Eduardo nudien sāk saiet ''sviestā'' un Alehandro šķiet vairs nezina ko iesākt,lai vestu dēlu pie prāta. Paldies Dievam,ka Paula atšķirībā no Daniela nenoticēja Rohelio ''grēku nožēlai''.
Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)
Сообщений 141 страница 160 из 448
Поделиться14211.08.2014 21:44
Eduardo nudien sāk saiet ''sviestā'' un Alehandro šķiet vairs nezina ko iesākt,lai vestu dēlu pie prāta. Paldies Dievam,ka Paula atšķirībā no Daniela nenoticēja Rohelio ''grēku nožēlai''.
Pilniigi manas domas.Es skatoties pilniigi luudzos pie sevis,lai Paula vinjam netic.Un man par prieku vinja tam nelietim arii nenoticeja.Nekam no taa,ko vinjsh teica.Patika,kaa vinja ar sarkasmu balsii ar vinju runaaja.Taa vinjam vajag.Un man jau taa likaas,ka Alehandro taa vienkaarshi nelaidiis Paulu valjaa.
Поделиться14312.08.2014 17:57
Ak Dievs!Paliek arvien trakaak.Manas aizdomas,ka Paula vairiisies no Alehandro nemazinaas.Savukaart uz Eduardo ir dusmas,bet tajaa pashaa laikaa zheel taa nabaga puikas.Vinja naivums paarspeej veselo sapraatu.
Поделиться14412.08.2014 18:22
Tanja arvien vairāk un vairāk līdzinās savam tēvam,it sevišķi,ja runa ir par intrigu vīšanu un manipulēšanu ar saviem tuvākajiem. Turklāt Rohelio,atbalstot meitas mahinācijas,vēl vairāk pielej eļļu ugunij.
Поделиться14512.08.2014 18:27
Arii fakts.Vinjiem-Tanjai un Rohelio to tikai vajag,lai Paulas un Alehandro starpaa izveidotos plaisa.Zinot Paulu es domaaju,ka vinja ja vajadzees vairiisies no Alehandro un taapat paartrauks ar vinju attieciibas,ja to luugs Tanja.
Поделиться14613.08.2014 19:09
Nu taa,pamazaam iet valjaa.Alehandro un Paula ir sastriideejushies.Taas manupraat ir veel tikai pukjiites.Par Eduardo vispaar nerunaasim,tas nabaga puika ir iebraucis galiigaas auzaas.
Поделиться14714.08.2014 10:12
.Par Eduardo vispaar nerunaasim,tas nabaga puika ir iebraucis galiigaas auzaas.
Njā, žēl, ka Eduardo ir tik viegli ietekmējams. Neesmu gan tikusi līdz vakardienas sērijai, bet viņa naivums pamanāms jau iepriekšējās sērijās. Esmu tikusi līdz pirmdienas sērijai, smieklīgi, kā Rohēlio lūdzās Paulai cietumā, tāds āksts..uztaisījis to žēlabaino seju, kas viņam nemaz nepiestāv
Поделиться14814.08.2014 15:59
Tanjas un Rohelio saruna restorānā bija izrāde par ''godu'' Danielam,lai viņš noticētu,ka Rohelio grēku nožēla nāk no sirds.
Поделиться14914.08.2014 16:07
Tanjas un Rohelio saruna restorānā bija izrāde par ''godu'' Danielam,lai viņš noticētu,ka Rohelio grēku nožēla nāk no sirds.
Arii es taa domaaju.Un pat ja vinjsh panaaks,ka Paula attaalinaasies no Alehandro,tad vinja taapat neatgrieziisies pie Rohelio.Vinja nav stulba kaa vinjsh domaa.
Поделиться15014.08.2014 17:59
Kljuust arvien jautraak un interesantaak. Patika kaa Tanja sakjeeraas ar Amparo,vinjas abas tachu ir vienaadas.
Поделиться15114.08.2014 18:03
Man ir aizdomas,ka zinu kāda nozīme ir tam,ka Eleonora un Amparo tagad dzīvo kaimiņos.
Поделиться15214.08.2014 18:06
Man ir aizdomas,ka zinu kāda nozīme ir tam,ka Eleonora un Amparo tagad dzīvo kaimiņos.
Kaada??
Поделиться15314.08.2014 18:59
Tāda,ka reiz Maurisio varētu reiz paņemt Tanju līdzi ciemos pie savas mātes,un tieši tajā pašā laikā Rohelio būtu ieradies pie Amparo un gaitenī pie dzīvokļa durvīm Tanja viņus ieraudzītu tādā situācijā,kuru nekādi nevarētu pārprast.
Поделиться15414.08.2014 19:16
Tāda,ka reiz Maurisio varētu reiz paņemt Tanju līdzi ciemos pie savas mātes,un tieši tajā pašā laikā Rohelio būtu ieradies pie Amparo un gaitenī pie dzīvokļa durvīm Tanja viņus ieraudzītu tādā situācijā,kuru nekādi nevarētu pārprast.
Jaa,bet es par to nebriiniitos.Amparo tachu izskataas peec taadas,skalji neteikshu.
Поделиться15515.08.2014 19:06
Tanja diezgan labi teelo ""kaartiigo"" meiteni,bet driiz vien vinjas noluuki naaks gaismaa.Paula atklaas Rohelio un Sonjas romaanu.Savukaart vinjas un Alehandro attieciibas saak kljuust saspiileetas.
Поделиться15616.08.2014 11:52
Man pēc vakardienas sērijas sāk likties,ka Alehandro būs tas,kurš Tanju pāraudzinās,jo viņas pa telefonu teiktajā saklausīja mēmu lūgumu glābt viņu no viņas pašas.
Поделиться15716.08.2014 11:58
Nevaru saprast vai tulkotājam vajag brilles vai arī viņš domā,ka vārdu Marta lasa kā Marija,jo jau vairākas reizes lasot ievada titrus,saka nevis Marta Verdusko,bet gan Marija Verdusko.
Поделиться15816.08.2014 13:30
Man pēc vakardienas sērijas sāk likties,ka Alehandro būs tas,kurš Tanju pāraudzinās,jo viņas pa telefonu teiktajā saklausīja mēmu lūgumu glābt viņu no viņas pašas.
Jaa es arii taa domaaju.Tas,ka Alehandro pateica Paulai,ja vinja neapturees Tanju,tad to izdariis vinjsh pasaka visu.Alehandro vienkaarshi neizskataas peec taada,kursh meetaasies ar taadiem vaardiem dusmaas.Vinjsh teica,ko domaa.
Nevaru saprast vai tulkotājam vajag brilles vai arī viņš domā,ka vārdu Marta lasa kā Marija,jo jau vairākas reizes lasot ievada titrus,saka nevis Marta Verdusko,bet gan Marija Verdusko.
Jaa Tev taiusniiba.nupat paskatiijos un tieshaam nevis Marta,bet Marija.
Поделиться15918.08.2014 18:07
Jā,Paulas mātes mīlestība pret Tanju ir akla,jo neredz,ka meitai tiešām ir vajadzīga nopietna psiholoģiska palīdzība,kā Alehandro saka. Tomēr Alehandro pāršāva pār strīpu,liekot Paulai izvēlēties starp viņu un Tanju,jo protams,ka māte,ja vien viņa nav Raudupiete,neupurēs savu bērnu vīrieša dēļ. Vismaz labi,ka Alehandro vēlāk pats atzina,ka tā nevajadzēja teikt. Savukārt runājot par Eduardo,baidos,ka jo vairāk Alehandro,lai gan cilvēcīgi var saprast viņa kā tēva vēlmi pasargāt dēlu no meitenes,kura nespēs darīt viņu laimīgu,izdarīs uz viņu spiedienu,jo vairāk Eduardo cīnīsies par iespēju būt kopā ar Tanju. Ne velti mēdz teikt,ka ceļš uz elli ir bruģēts ar vislabākajiem nodomiem.
Поделиться16018.08.2014 18:34
Jaa,nabaga Lalo.Puiku man ir no visas sirds zheel,jo es labi saprotu vinju.Pati esmu bijusi taadaa stipri identiskaa situaacijaa.Tiesa gan vienlaikus man uz vinju ir arii dusmas,jo it kaa pieaudzis puisis,bet vienalga akli tic Tanjai.Tas skukjis dara ar vinju,ko grib.Runaajot par Paulu,tad nav ilgi liidz tam,kad vinjai atveersies acis un vinja pati visu sapratiis.