Man ja godiigi iisti pat nav komentaaru.Marisolai tieshaam ar galvu kaut kas nav kaartiibaa un tam Fabio arii.Nudien gribas,lai kaads saprot un pamana,ko vinja censhas izdariit ar Tanju.Tanja protams pati arii nav bez vainas,bet taadu nodariijumu,kuru vinjai uzvels Marisola...nu es pat nezinu kaa lai to nosauc.Smiekli naak par to kaa Amparo deela un Alehandro priekshaa aizbildinaas.Bet veel lielaaki smiekli man naaca par Rohelio sapni.
Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)
Сообщений 341 страница 360 из 448
Поделиться34229.11.2014 11:57
Jā,tad kad būs noticis nelabojamais,tad Tanjas ģimene nespēs saprast,kā tas bija iespējams,ka neviens neko nemanīja-,un vai tiešām nebija nekā pilnīgi nekā tāda,kas radītu aizdomas,ka Tanjas slimnīcā iepazītā ''draudzene'' viņai kaitē?
Поделиться34329.11.2014 12:02
Taisniiba,bet tad jau buus krietni par veelu.Tanja jau buus cietumaa,kur izcietiis sodu par noziegumu,kuru nav pastraadaajusi,bet Marisola ar Fabio aizies bojaa.Ja sho seriaalu paraadiitu arii kaa turpinaajumu,tad es nezinu vai Tanjas nevainiibu buutu iespeejams pieraadiit.
Поделиться34401.12.2014 18:27
Šmaugais tīģeris Fēlikss tagad uzdzīvo labākos medību laukos-jā,viņš līdz pēdējam brīdim prata izbaudīt dzīvi. Protams,vai tas bija labākais un pareizākais veids,kā to darīt,jau ir cits stāsts,taču lai vai kā,bet Fēlikss nebija no tiem,kurš uzskatīja,ka vecumdienas ir jāpavada tupot aizkrāsnē. Karolīna mīlēja savu šmaugo tīģeri par spīti visiem viņa izgājieniem,viņš bija viņas mūža vēlā un pēdējā mīlestība,kuru visticamāk vairs necerēja piedzīvot. Arī pārējiem Fēliksa ģimenes locekļiem viņa nāve sāp,jo katram ir savs atmiņu stāsts ko saglabāt sirdīs uz mūžu.
Поделиться34501.12.2014 21:20
Jaa,man arii ir patiesi ljoti zheel,ka Feelikss nomira(kaut arii zinu,ka tas nav pa iistam,ka tas ir tikai seriaals),bet tomeer ljoti skumji patiesiibaa.Man tas vechuks tiiri labi patika.Vinji abi ar Karoliinu bija jauks paaris.Naakamais diemzheel buus Eduardo,jo savas bezatbildiibas un nenobriedushaa pusaudzha sindroma deelj pats sevi iedziis kapaa.Tanju man paliek arvien vairaak zheel,tachu visvairaak dara raizes tas,ka pilniigi neviens neredz,ko ar vinju dara Marisola.Daniuels manupraat pret Berenisi ir diezgan neiecietiigs,jo neviena meitene ar tik nopietnu lietu kaa izvaroshana nejokotu.
Поделиться34602.12.2014 12:24
Jā,izvarošana ir pārāk nopietna lieta,tomēr no otras puses Danielu pārāk sāpināja un pazemoja Berenises atzīšanās par iemeslu,kādēļ viņa izlēma satikties ar viņu,nevis ar Hulio,tāpēc tagad īsti nespēja vairs skaidri domāt. Turklāt līdz šim Daniels Berenisi tika uzskatījis par pašu godīgāko un patiesāko cilvēku pasaulē,kurai pilnībā uzticējās,tāpēc nu jūtas viņā vīlies un nu nespēj noticēt, ka tā ir patiesība. Bet,gan jau Daniels ar laiku pats sapratīs,ka ar tādām lietām,kā izvarošana-nejoko.
Поделиться34702.12.2014 18:12
Paldies Dievam, ka Daniels tomēr Berenisei noticēja, jo saprata, ka ar tik nopietnām lietām nejoko. Diemžēl Marisolai vēlāk izdevās Danielam iestāstīt, ka arī viņa bija ''izvarošanas upuris'', nevis šā nozieguma organizatore, kā domā Berenise. Eleonoras centieni ar plastiskas ķirurģijas palīdzību izskatīties daudz skaistākai un līdz ar to iekārojamākai vīra acīs, izgāzās, jo nu viņa izskatās vienkārši šausmīgi, jā Amparo brīdinājums, ka vērsties pie kāda apšaubāma kaktu daktera ir bīstami, izrādījās pamatots.
Поделиться34802.12.2014 18:16
Tas gan,shoreiz Amparo bija pilniiga taisniiba.Eleonora patieshaam izskataas shausmiigi.Marisola arvien vairaak saak atgaadinaat indiigfu chuusku,kura leenaam gatavojas uzbrukt savam upurim,ko arii izdariis.Tachu ja runaajam veel par Amparo,tad ja atminja mani nevilj tieshi vinja bija taa,kura ieteica Eleonorai veikt operaaciju.Tiesa gan atceros,ka vinja ar Eleonoras izveeleeto kaktu aarstu nebija apmierinaata.
Поделиться34903.12.2014 19:10
Kaut arī Paulai tas ir sāpīgi, viņa tomēr neļauj Tanjai atgriezties mājās. Paula nav tik stulba, ka aiz šā Tanjas lēmuma stāv Rohelio, kurš protams domā par savām, nevis meitas interesēm, lai arī kā Tanja gribētu to noliegt. Marisola turpina jaukt galvu Danielam, jo tagad viņa cenšas nomelnot viņa acīs ne tikai Berenisi, bet arī Paulu un līdz ar to arī varbūt arī Alehandro, mēģinot iestāstīt, ka Paula it kā gribot sava nākamā vīra dēļ tikt vaļā no saviem bērniem. Tiesa-izskatās, ka vismaz tas Berenisei neizdevās, jo Daniels labi pazīst savu māti un zina, ka viņa Tanju padzina, jo vairs nespēja paciest viņas nekaunību un necieņu pret sevi, bet Alehandro vienmēr pret viņu-Danielu ir izturējies ļoti labi, pat ir gatavs dot darbu savā firmā un cik tēvišķīgi viņu mierināja, kad viņš pārdzīvoja dona Fēliksa nāvi. Alehandro un Salvadors pat iedomāties nevar, ka Eduardo viņiem melo, sakot, ka vairs netiekas ar Tanju...
Поделиться35003.12.2014 21:23
Jaa,runaajot par Eduardo,tad puika taa sakjot dalecaas,lai gan tur pat beernam ir skaidrs,ka tas bija Rohelio pirksts.Marisola...vinja man jau pashaa saakumaa nepatika.Kad vinja runaajas ar Tanju,tad pilniigi var just,ka dzilji sevii vinja liiksmo,ka vinjas plaans novelt uz Tanju savu vecaaku naavi ljoti veiksmiigi arii izdosies.Te gan jaasaka,ka meitene ir aizmirsusi ""bumeranga efektu".Vinja ir aizmirsusi,ka shitas viss naaks vinjai atpakalj.Paula jaa,vinja tik tieshaam nav muljkje labi tachu saprot,ka Tanja taa nekad nedariitu.Tas vienkaarshi neizskatiijaas peec vinjas.Paula zina,ka aiz taa visa staav Rohelio.Mazliet izraisa neapmierinaatiibu arii Alekss ar Chavu.Tajaa zinjaa,ka vinji visaa,kas noticis vaino Tanju.Nee,labi,es nesaku un negribu teikt,ka vinja nav vainiiga un ir balta un puukaina.Nee,taa nu nav.Sava vaina notiekoshajaa ir arii jaauznjemas vinjai,bet ne jau pilniigi visu.Vinja nav vainiiga pie taa,ka Eduardo bija bezatbildiigs un uzvedaas kaa nenobriedis pusaudzis.Vinja arii neleeja vinjam mutee alkoholu,vinjsh to dariija pats.Un autoavaariju izraisiija Rohelio.Es tagad Tanju protams nekaadaa gadiijumaa neaizstaavu,bet,manupraat,tas ir negodiigi,ka visu atbildiibu par to,kas noticis uzvelj tikai vinjai.Gaidu arii to seeriju,kuraa Alehandro piekaus Rohelio,jo gribu zinaat par ko.
Поделиться35104.12.2014 18:27
Paula un Alehandro bija tik laimīgi, jo bija pilnīgi pārliecināti, ka nekas nespēs apēnot viņu laimi, taču burtiski pašā pēdējā brīdī nācās saņemt tik traģisku ziņu. Jā, Rohelio ''kāzu dāvana'' izdevās ''brīnišķīga'', tikai vismaz pagaidām viņi nezina, ka tas ir Rohelio, kuram par to ir ''jāpateicas''. Taču Rohelio tas maksāja ļoti augstu cenu, jo kā izrādījās, tad tā meitene, kura arī cieta autokatastrofā, bija paša meita, kura zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu, kā arī pati būtu varējusi iet bojā. Jā, šī nelaime būtu varējusi nenotikt, ja Ernesto Tanju būtu pazinis kaut vai tikai pēc izskata, bet nekur nav teikts, ka viņš nebūtu Eduardo mēģinājis nogalināt kaut kādā savādākā veidā...
Поделиться35205.12.2014 17:59
Jaa,skumji,kaut patiesiibaa jau tur neviens nenomira,bet taapat.Saprotu,ka Alehandro saap tas,ka gaaja bojaa Lalo,bet nu vainot tajaa visaa Tanju manupraat arii nav diezko labi,jo lai gan Tanja ir vainiiga,bet dalja vainas ir jaauznjemas arii Eduardo.Ja nebuutu auto avaarijas,tad vinjsh sevi pazudinaatu savaadaakaa veidaa.Lai cik skarbi neizklausiitos,tomeer puika pats sevi iedzina kapaa.Vinjsh bija paaraak vieglpraatiigs,bezatbildiigs un ar nenobriedusha pusaudzha sindromu sirgstoshs.Taa nu tas ir.Ne jau Tanja leeja vinjam mutee alkoholu.Vinjsh pats to dariija.Protams,Tanja nav nevainiiga,bet vainot vinju pilniigi visaa nav iisti godiigi.Lai gan,protams,ljoti zheel,ka taa notika.
Поделиться35305.12.2014 18:31
Jā, Amparo un Alehandro zaudēt dēlu ir pārāk smagi, jo bērniem ir jābūt tiem, kuriem jāpavada pēdējā gaitā savus vecākus, nevis otrādi. Turklāt nežēlīgi ir tas, ka neviens no Eduardo tuviniekiem nesēro par Tanjas mazuli, kurš no šīs pasaules aizgāja, tajā vēl neienācis, jo viņš vai viņa bija tikai mazs un nevainīgs bērniņš, kurš bija pelnījis dzīvot. Bet varbūt viņi pat sev nevēlās atzīt, ka nemaz negaidīja šo bērnu un tagad patiesībā jūtas atviegloti, ka viņa vairs nav. Lai arī tāpat viņi uzskata, ka labāk Tanja būtu mirusi, nedomāju, ka viņas nāve būtu sniegusi atvieglojumu, jo tā nespētu likt aizmirst, ka viņa sev uz viņsauli gribēja paņemt līdzi Eduardo-sak, es zinu, ka par manu aiziešanu jūs nenobirdinātu nevienu asaru, tāpēc sagādāšu jums ciešanas, sev līdzi paņemot jūsu dēlu. Jā, tas ir smagi un sāpīgi, ka neviens no Monroju ģimenes un viņu tuviniekiem nenojauš, ka Tanja arī bija upuris, nevis autokatastrofas izraisītāja. Kā viņi jutīsies, uzzinot, kas patiesībā notika-protams, it kā jau nav pamata justies Tanjas priekšā vainīgiem, jo tobrīd viņi jau nevarēja zināt, ka vainīgs bija Rohelio, bet tomēr apziņa, ka viņu nepatiesi apsūdzēja, diez vai ir patīkama...
Поделиться35405.12.2014 18:38
Protams,ka nav patiikama,tachu nezinu man iisti nav komentaaru.Varu pateikt tikai to,ka iisti nepatiik tas,ka ir tik daudz naavju,ka vinji it kaa masveidaa mirst kaa mushas.Turklaat vienaa seerijaa divas naaves-Rosio un Eduardo.Nezinu,var jau buut,ka esmu pieradusi pie taa,ka viss ir skaisti un rozhaini,bet juutos pat nezinu kaa,nedaudz nobijusies laikam,kad Alehandro pateica Paulai,ka starp vinjiem viss beidzies un lai par vinju aizmirst uz visiem laikiem.Plusaa visam veel paargulees ar Amparo.Tagad saprotu kaapeec,Paula vinjam vienaa no seerijaam pateiks-Alehandro,luudzu,ej prom!Protams var saprast visu...
Поделиться35505.12.2014 18:50
Jā, arī Rosio nāve ir sāpīga, jo viņa no šīs pasaules aizgāja, neiepazinusi normālu un pilnvērtīgu dzīvi. Lai cik to būtu smagi atzīt, diemžēl Rosio ''veiksmīgi'' turpināja savas mātes iesākto-sevi indēt, jo viņa mātes vietā sev deva medikamentus, lai ''ārstētu'' no kādas neesošas slimības. Jā, Rosio bija tik ļoti pieradusi pie domas, ka ir slima, ka neprata un negribēja būt vesela, un līdz ar to dzīvot īstu dzīvi.
Поделиться35606.12.2014 12:56
Tagad, kad sāpes par dēla zaudējumu ir tik dziļas, vēl nevar gaidīt, lai Alehandro saprastu, ka arī Eduardo nebija tik nevainojams, un, ka ja abi ar Paulu būtu mainītās lomās, tad diez vai pats spētu pieņemt tos pārmetumus, kurus tagad izsaka Paulai un uzskatītu, ka viņa dēls nebija pelnījis dzīvot, un, ka tikai un vienīgi Eduardo būtu vainojams notikušajā. Bet varbūt laikam ejot, Alehandro spēs uz notikušo paraudzīties no cita skatu punkta, un tad kad Tanja būs spējusi piecelties un sakārtot savu dzīvi, spēs to novērtēt un līdz ar to neuzskatīs, ka nebija godīgi attiecībā uz Eduardo, kuram nāve atņēma iespēju dzīvot normālu un pilnvērtīgu dzīvi.
Поделиться35706.12.2014 14:48
Jaa,varbuut arii,ka taa buus.Protams,ka nevar to Aleksam uzreiz prasiit,jo deela zaudeejums ir pat ljoti smags.Katraa zinjaa man ir sajuuta,ka viegli nebuus nevienam-ne vinjam,ne Paulai un arii Tanjai ne.
Поделиться35808.12.2014 18:34
Rohelio kā vienmēr ir savā elementā, jo spēj gan atrast iemeslu vainot Paulu Tanjas nelaimē, gan nožēlot, ka nav ''pareizi audzinājis'' dēlu-viņu regulāri iekaustījis, jo pēc Rohelio domām, Daniels tad būtu viņa, nevis mātes un viņas ''mīļākā'' pusē. Jā, Rohelio nesaprast kāpēc Daniels Alehandro tik ļoti augstu vērtē un ciena un vēlas kā mātes vīru redzēt viņu, nevis savu tēvu. Arī Tanja pat īsti vēl neapzinās, ka vairs tik ļoti nedievina savu tēvu, ja spēja atzīt, ka pat, ja Eduardo nāves dēļ māte izšķirsies ar Alehandro, ne tikai neatjaunos kopdzīvi ar savu šķirto vīru, bet pat neatstās viņam māju.
Поделиться35908.12.2014 22:08
Nu es ljoti ceru,ka Tanja reiz naaks pie praata.Jaa,runaajot par Rohelio,tad man iisti nav ko teikt.Nesaprotu taadus cilveekus kaa vinjsh.Pats tachu labi zina,ka pats izraisiija avaariiju.Bet nu protams,vinjam tachu nav tiira sirdsapzinja,jo redz gandriiz tika nogalinaata arii Tanja.Rohelio ir pilniigs muljkjis,ja domaa,ka Payula kaadreiz vispaar atgrieziisies pie vinja.Paula nav stulba,vinja pie taada kaa Rohelio nekad neatgrieziisies.Paskatiijos youtuba arii to seeriju,kur Alekss piekauj Rohelio tas nudien bija uzjautrinoshi jo vairaak taadeelj,ka Rohelio bija tik apstulbis.
Поделиться36009.12.2014 13:56
Kad Paula mātei pārmeta, ka tā viņai liekot pamest Tanju, bet pati gan nenovēršas no Sonjas, kuru kā viņa apgalvo, necieš ne acu galā, Karolīna meitai attrauca, ka tās esot divas pilnīgi dažādas lietas . Tas manī atkal modina aizdomas, ka Tanja tiešām nemaz nav Paulas bioloģiskā meita, jo kur ir teikts, ka Karolīna to, ka Tanja tika atrasta izgāztuvē, tikai izdomāja? Turklāt reiz Patrisio Sonjai deva mājienu, ka Tanja ir gluži kā viņas meita, tā Sonju ļoti satraucot. Un, ja nu Sonja tikai domā, ka dzemdēja dēlu, bet patiesībā laida pasaulē meitu? Nē, tas nevar būt, ka Salvadora nolīgtie detektīvi to nebūtu noskaidrojuši, jo diez vai samainīt bērnus būtu tik vienkārši, turklāt, kurš un kāpēc to būtu darījis? Vienīgā, kam būtu motīvs, būtu Karolīna, bet viņa nav tik bagāta, lai uzpirktu ārstus, lai tie Sonjas meitu atdotu viņai. Un kā to būtu varējis uzzināt Patrisio? Lai gan vēl var būt variants, ka Hulio tiešām ir Sonjas un Salvadora dēls, bet Tanja savukārt Sonjas un Rohelio meita, jo nav jau īsti zināms, kad sākās viņu abu romāns, un Rohelio Sonjai jaundzimušo meitiņu atņēma, lai uzdotu viņu par savu un Paulas kopīgo meitu, un Patrisio varēja viņam palīdzēt šo lietu nokārtot finansiāli. Un ne Paulai, ne arī Karolīnai noteikti nav ne jausmas, kas patiesībā ir Tanjas īstie vecāki.
Отредактировано Terēze (09.12.2014 14:19)