Manuprāt tas,vai Daniels ir vai nav Rohelio bioloģiskais dēls,tiks neatklāts-lai katrs domā kā grib,jo ir dažādas norādes gan uz to,ka var būt,gan arī,ka var nebūt gan.
Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)
Сообщений 121 страница 140 из 448
Поделиться12206.08.2014 12:22
Vakar skatoties kaarteejo seeriju pat nemaniiju kaa paskrien laiks.Seerijas beigaas it kaa pamodos no miega,biju paarsteigta,ka jau beidzaas. Seriaals ir superiigs Ediite man ljoti patiik.
Поделиться12306.08.2014 12:24
Runaajot par Danielu es atziistu,ka,ljoti iespeejams kljuudos,tachu to,ka Paula vairiisies no Alehandro gan domaaju ka buus.Adernaliinam tachu jaabuut.
Поделиться12406.08.2014 13:31
Domāju, ka scenārists speciāli veido dažādas norādes, lai sajauktu skatītājam galvu par to, kurš ir Daniela tēvs un varbūt pat vēlas, lai tiek domāts, ka īstais tēvs ir Alehandro, jo tas būtu tik tipiski telenoveļu sižetiem un beigās tomēr izrādītos, ka tā nav.
Поделиться12506.08.2014 13:46
Tas tā noteikti arī ir,ka telenoveles veidotāji jauc skatītājiem galvu,jo tiešām ir dažādi mājieni gan uz vienu,gan otru pusi.
Поделиться12606.08.2014 17:59
Man patika kaa Paula sakliedza uz Tanju,jo tam skukjim patieshaam nav ne jausmas gar to,kas maatei bija jaapaardziivo.Vinja tikai aizstaav savu ""miiljo"" teetinju,kaut arii Rohelio ir peedeejais nelietis.Paula pareizi pateica,ka tika aiz matiem izmesta aaraa no maajas bez jebkaada iemesla.un iemesla tachu arii nebija.Rohelio satrakojaas,jo redz nepatiik,ka Paula puceejas.
Поделиться12706.08.2014 18:03
Jā,Tanjai mātes teiktais vispār nelika aizdomāties,un tas ir vairāk kā skumji.
Поделиться12806.08.2014 18:07
Jā,Tanjai mātes teiktais vispār nelika aizdomāties,un tas ir vairāk kā skumji.
Protams!Bet varbuut maates pljauka vinju vediis pie praata,ja ne,tad es nezinu.Attieciibaa uz savu teevu Tanja ir akla,vinja nesaprot un arii negrib saprast,ka vieniigaa cieteeja ir Paula.
Поделиться12906.08.2014 18:18
Paula un Alehandro varētu būt tik laimīgi,bet tomēr realitāte ir tāda,kāda tā ir.
Поделиться13006.08.2014 18:20
Jaa,tas gan.Es shodien skatoties uz vinjiem nevareeju nesmaidiit nu tik jauks paaris-Paula un Alehandro.
Поделиться13106.08.2014 18:46
Interesanti vai frazeoloģismi nav jātulko atbilstoši latviešu valodas tradīcijām,jo Rohelio Sonjai teiktais-...ar roku veidota...-latviski būtu jātulko-Ar pirkstu taisīta.
Поделиться13206.08.2014 19:02
Interesanti vai frazeoloģismi nav jātulko atbilstoši latviešu valodas tradīcijām,jo Rohelio Sonjai teiktais-...ar roku veidota...-latviski būtu jātulko-Ar pirkstu taisīta.
Shitas ir labs. Jaa es tev vareetu pilniibhaa piekrist,jo izklausaas taa ne visai.
Поделиться13307.08.2014 18:05
Shodienas seerija arii ljoti patika.Patika kaa Alehandro izmeta aaraa no kabineta Amparo. Un patika arii Paulas saruna ar Tanju,lai gan uzskatu,ka Paulai nav jaataisnojas tam skukjim.Patika,kaa Paula uzskaitiija visu,ko kaa maajsaimniece ir dariijusi,skumji tikai,ka tas netiek noveerteets.Kristiine pareizi teica,ka Tanja buutu pelniijusi pamatiigu braazienu.
Поделиться13407.08.2014 18:09
Ko gan Patrisio Sonjai sakot,ka Tanja ir gluži kā viņas meita,ar to gribēja teikt? Ja tikai to,ka viņa ir mantojusi zināmas savas tantes īpašības,Sonju diez vai tā satrauktu Patrisio sacītais. Šķita, ka runa ir pavisam ko citu.
Поделиться13507.08.2014 18:11
Ko gan Patrisio Sonjai sakot,ka Tanja ir gluži kā viņas meita,ar to gribēja teikt? Ja tikai to,ka viņa ir mantojusi zināmas savas tantes īpašības,Sonju diez vai tā satrauktu Patrisio sacītais. Šķita, ka runa ir pavisam ko citu.
Es arii iisti nesapratu.Sonjai ir beerns,bet puika nevis meitene.
Поделиться13607.08.2014 18:16
Patika Alehandro teiktais,ka viņš zina,kas Amparo būtu vispiemērotākā profesija. Ja viņa tiešām tajā piekristu ''strādāt'',tad jau tagad zinu,kurš būtu Amparo vislabākais klients.
Поделиться13707.08.2014 18:18
Patika Alehandro teiktais,ka viņš zina,kas Amparo būtu vispiemērotākā profesija. Ja viņa tiešām tajā piekristu ''strādāt'',tad jau tagad zinu,kurš būtu Amparo vislabākais klients.
Jaa,man tas arii patika.Alehandro jau zina,ko runaa. Mani sadusmoja Rohelio teiktais,ka vinjam ar to Maitu ir divi beerni.
Поделиться13807.08.2014 18:26
Alehandro taču nav tik dumjš,lai nesaprastu,ka tā ir tikai atruna. Turklāt it kā ar to nepietiktu,tad Alehandro šantažē paša dēls,bet vai tiešām Eduardo tic,ka tēvs nobīsies no viņa draudiem un atteiksies no Paulas viņa dēļ?
Поделиться13907.08.2014 20:13
Alehandro taču nav tik dumjš,lai nesaprastu,ka tā ir tikai atruna. Turklāt it kā ar to nepietiktu,tad Alehandro šantažē paša dēls,bet vai tiešām Eduardo tic,ka tēvs nobīsies no viņa draudiem un atteiksies no Paulas viņa dēļ?
Nee,tam gan es neticu!Shoreiz Alehandro to pashu kljuudu otrreiz vairs nepieljaus.Pietiek jau ar to,ka pirms daudziem gadiem vinjsh ar Paulu tika shkjirti.Nu taa vairs nenotiks.Vinjsh tachu jau teica,ka vairs negrib Paulu pazaudeet,un tas noziimee,ka vinjsh otru taadu reizi vairs nepieljaus.
Поделиться14009.08.2014 09:53
Vakar skatoties seriaalu man bija sajuuta,ka Paula ir nonaakusi strupceljaa,jo nu arii Daniels grib,lai vinja parunaatu ar to nelieti.