Es esmu tikusi līdz tai sērijai, kur Paulas māti aizveda uz pansionātu. Īstenībā man tā Karolīna sākumā krita uz nerviem, bet tagad kā varone iepatikās. Tā, aina, kur viņa lūdz Paulu atgriezties tik dramatiski skumja.. tā jau izskatījas, ka viņa gribēja būt stipra līdz beigām, bet pat stiprajiem reiz ir gana un sirds lūzt.
Ehhh, tas Eduardo ir tāds muļķis. Kur var tikt akli ticēt visam, ko Tanja saka? Kāda tur mīlestība...nez vai viņam seriāla gaitā būs vēl kādas attiecības vai visu laiku skries pakaļ Tanjai?
Interesanti arī kā izvērsīsies Sonjas satikšanās ar to vīrieti, kurš domās, ka viņa Kristīne? Un vispār Kristīnes vīrs ir tik dīvains, kā var gribēt, lai sieva guļ ar citu?
Martinam gan interesanta ģimenīte Eleonora vsp kaut kāda trakā, kas zaļo meitu...šausmas. Eleonoras lomas atveidotāja kaut kur redzēta aktrise, bet neatminos kur...negribas arī speciāli meklēt
Un nabaga Alehandro sekretāre...viņas māte acīmredzot izmanto viņu...nabadzīte...
Daudz tādu smagu stāstu šajā telenovelē, bet interesanti sekot līdzi visiem, jo katrā savas problēmas un to risinājumi.
Tas tiesa.Paskatiijos juutuubaa dazhas seerijas taa tikai iemetu acis.Patika kaa Paula iepjlaukaaja Tanju.Malacis,taa vinjai vajag,jo skukjis pilniigi leciigs palicis.
Un veel smiekli uznaaca,kad vinja iespeera ar celi Rohelio pa vinja... :DTas skats bija labs.