jaa,nu jaasaka kaa ir.Taa Marisola man no tiesas uzdzen dusmas.Taa vien gribas to skukji sakjert un kaartiigi pavazaat aiz matiem.Vispurms Berenises nevainiiba trauceeja,bet tagad traucee vecaaki.Arii es ceru,ka Berenise tomeer aizdomaasies par Rosio teikto.Kaa arii pateiks mammai par notikusho.Runaajot par Danielu,tad es nebriiniitos,ja Marisola vinju apvaardos,jo tam skukjim ir speeja manipuleet ar jebkuru un apvaardot jebkuru.

0

319

Marisola nudien prot panākt savu,jo protams,ka Daniels piekritīs ar viņu likties gultā,lai pierādītu,ka ir heteroseksuāls. Jā,Daniels varēja teikt,ka tas,ka viņa uzskata viņu par geju,ir viņas,nevis viņa problēma,bet pat tādā gadījumā Marisola būtu turpinājusi savus pavedināšanas plānus. Vismaz labi,ka vēlāk Daniels saprata,ka pieļāvis kļūdu,pārgulēdams ar Marisolu.

0

320

Pretiigi vienkaarshi pretiigi Marisola riikojaas.Tai meitenei nav ne kauna,ne goda.Nu kaa shitaa var??Man vinja nepatiik arvien vairaak un vairaak.Danielam protams nepatika,ka vinju saukaaja par geju,bet es uzskatu,ka vinjsh par to vareeja nelikties ne zinis.Nu ja nu tik ljoti tas vinju aizskaara,tad vinjsh tikpat labi vareeja Marisolu nosaukt par lesbieti.Tas pats vien buutu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)